Dingen om te doen Palm-Mar

Palm-Mar: De beste dingen die je niet wil missen

Tenerife: walvissen spotten en zwemmen vanuit Los Cristianos

1. Tenerife: walvissen spotten en zwemmen vanuit Los Cristianos

Maak aan een onvergetelijke walvisexcursie langs de kustlijn van Los Cristianos op Tenerife. Zie walvissen en andere zeedieren op een kleine maar respectvolle afstand, zeil langs de "Grot van de Liefde" en geniet van een pauze voor een verfrissende duik in de oceaan.  Vaar met een kleine groep langs de prachtige kust op een schip dat door de lokale overheid de vlag "Blue Boat" heeft gekregen. Dit bevestigt dat het schip wettelijk voldoet aan alle eisen om de tour op een veilige en duurzame manier uit te voeren. Je vertrekt vanuit de haven van Los Cristianos en begint je zoektocht naar de vriendelijke oceaanreuzen. Let naast walvissen ook op andere zeedieren, zoals dolfijnen en zeevogels.  Terwijl je langs de kust vaart, zie je de beroemde "Grot van Liefde". Voordat je naar de haven terugkeert, beëindig je de tour met een ontspannende pauze op het water voor een kans om te zwemmen en snorkelen.

Las Galletas: Whale & Dolphin Watching Yacht Tour met transfer

2. Las Galletas: Whale & Dolphin Watching Yacht Tour met transfer

Begin aan een schilderachtige reis aan boord van een modern jacht in Tenerife. Verken het eiland op een bijzondere manier door op een ruime boot getrakteerd te worden op heerlijke hapjes, bier en wijn. Ontdek indrukwekkende kustgezichten, blijf op uw hoede voor walvissen en dolfijnen en snorkel als u dat wilt. Laat je ophalen bij je hotel en stap op een luxe jacht met veel gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen. Laat de professionele bemanning je verwennen met drankjes en eten terwijl je je klaarmaakt voor je avontuur. Hoor hun enorme kennis van de oceaan en het lokale zeeleven terwijl je navigeert. Bewonder een panoramisch uitzicht op de zuidkust van het eiland, met ongelooflijke kliffen, havens en grotten. Profiteer van de snelle motoren van de boot om uw kansen om dolfijnen en walvissen te zien te maximaliseren. Voordat je tour ten einde loopt, kun je genieten van de kans om te snorkelen in een afgelegen baai met kleurrijke vissen.

Palm-Mar, Tenerife: kajakken en snorkelen

3. Palm-Mar, Tenerife: kajakken en snorkelen

Begin met een introductieles over het peddelen van uw kajak, evenals wat algemene informatie over de route van de excursie. Oefen op het open water en begin dan aan de tour. Ontdek de prachtige zuidkust van Tenerife per kajak en stop bij verschillende stranden en grotten langs de route. Hoor meer over het lokale zeeleven en het landschap van je deskundige gids. Stop om te snorkelen en de onderwaterwereld te verkennen. Geniet van een niet-opdringerige activiteit waarmee je het zeeleven in hun natuurlijke habitat kunt zien. Probeer tijdens de activiteit zeeschildpadden, een verscheidenheid aan kleurrijke vissen en nieuwsgierige dolfijnen te spotten.

Speedboot 2 uur dolfijnen, walvissen, puerto colon, la caletta

4. Speedboot 2 uur dolfijnen, walvissen, puerto colon, la caletta

Vertrekkend vanuit de haven van Puerto Colón in het zuiden van Tenerife Costa Adeje, varen we 2 uur op de speedboot op de Atlantische Oceaan waar je de zeedieren zult spotten. Nadat we de dolfijnen, walvissen en misschien wat schildpadden hebben gezien, gaan we naar Palm-Mar of La Caletta (afhankelijk van het weer) waar we stoppen om te zwemmen of snorkelen. Een drankje en een snack zijn inbegrepen. Onze boot heeft de officiële vergunning uitgegeven door de overheid om de dolfijnen en walvissen te ontmoeten (Barco Azul)

Tenerife: privétocht per Zodiacboot naar Amarilla Golf

5. Tenerife: privétocht per Zodiacboot naar Amarilla Golf

Je reis begint met een drankje, zoals koffie, frisdrank, vruchtensap of warme chocolademelk. Terwijl je van je drankje geniet, helpt jouw instructeur je met je voorbereidingen met de nodige uitrusting, zoals het zwemvest, snorkelmasker, je bril en de kluisjes. Na de veiligheidsinstructies en algemene informatie over je reis, is het tijd met je tocht over de zee te beginnen. Tijdens deze tour met een kleine groep zal een kapitein altijd aanwezig zijn. Afhankelijk van de gekozen duur van je tour ontdek je adembenemende plaatsen op Tenerife met inbegrip van San Miguel, de kust van Arona, de Gele Bergen, de Rode Bergen, Punta Rasca Palm Mar en een bezoek aan een viskwekerij.  Als je geluk hebt, kun je walvissen, dolfijnen, schildpadden en vissen tegenkomen tijdens de tocht. De kapitein stopt op de beste fotolocaties, zodat je herinneringen aan je tour rond Tenerife kunt vastleggen.

Sitemap Palm-Mar

Wil je alle activiteiten in Palm-Mar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palm-Mar

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 633 beoordelingen

Fantastische excursie Fantastisch personeel, onze gids Daniela was echt goed en super schattig, ze heeft ons veel uitgelegd over grienden en dolfijnen, ik moet zeggen dat we ook veel geluk hadden omdat we een hele familie walvissen te zien kregen, inclusief moeder en baby van een paar weken. De walvissen naderden zelf, ze gebruikten de microfoon niet meer om niemand te storen en de reis verliep met het grootste respect voor de fauna. We hadden de kans om enkele dolfijnen te spotten, maar slechts voor een paar seconden. We namen een bad voor ongeveer 15 minuten en keerden toen terug naar de haven. Fantastische ervaring, ik raad iedereen aan om het te doen.

Geweldige reis, we hadden het geluk om veel dolfijnen en grienden te zien en het is zeer zeldzaam om ze samen te zien. Het personeel was erg aardig en geïnformeerd, alles werd ons uitgelegd, ook dankzij Daniela die in het Italiaans met ons sprak. Daarna gingen we naar de grot van de liefde, en we ontmoetten zelfs een schildpad en uiteindelijk een geweldig bad. Sterk aanbevolen !!!!

Aan te bevelen. Zeer goede reis en een geweldige ervaring, de superbekwame bemanning en veel humor, en wat betreft de observatie van dolfijnen en grienden, de nummer één, ze hebben ze heel goed gelokaliseerd. We hebben heel veel van deze exemplaren gezien. En later een duik in dat warme water.

Het was een zeer leuke trip! We hebben walvissen en dolfijnen gezien! En er was aan het einde ook nog even tijd om lekker te Zwemmen voordat we weer terug gingen! We kregen genoeg informatie van de gids tijdens de trip!

Prettige reis, perfecte timing, vriendelijke bediening en interessante indrukken. Ik zal het zeker aanraden aan anderen want het is een groot avontuur.