Kies data
Palma de Mallorca

Hop on, hop off

Palma de Mallorca Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Palma de Mallorca: 24- of 48-uursticket hop on, hop off-bus

1. Palma de Mallorca: 24- of 48-uursticket hop on, hop off-bus

Ontdek de hoogtepunten van Palma de Mallorca op een sightseeingtour in een open bus en stap uit bij één van de 16 haltes om de attracties van de stad in je eigen tempo te verkennen. De hoofdstad van het eiland biedt een rijke mix van geschiedenis, cultuur en nachtleven en het fascinerende centrum bestaat uit smalle straten tussen hoge muren van oude gebouwen. Stap uit bij tientallen attracties zoals de Palau de L'Almudaina, een koninklijk paleis dat al staat sinds de verovering door de Arabieren en nog steeds het huis van de koninklijke familie is. Verken dit unieke stadsdeel, dat bekendstaat als Poble Espanyol. Hier vind je verschillende architectuurvormen, die de talloze stiijlen weergeven die in het hele land gebruikt worden. Ontdek ook zeker Plaza de Espana, een schilderachtig deel van het eiland, waar je van de schoonheid kunt genieten van op de openluchtbus. Je kunt natuurlijk ook uit de bus stappen om van de lokale cultuur te proeven. Busroute: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rossello 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Burcht Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial Kies de optie "Essential" als je het ticket naar Castle de Bellver bij je 24-uurs busticket wilt hebben.

Palma de Mallorca: hop on, hop off-tickets met boottocht

2. Palma de Mallorca: hop on, hop off-tickets met boottocht

Ontdek Palma de Mallorca en alles wat het te bieden heeft met hop on, hop off-belevenistickets. Geniet van alle bezienswaardigheden in een bus met open dak, verken de kustlijn tijdens een boottocht en betreed het Bellver-kasteel en Museo Es Baluard met tickets inbegrepen als onderdeel van de tour. Haltes op 18 punten in de stad zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen. Bekijk attracties zoals het Palau de La Almudaina, een koninklijk paleis dat er sinds de Arabische verovering staat, en de Poble Espanyol, de thuisbasis van verschillende soorten architectuur die de verschillende stijlen vertegenwoordigen die in het hele land worden gebruikt. Kies de ultieme ervaring om de kathedraal van Palma te bezoeken, een van de meest karakteristieke gebouwen in de Middellandse Zee. Bij beide tickets is bij Café Maura of Bodega Mayor een gratis glas Sangria bij de prijs inbegrepen. Begin de bustour bij halte 1, Antoni Maura, voor de beste ervaring. U kunt echter ook bij elke halte langs de route op de bus stappen. Busroute: 1. Antoni Maura 2. Plaça Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Kasteel Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll-commercieel

  • Hop on, hop off-tours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Hop on, hop off-tours in Palma de Mallorca

Welke andere activiteiten dan Hop on, hop off-tours zijn de moeite waard in Palma de Mallorca?

Andere onmisbare dingen om te doen in Palma de Mallorca:

Wat zijn de beste Hop on, hop off-tours in Palma de Mallorca?

Sitemap Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 639 beoordelingen

Toeristische bus stopt niet bij alle cruisepieren. Neem een shuttle naar het belangrijkste fort/kathedraal. Toeristische bushalte daar. We hebben online gekocht, maar je kunt kaartjes kopen in de bus. Ongeveer 20 € per persoon voor 24 uur. Bus brengt je naar elke toeristische bestemming. Geweldig uitzicht vanaf Bellver Castle. De jachthaven is enorm en mooi. We hadden geen problemen met zakkenrollers/veiligheid. In feite hebben we een iPhone op de busstoel achtergelaten en de arbeiders in de bussen hebben geholpen om hem terug te krijgen. Heb geduld tijdens het wachten, de bus komt. We zaten meestal boven. Beste uitzicht, maar sommige bussen hadden geen dak, dus kijk naar boomtakken en regen.

Sterk aanbevelen, geweldige manier om de stad te zien. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, bussen rijden regelmatig gedurende de zomermaanden, we misten bijvoorbeeld de bus bij het verlaten van het kasteel en hadden minder dan 15 minuten om op een andere te wachten. Goede aanbevelingen over waar te eten en te winkelen. We begonnen later op de dag om 15.00 uur, zagen nog steeds veel en deden de hele tour, maar zouden aanraden eerder te beginnen om jezelf meer tijd te geven om uit te stappen en meer te dwalen.

Het was onze eerste keer in Palma en we konden alle belangrijke bezienswaardigheden met de bus bereiken. Je krijgt een koptelefoon waardoor je iets te horen krijgt over de bezienswaardigheden. Hiervoor zijn vele talen beschikbaar. Het enige belangrijke is dat als je online hebt geboekt, je bij het eerste punt instapt om je tickets te bemachtigen!

Het was een geweldige manier om het prachtige landschap te zien. De tijd is echter kort bij elke stop. Caterina is fantastisch. gids - deskundig en vermakelijk! Franscisco is een geweldige veilige bestuurder die door de bochtige wegen navigeert! Een heerlijk dagje uit en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De reis was erg goed, je hebt veel van Palma gezien. Omdat het hoogseizoen is, was het in de spits erg druk, wat leidde tot wat langere wachttijden. Ik dacht dat het hebben van de voucher op mijn smartphone net een kaartje is, maar helaas moest ik eerst in de rij staan om een kaartje te halen.