De grootste draaiende kabelbaan met ronddraaiende bak in de wereld

Palm Springs kabelbaan

Product ID: 16428

Vanaf € 25 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van adembenemend uitzicht terwijl je van het woestijnniveau naar een ongerept bergbos reist
  • Wandel over de 87-kilometer lange wandelpaden
  • Ga hardlopen op je skischoenen of langlaufen in de winter als de weersomstandigheden het toestaan
  • Dineer bovenaan de kabelbaan en koop wat souvenirs in de winkeltjes
Overzicht
Reis van de woestijn naar de ongerepte wildernis van Mount San Jacinto State Park op de Palm Springs kabelbaan. Geniet van het uitzicht naar de top met restaurants, winkeltjes, een natuurlijke tentoonstellingsruimte en 2 films over kabelbaan en park.
Wat te verwachten
Van beneden tot aan de top biedt de Palm Springs kabelbaan je een panoramische en informatieve tocht door 5 overgangszones. Het wordt wel vergeleken met een rit van Mexico naar Alaska in 10 minuten. Zie het met eigen ogen terwijl je naar de top reist, waar een fantastisch uitzicht op je wacht!

De 4-kilometer lange rit van het valleistation (op een hoogte van 805 meter) naar het bergstation (op een hoogte van 2596 meter) neemt je mee van de warme woestijnzanden naar de koele berglucht, waar de temperaturen al gauw zo'n 30 graden lager liggen dan op de grond.

De kabelbaan is de drempel van het Mount San Jacinto State Park, één van de laatste natuurlijke plekken waar je nog ongerepte wildernis vindt in Zuid Californië. In de winter kan je langlaufen of hardlopen op sneeuwschoenen. De uitrusting kan gehuurd worden bij het Adventure Cether, afhankelijk van weersomstandigheden. In de zomer kan je kamperen, op georganiseerde nature walk en wandeltochten van 87 kilometer ondernemen.

Er zijn 2 eetmogelijkheden bij het bergstation: Peaks Restaurant biedt een sjieke, moderne keuken en een prachtig uitzicht over de woestijn en het Pines Cafe is meer een cafetaria-achtig restaurant waar je in een wat meer ontspannen sfeer kan eten.

Op de top vind je ook souvenirwinkels, een Natural History Museum en 2 documentaire-achtige films over de geschiedenis van de kabelbaan en Mount San Jacinto State Park.
Inbegrepen
  • Retourtje op de kabelbaan
Trefpunt

De Palm Springs kabelbaan is op 1 Tram Way, Palm Springs, CA 92262 (5.6 kilometer vanaf Highway 111 aan het eind van Tram Way). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Temperaturen bij het bergstation liggen circa 30 graden Fahrenheit lager dan in de woestijn. Het is verstandig om in de zomer een trui en in de winter een jas mee te nemen.

Het valleistation, bergstation en de kabelbaan zijn toegankelijk voor mensen met handicap.

Het spijt ons maar dieren zijn niet toegestaan.

Vanaf € 25 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (34 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Palm Springs Aerial Tramway

Product ID: 16428