Hop on, hop off-tour

Palermo: 24-uurs ticket voor hop-on hop-off bustour

Activiteitenaanbieder: Sightseeing Experience

Palermo: 24-uurs ticket voor hop-on hop-off bustour

Activiteitenaanbieder: Sightseeing Experience

Vanaf € 20 per persoon

Ontdek de hoogtepunten van Palermo en geniet van 2 routes met 1 ticket! Deze hop on, hop off-bustour met open dak omvat haltes in de buurt van Piazza Quattro Canti, Villa Malfitano, Palazzo Steri en nog veel meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
vanaf het eerste gebruik
Audiogids inbegrepen
Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Japans, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken Palermo in je eigen tempo
 • Rijd door de stad op 2 verschillende routes
 • Stap op en uit bij haltes naar keuze
Volledige beschrijving

Ontdek Palermo, de hoofdplaats van Sicilië, tijdens een hop-on hop-off bustour met open dak! Begin vanaf de terminal buiten het Politeama-theater, vaar langs het Massimo-theater en ga verder richting Piazza Quattro Canti en de nabijgelegen Vucciria-markt. De tocht gaat verder richting de botanische tuinen, langs het Palazzo Steri. Na een snelle blik op het centraal station, bevindt u zich in de buurt van het Koninklijk Paleis, de vlooienmarkt en de kathedraal. Keer dan terug naar de terminal langs de oude via Roma. De tweede route brengt je naar de prachtige villa's van Palermo. Begin vanaf de terminal buiten het Politeama-theater, bewonder de prachtige Engelse tuin en ga dan verder richting Villa Malfitano en het prachtige kasteel Zisa. De tour gaat langs de Mercato del Capo en het Massimo Theater, richting de haven, en keert dan terug naar de terminal op het Politeama-plein.

Inbegrepen
 • Vervoer tijdens de activiteit: Bus
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers zijn verplicht FFP2-maskers mee te nemen en te dragen. Blauwe chirurgische maskers worden niet geaccepteerd

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ga naar City Sightseeing Palermo op Via E. Amari om de tour te beginnen bij halte 1. Assistentie is beschikbaar bij het bezoekerscentrum daar, indien nodig.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  3,9 /5

  gebaseerd op 364 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Vervoer
   3,8/5
  • prijs / kwaliteit
   3,8/5
  • veiligheid
   4,5/5
  • dienstverlening
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Alles was perfect behalve de timing. Geen geschatte tijden weergegeven op de stopborden. Nadat we de dag ervoor op de site waren gaan kijken, waren de uren van 9.00 tot 18.00 uur. Na een uur wachten namen we contact op met het bedrijf: dienstregeling lijn A 10.00-17.00 uur en dienstregeling lijn B 12.00-17.00 uur. Als je dat eenmaal weet, is de rest perfect

  Verder lezen

  31 mei 2022

  Een snelle, korte kennismaking met Palermo. Ik had een 24 uur ticket, bij Paleis Reale uitgestapt en het paleis bezocht, de koninklijke gardens en de Palatini, dit moet je zeker niet missen!. Doorgelopen naar de Cathedral, heel mooi, indrukwekkend!. Volgende dag met hetzelfde ticket plus 5 euro extra ook een retour Monreale geboekt. Zeker de moeite waard.

  Verder lezen

  15 mei 2022

  Momenteel 3 lijnen om uit te kiezen: ABC Lijn D op Mondello is niet in bedrijf Verschillende routes om uit te kiezen 30 min of 60 min. Commentaren met 5 talen om uit te kiezen en muziek tussen twee sites. Uitstekende informatie van de gids! Papieren kaarten beschikbaar in de bus Applicatie om live te zien waar de touringcars zich op hun reis bevinden Auto op 2 verdiepingen voor panoramisch zicht. Uitstekend!

  Verder lezen

  26 september 2021

  Product ID: 50725