Palermo
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 160 beoordelingen

De beste manier om Palermo in slechts enkele uren te bekijken!

Het centrum van Palermo is groter dan we dachten en deze tour boeken was een geweldig idee! Bovendien wordt het online boeken van het ticket aanbevolen omdat het loket 's middags niet open is. Nadelen: - Tijdens de eerste rit moest ik mijn boeking per e-mail naar een van de werknemers van het bedrijf sturen. - Een aantal passagiers wilden dezelfde lijn nemen op dezelfde lijn, waarschijnlijk omdat ze samen met een cruise aankwamen. We vermeden het door de andere lijn te nemen en het bedrijf reageerde door extra bussen aan de route toe te voegen. Ze organiseerden de rij ook vrij goed door nummers aan de passagiers te geven, dus wie het eerst arriveerde, stapte als eerste de bus in. - Een van de medewerkers was behoorlijk onbeleefd en niet behulpzaam voor iedereen.

Er waren twee routes en ze waren allebei erg kort, elk slechts 1 uur. Maar ze waren zeer informatief en je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden vanuit de bus. Enige probleem was om de eerste bushalte te vinden. Dit komt vooral door de aanleg van wegen. Maar CitySightseeing Parlermo gaf vanwege bouwwerkzaamheden geen aanvullende informatie over hoe de bus te vinden is. Ook de vrouw op kantoor was niet behulpzaam.

Ik vond het erg leuk. We zagen Palermo vanuit het perspectief van twee routes. De gids in de bus was erg aardig en vriendelijk, bereid om vragen te beantwoorden. De hele tour is een beetje kort. Het enige probleem was het vinden van de startstop vanwege de renovatie van de straat, geen informatie over waar te gaan en waar te zoeken.

De moeite waard om de hele stad te zien

Een uitstekende reis die een groot deel van de stad beslaat met een koptelefoon met een gedetailleerde beschrijving van alle gebouwen en de geschiedenis.

We konden onze 24uurs ticket 48 uur gebruiken. Ideaal om de stad te verkennen.