Kies data
Palma de Mallorca

Luchthaventransfers

Palma de Mallorca Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Palma de Mallorca: transfer vanaf vliegveld

1. Palma de Mallorca: transfer vanaf vliegveld

Sla de lange wachtrijen voor taxi's over bij aankomst in Palma de Mallorca en transfer naar je hotel of resort per comfortabel voertuig met airconditioning. Na het landen ontmoet je een vertegenwoordiger in de aankomsthal en word je naar je wachtende voertuig gewezen. Denk niet na over het huren van een auto of het regelen van een gedeelde shuttle na een lange vlucht. Vereenvoudig het hele proces met een efficiënte, betrouwbare en professionele service. Leun achterover en ontspan terwijl je in stijl reist. Het privévoertuig gaat naar elke locatie op het eiland, van de megaresorts in het zuidwesten tot de rustige baaien van de noordkust, en zelfs accomodaties in het minder toeristische binnenland. In ieder voertuig past tot 12 personen, met veel ruimte voor bagage die binnnen de standaard luchtvaartmaatschappij bagage-eisen valt. Zodra je je bagage van de bagageband hebt opgehaald, kun je contact opnemen met de de balie in de aankomsthal voor je transferdetails.

Hotels Mallorca naar de luchthaven van Palma Private Transfer

2. Hotels Mallorca naar de luchthaven van Palma Private Transfer

Vermijd de onbetrouwbare taxi of ongemak van het openbaar vervoer in Mallorca, en pre-book een privé-transfer van uw hotel naar de luchthaven van Palma de Mallorca. Verkrijgbaar bij alle gebieden op het eiland, de 1-vervoer is per privé voertuig of minibus voor maximaal 12 passagiers en hun bagage (standaard luchtvaartmaatschappij bagage). Geniet van een pick-up van elk hotel op het eiland, en een 0,5-uur tot 1 uur transfer naar de luchthaven van Palma de Mallorca. Bespaar geld op huren van een auto of het regelen van een hotel taxi. Sla de lange lijnen die deze opties kunnen begeleiden. Vereenvoudig het gehele proces, en zorgen voor een privé-transfer van deur tot deur. Een professionele chauffeur zal u ophalen van uw hotel receptie. Zij zal worden met een gepersonaliseerd bordje met uw naam op het voor het gemak van contact. Dan, leun achterover en geniet van de rit naar de luchthaven van Palma.

Naar Mallorca: enkele reis vanaf de luchthaven van Mallorca

3. Naar Mallorca: enkele reis vanaf de luchthaven van Mallorca

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

  • Transfers
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Palma de Mallorca

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Palma de Mallorca?

Andere onmisbare dingen om te doen in Palma de Mallorca:

Wat zijn de beste Luchthaventransfers in Palma de Mallorca?

Welke Luchthaventransfers in Palma de Mallorca nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 40 beoordelingen

Angel, de chauffeur moest helaas 20 minuten langer op ons wachten omdat er een koffer ontbrak. Desalniettemin was hij zeer beleefd en vriendelijk en bracht ons vervolgens snel en veilig naar onze bestemming in zijn Dacia en gaf ons een paar tips voor de dag.

Zeer handige service

We landden iets eerder dan gepland, gingen naar het ontmoetingspunt en onze chauffeur stond ons al op te wachten. Hij was stil maar erg aardig en reed ons in een mum van tijd helemaal naar Palmanova. Zeer handige en efficiënte service, de moeite waard.

Ontspannen aankomst

Chauffeur was op tijd om op het opgegeven ontmoetingspunt op te halen, snelle en aangename transfer naar onze bestemming.

Niks op aan te merken! Ik had perongeluk voor het verkeerde deel geboekt en hier hebben ze geen probleem van gemaakt.

Goede en lachende chauffeur?

Leuk met snelle en veilige overdracht, goede auto en een bekwame chauffeur