Kies data

Palermo (Mini)bustours

Palermo (Mini)bustours: Onze meest aanbevolen

Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

1. Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

Ontdek Palermo, de belangrijkste stad van Sicilië, op een hop on, hop off-bustour met open dak! Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, rijd langs het Teatro Massimo en ga door in de richting van Piazza Quattro Canti en de nabijgelegen markt Vucciria. De tour gaat verder naar de botanische tuinen, in de buurt van Palazzo Steri. Je vangt een glimp op van het centraal station, en bereikt dan de buurt met het Koninklijk Paleis, de vlooienmarkt en de kathedraal. Rijd daarna over de oeroude Via Roma terug naar het beginpunt. De tweede route neemt je mee langs de mooie villa's van Palermo. Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, bewonder de schitterende Engelse tuin en ga dan verder naar Villa Malfitano en het prachtige Castello della Zisa. De tour komt in de buurt van Mercato del Capo en Teatro Massimo, rijdt in de richting van de haven, en keert daarna terug naar het beginpunt op het plein voor Teatro Politeama.

Palermo: privérondleiding langs hoogtepunten van de stad

2. Palermo: privérondleiding langs hoogtepunten van de stad

Ontdek de oude geschiedenis en de hedendaagse cultuur van Palermo tijdens deze rondleiding aan boord van een voertuig met airconditioning en voldoende ruimte voor jou en je privégroep. Heb 4 uur lang een privéchauffeur en gids tot je beschikking en bezoek alle uithoeken van deze fantastische stad. Ontmoet uw privéchauffeur en officiële gids in uw hotel of plaats naar keuze in Palermo. Bepaal je eigen starttijd met deze privéervaring. Maak kennis met de meest emblematische plekken van de stad, zoals het barokke plein van Quattro Canti en het Normandische paleis. Ontdek hoe je kunt winkelen als een local op de historische markt van Palermo en bewonder de koepel van het grootste theater van Italië in het Teatro Massimo. Zie een mengeling van Normandische, Arabische en Byzantijnse invloeden in de kerk "Santa Maria dell'Ammiraglio Martorana". Ontdek de Borokke en gotische architectuur van de Duomo (kathedraal van Palermo) en de Romaanse architectuur van de kerk San Giovanni degli Eremiti. Heb de mogelijkheid om uw ervaring af te stemmen op uw eigen voorkeuren. Keer terug naar je startpunt aan het einde van je tour.

Palermo en Monreale: privérondleiding met vervoer

3. Palermo en Monreale: privérondleiding met vervoer

Verken Palermo en Monreale met een privégids. Leer meer over de geschiedenis van de regio en dwaal door de charmante steden terwijl je de bezienswaardigheden van je keuze bezoekt. Stel uw eigen reisschema samen en kies wanneer u wilt wandelen, ontspannen en eten. Begin je tour met ophalen door je privéchauffeur en ga naar Palermo, bekend als de toeristische en economische hoofdstad van de regio Sicilië. Leer van je gids over de oprichting door de Feniciërs en de latere verovering door de Grieken, evenals de culturele opkomst onder de Arabieren. In Palermo kunt u een bezoek brengen aan: • Quattro Canti • Historische markt van Palermo • Teatro Massimo • Kerk "Santa Maria dell'Ammiraglio Martorana" • Normandisch paleis • Duomo (kathedraal van Palermo) • San Giovanni degli Eremiti • Kerk van Santa Maria dell'Ammiraglio Martorana Ga verder naar Monreale, een Italiaanse gemeente in de provincie Palermo. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de mix van natuur en architectuur die deze stad kenmerkt. Leer van je gids over de culturen die in de loop van de geschiedenis naast elkaar hebben bestaan en met elkaar in botsing zijn gekomen. In Monreale zie je: • Duomo di Monreale • Benedictijns klooster • Le Absidic • Piazza Vittorio Emanuele • Tritone Fontein • Bisschoppelijk museum van Monreale • AcquaPark Monreale • Ciambr'Art Geniet van het feit dat je chauffeur en gids tot je beschikking staan tijdens je tour totdat je klaar bent om weer bij je accommodatie te worden afgezet.

  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Palermo

Welke topattracties zijn een must-see in Palermo?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Palermo?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Agrigento

Overzicht activiteiten in Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 231 beoordelingen

Super praktisch, maakt een vereenvoudigd bezoek aan Palermo mogelijk met uitzicht op prachtige monumenten en duidelijke uitleg. Mogelijkheid om op meerdere plaatsen te stoppen, weer de bus nemen…….. geweldig.

Geweldige tour om te doen als je maar voor korte tijd in Paler bent. We hebben dit gedaan met 4 tieners en iedereen heeft genoten. Waar voor je geld

Het is een ervaring om het goed georganiseerd te doen, je kunt een goede kennis van de stad krijgen ten zeerste aanbevolen

Ideaal om Palermo te bezoeken en tussenstops te maken aangezien toegang met de auto verboden is. Heel interessant

Gevuld met verhalen met 2 complementaire circuits om alles over Palermo te weten!