Kies data
Palma de Mallorca

Dierentuinen & aquaria

Palma de Mallorca Dierentuinen en aquaria: Onze meest aanbevolen

Mallorca: intro tot duiken in een prachtig natuurreservaat

1. Mallorca: intro tot duiken in een prachtig natuurreservaat

Je ontvangt veiligheidsinstructies en maakt kennis met duiken terwijl je je voorbereidt op je eerste onderwaterrit. Je rijdt naar de prachtige baai van Cala Delta, gelegen in een prachtig natuurreservaat en een geweldige plek om als beginnend duiker de oceaan in te gaan.  Nadat je bekend bent met de gebruikte ademhalingstechnieken, begeleid door gekwalificeerde instructeurs, begin je aan je eerste duik. In kleine groepen van niet meer dan 6 met minstens 2 gidsen, begint je ontdekking van het leven onder het oppervlak. Je besteedt tot 45 minuten aan het verkennen van de rustige onderwaterwereld en het zien van een grote verscheidenheid aan zeedieren. 

Mallorca: transfer naar Palma Aquarium & optioneel toegangsticket

2. Mallorca: transfer naar Palma Aquarium & optioneel toegangsticket

Ontdek de geheimen van het leven in de Middellandse Zee in het Palma Aquarium. Dompel jezelf onder in de natuurlijke mariene habitat met haaien, anemoonvissen, doktersvissen, kogelvissen - in totaal 8.000 wezens van 700 soorten. Bewonder de vele kleuren van het grootste monster van levend koraal in Europa en word een expert in het leven in zee door interactieve leermogelijkheden. Krijg een gevoel voor zeesterren en zee-egels in een van de aanraakvriendelijke getijdenpoelen. Neem een pauze terwijl uw kinderen vrij rondlopen in de binnen- en buitenspeeltuinen. Reis naar het regenwoud met de grootste regenwoudluifel van Europa. Geniet van een adrenalinestoot in de Big Blue, de diepste tank van Europa op bijna 9 meter hoogte, met 11 haaien van twee verschillende soorten.

Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

3. Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

Geniet van de ochtend in het Palma Aquarium, het grootste aquarium van Mallorca met duizenden zeedieren uit alle oceanen van de wereld. Krijg voldoende tijd om alles te verkennen en te zien. Ontdek de oceanen door 55 tanks, vol met zeeleven: haaien, anemoonvissen, doktersvissen, visballonnen en nog veel meer (8000 exemplaren van 700 soorten). Verken de verschillende ruimtes binnen en buiten, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat. Mis de verschillende activiteiten die het marine park biedt voor zowel volwassenen als kinderen niet. Na het bezoek aan het aquarium reist u naar het centrum van Palma. Stop dicht bij de kathedraal om te genieten van een Sightseeing Tour rond Palma, een panoramische tour per cabriobus door de stad. Bekijk de meest karakteristieke straten, gebouwen en plaatsen in Palma, vergezeld van de uitleg van een gids.

Veelgestelde vragen over Dierentuinen en aquaria in Palma de Mallorca

Welke andere activiteiten dan Dierentuinen en aquaria zijn de moeite waard in Palma de Mallorca?

Andere onmisbare dingen om te doen in Palma de Mallorca:

Wat zijn de beste Dierentuinen en aquaria in Palma de Mallorca?

Welke Dierentuinen en aquaria in Palma de Mallorca nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Dierentuinen en aquaria in Palma de Mallorca nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring. Wees niet bang als je dat nog nooit eerder hebt geprobeerd. De gidsen zullen u zorgvuldig door het hele proces leiden, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de gidsen echt een leuke benadering van hun klanten hebben. Mijn vriendin voelde zich op een bepaald punt van de tour een beetje overweldigd en ze had geen zin om verder te gaan. Een van de gidsen hielp haar om te kalmeren en overtuigde haar op de een of andere manier om door te gaan. Hij schonk haar extra aandacht tot het einde van het avontuur, zodat ze zich op haar gemak voelde bij het beëindigen van de tour en met een lachend gezicht vertrok in plaats van bij het begin te stoppen.

Echt super goed geregeld allemaal. Top spullen, goede begeleiding en leuke trip om te maken. De instructeurs zorgen dat je echt helemaal op je gemak bent en als je dat niet bent geven ze extra aandacht zodat je dat wel wordt. Hele gave ervaring om zo voor het eerst kennis te maken met het duiken! Zeker een aanrader!

Een heel gaaf idee als je de onderwaterwereld van Mallorca wat langer en van dichterbij wilt bekijken en ontdekken! Michael was een geweldige gids die je op een zeer goede en begrijpelijke manier alle belangrijke informatie kon geven en bij wie je je tijdens de duik heel veilig voelde! Sterk aanbevolen!

Geweldige ervaring met mooie foto's! De instructies zijn duidelijk en nauwkeurig. De uitrusting is goed, de instructeurs zijn er ook om ons te begeleiden! Ik raad aan. De tijd is erg kort onder water, het gaat echt heel snel voorbij...

Excellent service! We were in small groups with multiple guides. Guides were available in Dutch, French, Spanish and German as well. The dive itself was very professional and safe.