Palermo
Kerken en kathedralen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 38 beoordelingen

Hele leuke wandeling door het oude centrum van Palermo. Onderweg bezoek je de lokale markt, waar je traditionele Siciliaanse streetfood kunt eten. Je leert veel over de Siciliaanse keuken en hoe deze ontstaan is. Ook leer de typisch Siciliaanse woorden van de gids. Onze gids was Fabricio, die met veel passie en enthousiasme de rondleiding verzorgde. Echt een aanrader voor iedereen!

Een fantastische rondleiding. Fabrizio was super aardig en zeer goed voorbereid: geschiedenis, anekdotes en een reis van streetfood zonder weerga. Bedankt Fabrizio dat je meer dan 3 uur bij ons hebt doorgebracht en ons Palermo en veel van zijn kleine geheimen heeft laten ontdekken

Een hele leuke en mooie wandeling door de straten van Palermo. Fabrizio was een hele fijne gids die goed Engels sprak. Hij vertelde met humor over Palermo, de bewoners en street food. Een aanrader.

De behoorlijk goed Engels sprekende gaf goede uitleg bij de gebouwen van betekenis. Ging goed in op vragen van de medewandelaars en keek niet op een kwartiertje meer.

Interessante tour, Fabrizio, trots uit Palermo, nam ons mee om de mooiste plekken in de stad en topgerechten te ontdekken. Aanbevolen!