Palma de Mallorca Verhuur

Palma de Mallorca Verhuur: Onze meest aanbevolen

Palma de Mallorca: huur van een vintage scooter

1. Palma de Mallorca: huur van een vintage scooter

Vermijd het drukke openbaar vervoer en verken het eiland Mallorca in je eigen tempo. Je kunt uit een ruime selectie huurscooters van 50cc/125cc kiezen en in stijl rond het Spaanse Mallorca rijden. Geniet van je ritje op een klassieke mediterrane scooter terwijl je door de pittoreske straatjes schiet langs enkele van de mooiste natuurlijke landschappen van Europa. Verken de regio in je eigen tempo, zonder dat je achter een gids aan hoeft te lopen. Verken de onder de dennenbomen verborgen strandjes, wandel door de lokale dorpen en bewonder de bergregio. Je leert cultureel en historisch erfgoed van duizenden jaren oud kennen en maakt zo kennis met de ware essentie van het Middellandse Zeegebied.

Palma de Mallorca: e-scooterverhuur

2. Palma de Mallorca: e-scooterverhuur

Geniet van een ritje op een elektrische scooter en leer de stad op een andere manier kennen. Ontdek de verborgen hoekjes van de stad en het prachtige uitzicht vanaf de top van de stadsmuren. Maak van de gelegenheid gebruik om de beste foto's van uw reis te maken! Huur een elektrische scooter en leer Palma op een andere manier kennen. Wanneer u de e-scooter huurt, zal een expert u laten zien hoe u deze moet gebruiken, veiligheidsaanbevelingen geven en u vertellen over de beste route.

Mallorca: fietshuur in Can Pastilla

3. Mallorca: fietshuur in Can Pastilla

Ontdek de schoonheid van Mallorca op de fiets en huur een fiets per dag of per week voor een eerlijke prijs bij fietsverhuur in Can Pastilla, in het zuidwestelijke deel van het eiland. Ontdek het gebied rond Palma in je eigen tempo en beslis zelf hoe lang je je tweewieler wilt houden. Je kunt de fietspaden op Mallorca gebruiken om bijvoorbeeld een fietstocht van Ballermann naar Palma te maken en te genieten van de natuurwonderen van het prachtige landschap. Fiets door de oude stad van Palma en bewonder de smalle steegjes en mooie huizen. Op de diverse plekken kun je stoppen voor tips, zoals wat de beste fietspaden zijn voor je fietstocht.

Mallorca: premium e-scooterverhuur met bezorgoptie

4. Mallorca: premium e-scooterverhuur met bezorgoptie

Verken Mallorca op een premium e-scooter die bij je wordt afgeleverd wanneer je voor die optie kiest. Palma de Mallorca wordt doorkruist door een indrukwekkend netwerk van fietspaden, zodat je met je e-scooter bijna elke plaats in het stadscentrum, in de oude stad of in de baai, kunt bereiken.  Dankzij je snelle transportmiddel, kun je in relatief korte tijd aanzienlijk meer bezienswaardigheden ontdekken. Als je je e-scooter 3 dagen of langer huurt, kan deze gratis worden bezorgd. Anders kun je de e-scooter ophalen in de winkel van onze lokale partner. Dit is het beste voertuig voor je verkenningstocht in Palma. Rijd door de stad zonder je zorgen te maken over lege batterijen.

  • Andere belevingen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten

Veelgestelde vragen over Palma de Mallorca

Welke topattracties zijn een must-see in Palma de Mallorca?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Palma de Mallorca?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Santa Ponça

Palma de Mallorca: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Palma de Mallorca: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Sitemap Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Scooters waren geweldig, service erg leuk. Er zijn redelijk goede fietspaden in Palma, maar niet overal, dan moet je de weg nemen. Dit is alleen aan te raden op de kleinere zijwegen. De eenrichtingsstraten maken het soms lastig. Al met al was het erg leuk en kom je verder dan te voet. In de oude stad stop je dan.

Het was geweldig. Er is niets beters om de stad Palma te ontdekken, de stranden, de kleine verborgen baaien waar u heen kunt gaan in de omliggende bergen om meer typische plaatsen te ontdekken.

Geweldige ervaring, de manager van de winkel is erg gastvrij en heeft goed advies over het vinden van coole routes.

Geweldig dat je landschappen ontdekt die je met de auto niet kunt zien en de super aardige man !!! Leuk welkom!!!

Perfecte afhandeling voor een eerlijke prijs! De eigenaar is erg vriendelijk