Palma de Mallorca
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Palma de Mallorca Dierentuinen en aquaria: Onze meest aanbevolen

Mallorca: intro tot duiken in een prachtig natuurreservaat

1. Mallorca: intro tot duiken in een prachtig natuurreservaat

Je ontvangt veiligheidsinstructies en maakt kennis met duiken terwijl je je voorbereidt op je eerste onderwaterrit. Je rijdt naar de prachtige baai van Cala Delta, gelegen in een prachtig natuurreservaat en een geweldige plek om als beginnend duiker de oceaan in te gaan.  Nadat je bekend bent met de gebruikte ademhalingstechnieken, begeleid door gekwalificeerde instructeurs, begin je aan je eerste duik. In kleine groepen van niet meer dan 6 met minstens 2 gidsen, begint je ontdekking van het leven onder het oppervlak. Je besteedt tot 45 minuten aan het verkennen van de rustige onderwaterwereld en het zien van een grote verscheidenheid aan zeedieren. 

...
Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

2. Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

Geniet van de ochtend in het Palma Aquarium, het grootste aquarium van Mallorca met duizenden zeedieren uit alle oceanen van de wereld. Krijg voldoende tijd om alles te verkennen en te zien. Ontdek de oceanen door 55 tanks, vol met zeeleven: haaien, anemoonvissen, doktersvissen, visballonnen en nog veel meer (8000 exemplaren van 700 soorten). Verken de verschillende ruimtes binnen en buiten, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat. Mis de verschillende activiteiten die het marine park biedt voor zowel volwassenen als kinderen niet. Na het bezoek aan het aquarium reist u naar het centrum van Palma. Stop dicht bij de kathedraal om te genieten van een Sightseeing Tour rond Palma, een panoramische tour per cabriobus door de stad. Bekijk de meest karakteristieke straten, gebouwen en plaatsen in Palma, vergezeld van de uitleg van een gids.

...
Mallorca: kaartjes Palma Aquarium met vervoer

3. Mallorca: kaartjes Palma Aquarium met vervoer

Bezoek Palma Aquarium, de nieuwste attractie van Mallorca, op deze tocht van een hele dag. De tocht begint met vervoer van je hotel of het trefpunt naar Palma Aquarium met je gids, die je essentiële informatie geeft over het aquarium en de omgeving. Bij aankomst bij het aquarium heb je meer dan 4 uur de tijd om de verschillende delen van het centrum te verkennen: de Oude Wereld, de Nieuwe Wereld, de Jungle, de Mediterrane Tuinen, en de Big Blue. Ontdek Europa's diepste aquarium met meer dan 200 verschillende soorten zeedieren en zie vissen uit de hele wereld. Je kunt het aquarium de hele dag in en uit lopen, om de omgeving en het op slechts 50 meter afstand gelegen strand te zien. Naast alle zeedieren die je tegenkomt, kun je ook genieten van de daktuin van het centrum – de grootste in heel Spanje.

...
Mallorca: Palma Aquarium Tour met ophaalservice vanuit het noorden en oosten

4. Mallorca: Palma Aquarium Tour met ophaalservice vanuit het noorden en oosten

Ontdek de geheimen van het leven in de Middellandse Zee in het Palma Aquarium. Dompel jezelf onder in de natuurlijke mariene habitat met haaien, anemoonvissen, doktersvissen, kogelvissen - in totaal 8.000 wezens van 700 soorten. Bewonder de vele kleuren van het grootste monster van levend koraal in Europa en word een expert in het leven in zee door interactieve leermogelijkheden. Krijg een gevoel voor zeesterren en zee-egels in een van de aanraakvriendelijke getijdenpoelen. Neem een pauze terwijl uw kinderen vrij rondlopen in de binnen- en buitenspeeltuinen. Reis naar het regenwoud met de grootste regenwoudluifel van Europa. Geniet van een adrenalinestoot in de Big Blue, de diepste tank van Europa op bijna 9 meter hoogte, met 11 haaien van twee verschillende soorten.

...

Sitemap Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

Schitterend aquarium! Het is erg groot en je kunt zeesterren, hypocampi, clownvissen en haaien zien. Voor 25,50 € toegang per volwassene vind ik het heel correct omdat de plaats prachtig is! We maken een foto bij de ingang en aan het einde kunnen we het zien en door het 10 € te kopen, wordt het gedoneerd aan een vereniging die ik heel goed vind. Een uitje om zonder aarzelen te doen als stel of als gezin als je naar Palma gaat.

De proefduik was geweldig! Super georganiseerd - professionele en aardige gidsen die ook verantwoordelijk omgaan met beginners. Er was een meertalige, gemakkelijk te begrijpen briefing. Absolute aanrader en graag weer op de volgende vakantie!

We hadden online kaarten gekocht en moesten toch nog in een rij en langs de kassa.

Zeer mooi en ruim aquarium, een van de mooiste die we tot nu toe hebben gezien!

Het Palma Aquarium is prachtig en erg leuk voor jong en oud!