Palma Aquarium

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Palma Aquarium: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Mallorca: ticket voor het Palma Aquarium

  1. Mallorca: ticket voor het Palma Aquarium

  Aanschouw het onderwaterleven van de wereldoceanen met een toegangskaartje voor het Palma Aquarium in Palma de Mallorca. Hier leven meer dan 8.000 dieren en 700 verschillende soorten, het aquarium is in 2007 geopend en organiseert milieuvriendelijke activiteiten. Geniet van een breed scala aan interactieve ervaringen die onderwijs combineren met plezier dat geschikt is voor iedereen die ouder is dan 8 jaar. Je kunt ook deelnemen aan workshops en andere avonturen, zoals het populaire duiken met haaien en roggen, de Shark Sleepover en meer. Kijk naar de diepste haaientank van Europa en zie haaien en kwallen boven je hoofd zwemmen. Je zoekt naar anemoonvissen en de zwarte weduwe tetra in de 25 aquaria van de tropische zeeën. Ervaar een tropisch regenwoud op de grootste daktuin in Spanje en nog veel meer.

  Very nice experience. Much better en bigger than I expected. The staff was very friendly.

 • Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

  2. Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

  Geniet van de ochtend in het Palma Aquarium, het grootste aquarium van Mallorca met duizenden zeedieren uit alle oceanen van de wereld. Krijg voldoende tijd om alles te verkennen en te zien. Ontdek de oceanen door 55 tanks, vol met zeeleven: haaien, anemoonvissen, doktersvissen, visballonnen en nog veel meer (8000 exemplaren van 700 soorten). Verken de verschillende ruimtes binnen en buiten, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat. Mis de verschillende activiteiten die het marine park biedt voor zowel volwassenen als kinderen niet. Na het bezoek aan het aquarium reist u naar het centrum van Palma. Stop dicht bij de kathedraal om te genieten van een Sightseeing Tour rond Palma, een panoramische tour per cabriobus door de stad. Bekijk de meest karakteristieke straten, gebouwen en plaatsen in Palma, vergezeld van de uitleg van een gids.

 • Mallorca: kaartjes Palma Aquarium met vervoer

  3. Mallorca: kaartjes Palma Aquarium met vervoer

  Bezoek Palma Aquarium, de nieuwste attractie van Mallorca, op deze tocht van een hele dag. De tocht begint met vervoer van je hotel of het trefpunt naar Palma Aquarium met je gids, die je essentiële informatie geeft over het aquarium en de omgeving. Bij aankomst bij het aquarium heb je meer dan 4 uur de tijd om de verschillende delen van het centrum te verkennen: de Oude Wereld, de Nieuwe Wereld, de Jungle, de Mediterrane Tuinen, en de Big Blue. Ontdek Europa's diepste aquarium met meer dan 200 verschillende soorten zeedieren en zie vissen uit de hele wereld. Je kunt het aquarium de hele dag in en uit lopen, om de omgeving en het op slechts 50 meter afstand gelegen strand te zien. Naast alle zeedieren die je tegenkomt, kun je ook genieten van de daktuin van het centrum – de grootste in heel Spanje.

 • Palma de Mallorca: aquariumtour van een hele dag

  4. Palma de Mallorca: aquariumtour van een hele dag

  Ontdek de geheimen van het leven in de Middellandse Zee in het Palma Aquarium. Dompel jezelf onder in de natuurlijke mariene habitat met haaien, anemoonvissen, doktersvissen, kogelvissen - in totaal 8.000 wezens van 700 soorten. Bewonder de vele kleuren van het grootste monster van levend koraal in Europa en word een expert in het leven in zee door interactieve leermogelijkheden. Krijg een gevoel voor zeesterren en zee-egels in een van de aanraakvriendelijke getijdenpoelen. Neem een pauze terwijl uw kinderen vrij rondlopen in de binnen- en buitenspeeltuinen. Reis naar het regenwoud met de grootste regenwoudluifel van Europa. Geniet van een adrenalinestoot in de Big Blue, de diepste tank van Europa op bijna 9 meter hoogte, met 11 haaien van twee verschillende soorten.

Sitemap Palma Aquarium

Wil je alle activiteiten in Palma Aquarium ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma Aquarium

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 282 beoordelingen

Schitterend aquarium! Het is erg groot en je kunt zeesterren, hypocampi, clownvissen en haaien zien. Voor 25,50 € toegang per volwassene vind ik het heel correct omdat de plaats prachtig is! We maken een foto bij de ingang en aan het einde kunnen we het zien en door het 10 € te kopen, wordt het gedoneerd aan een vereniging die ik heel goed vind. Een uitje om zonder aarzelen te doen als stel of als gezin als je naar Palma gaat.

Aquarium geweldige animaties en setting Haal je gids was perfect omdat ze me hielpen me te abonneren op een optie die ik was vergeten Geweldig Ontvang je gids !!!!! Dankjewel

We hadden online kaarten gekocht en moesten toch nog in een rij en langs de kassa.

Zeer mooi en ruim aquarium, een van de mooiste die we tot nu toe hebben gezien!

Het Palma Aquarium is prachtig en erg leuk voor jong en oud!