Palermo
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 16 beoordelingen

Hele leuke wandeling door het oude centrum van Palermo. Onderweg bezoek je de lokale markt, waar je traditionele Siciliaanse streetfood kunt eten. Je leert veel over de Siciliaanse keuken en hoe deze ontstaan is. Ook leer de typisch Siciliaanse woorden van de gids. Onze gids was Fabricio, die met veel passie en enthousiasme de rondleiding verzorgde. Echt een aanrader voor iedereen!

Heel leuk om de stad Palermo te ontdekken met de fiets. Makkelijke manier om veel highlights af te kunnen tikken. Je leert ook veel over de geschiedenis van de stad. Onze gids Laura wist ons veel te vertellen, op een enthousiaste en humoristische manier. Een aanrader voor iedereen die van fietsen houdt en veel van de stad wil zien.

Hele leuke dag gehad! De reistijden zijn heel goed te doen en je komt op hele mooie plekken waar voldoende tijd voor wordt vrijgemaakt. Wij komen uit Nederland en onze gids had zelf jaren in Amsterdam gewoond, waardoor hij ook goed Nederlands sprak. Dit hadden we totaal niet verwacht, maar dat maakte het echt extra leuk!

Een hele leuke en mooie wandeling door de straten van Palermo. Fabrizio was een hele fijne gids die goed Engels sprak. Hij vertelde met humor over Palermo, de bewoners en street food. Een aanrader.

Geweldige excursie, supervriendelijke gidsen, al met al een echte aanrader.