Palma Aquarium

Palma Aquarium: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Mallorca: ticket voor het Palma Aquarium

1. Mallorca: ticket voor het Palma Aquarium

Aanschouw het onderwaterleven van de wereldoceanen met een toegangskaartje voor het Palma Aquarium in Palma de Mallorca. Hier leven meer dan 8.000 dieren en 700 verschillende soorten, het aquarium is in 2007 geopend en organiseert milieuvriendelijke activiteiten. Geniet van een breed scala aan interactieve ervaringen die onderwijs combineren met plezier dat geschikt is voor iedereen die ouder is dan 8 jaar. Je kunt ook deelnemen aan workshops en andere avonturen, zoals het populaire duiken met haaien en roggen, de Shark Sleepover en meer. Kijk naar de diepste haaientank van Europa en zie haaien en kwallen boven je hoofd zwemmen. Je zoekt naar anemoonvissen en de zwarte weduwe tetra in de 25 aquaria van de tropische zeeën. Ervaar een tropisch regenwoud op de grootste daktuin in Spanje en nog veel meer.

Mallorca: Palma Aquarium tickets met vervoer

2. Mallorca: Palma Aquarium tickets met vervoer

Bezoek Palma Aquarium, de nieuwste attractie van Mallorca, op deze tocht van een hele dag. De tocht begint met vervoer van je hotel of het trefpunt naar Palma Aquarium met je gids, die je essentiële informatie geeft over het aquarium en de omgeving. Bij aankomst bij het aquarium heb je meer dan 4 uur de tijd om de verschillende delen van het centrum te verkennen: de Oude Wereld, de Nieuwe Wereld, de Jungle, de Mediterrane Tuinen, en de Big Blue. Ontdek Europa's diepste aquarium met meer dan 200 verschillende soorten zeedieren en zie vissen uit de hele wereld. Je kunt het aquarium de hele dag in en uit lopen, om de omgeving en het op slechts 50 meter afstand gelegen strand te zien. Naast alle zeedieren die je tegenkomt, kun je ook genieten van de daktuin van het centrum – de grootste in heel Spanje.

  • Toegangstickets
  • Avonturen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Palma Aquarium

Wil je alle activiteiten in Palma Aquarium ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma Aquarium

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 439 beoordelingen

Geweldige ervaring, zo'n lang bezoek hadden we niet verwacht, het aquarium is erg groot en er is zelfs een groot park met andere dieren zoals schildpadden. We worden bij de start gefotografeerd voor een zeebodem, maar ook met een papegaai tijdens het bezoek. 10 euro per foto die rechtstreeks naar de Stichting Dierenbescherming gaat. Echt een leuke ervaring om te doen!

Het bezoek aan het aquarium was geweldig, zowel het mariene deel als het externe deel van de mediterrane tuin zijn echt goed gestructureerd. De tanks met de werkelijk schitterende haaien en het deel met de werkelijk goed onderhouden en prachtig gekleurde tropische fauna en flora. Ik raad het bezoek absoluut aan aan iedereen, van de kleinste tot de grootste.

Een heel mooi aquarium. Groot, ruim en de 3D-bioscoop is ook geweldig. Vanwege de nabijheid van het strand zijn parkeerplaatsen praktisch niet beschikbaar. Je moet verder weg parkeren en een stukje lopen - geen probleem.

Prachtig aquarium! De haaien zijn indrukwekkend maar ook de andere delen zijn zeer mooi en leerrijk. De tekeningen die je kunt inscannen zijn een leuk detail

Zeer interessante rondleiding en zeer gezinsvriendelijke plaats met airconditioning en verschillende restaurants?