Hop on, hop off

Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

Vanaf € 20 per persoon

Ontdek de hoogtepunten van Palermo en geniet van 2 routes met 1 ticket! Deze hop on, hop off-bustour met open dak bevat haltes in de buurt van Piazza Quattro Canti, Villa Malfitano, Palazzo Steri en nog veel meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
vanaf het eerste gebruik
Directe bevestiging
Audiogids inbegrepen
Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Japans, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken Palermo in je eigen tempo
 • Rijd door de stad op 2 verschillende routes
 • Stap op en uit bij haltes naar keuze
Volledige beschrijving
Ontdek Palermo, de belangrijkste stad van Sicilië, op een hop on, hop off-bustour met open dak! Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, rijd langs het Teatro Massimo en ga door in de richting van Piazza Quattro Canti en de nabijgelegen markt Vucciria. De tour gaat verder naar de botanische tuinen, in de buurt van Palazzo Steri. Je vangt een glimp op van het centraal station, en bereikt dan de buurt met het Koninklijk Paleis, de vlooienmarkt en de kathedraal. Rijd daarna over de oeroude Via Roma terug naar het beginpunt. De tweede route neemt je mee langs de mooie villa's van Palermo. Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, bewonder de schitterende Engelse tuin en ga dan verder naar Villa Malfitano en het prachtige Castello della Zisa. De tour komt in de buurt van Mercato del Capo en Teatro Massimo, rijdt in de richting van de haven, en keert daarna terug naar het beginpunt op het plein voor Teatro Politeama.
Inbegrepen
 • Vervoer tijdens de activiteit: Busje
 • App
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
  • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De tour begint bij Via E. Amari 142

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Duur: Lijn A - 60 minuten, lijn B - 50 minuten
  • Lijn A: bussen vertrekken elk uur van 10.00 tot 17.00 uur
  • Lijn B: bussen vertrekken elk uur van 14.00 tot 17.00 uur
  • Download de Sightseeing Experience App: een gemakkelijke en praktische manier om je te oriënteren, de stad te bezoeken en te ontdekken. In de app vindt u een interactieve kaart die u de positie van de bussen in realtime laat zien, de wachttijd bij elke halte en uw positie, zodat u gemakkelijk de dichtstbijzijnde halte kunt bereiken
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4 /5

  gebaseerd op 238 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Vervoer
   3,6/5
  • prijs / kwaliteit
   3,9/5
  • veiligheid
   4,5/5
  • dienstverlening
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Er waren twee routes en ze waren allebei erg kort, elk slechts 1 uur. Maar ze waren zeer informatief en je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden vanuit de bus. Enige probleem was om de eerste bushalte te vinden. Dit komt vooral door de aanleg van wegen. Maar CitySightseeing Parlermo gaf vanwege bouwwerkzaamheden geen aanvullende informatie over hoe de bus te vinden is. Ook de vrouw op kantoor was niet behulpzaam.

  Verder lezen

  19 september 2020

  Ik vond het erg leuk. We zagen Palermo vanuit het perspectief van twee routes. De gids in de bus was erg aardig en vriendelijk, bereid om vragen te beantwoorden. De hele tour is een beetje kort. Het enige probleem was het vinden van de startstop vanwege de renovatie van de straat, geen informatie over waar te gaan en waar te zoeken.

  23 februari 2020

  De beste manier om Palermo in slechts enkele uren te bekijken!

  Het centrum van Palermo is groter dan we dachten en deze tour boeken was een geweldig idee! Bovendien wordt het online boeken van het ticket aanbevolen omdat het loket 's middags niet open is. Nadelen: - Tijdens de eerste rit moest ik mijn boeking per e-mail naar een van de werknemers van het bedrijf sturen. - Een aantal passagiers wilden dezelfde lijn nemen op dezelfde lijn, waarschijnlijk omdat ze samen met een cruise aankwamen. We vermeden het door de andere lijn te nemen en het bedrijf reageerde door extra bussen aan de route toe te voegen. Ze organiseerden de rij ook vrij goed door nummers aan de passagiers te geven, dus wie het eerst arriveerde, stapte als eerste de bus in. - Een van de medewerkers was behoorlijk onbeleefd en niet behulpzaam voor iedereen.

  Verder lezen

  22 mei 2015

  Georganiseerd door

  Product ID: 50725