Kies data

Palma de Mallorca Religieuze & spirituele activiteiten

Palma de Mallorca Religieuze & spirituele activiteiten: Onze meest aanbevolen

Mallorca: voorrangsticket voor Kathedraal La Seu in Palma

1. Mallorca: voorrangsticket voor Kathedraal La Seu in Palma

Sla de rijen over bij de Kathedraal La Sue, gebouwd door de koning van Aragon waar eerst een moskee stond uit het tijdperk van de Moren. Het indrukwekkende bouwwerk van zandsteen, gebouwd onder koning Jaime II, is een religieus kunstwerk. Het bestaat uit 3 beuken, waaronder de hoofdbeuk met de Trinidad-kapel, waar de koningen Jaime II en Jaime III zijn begraven. Bewonder de hoogtepunten van de façade, waaronder de indrukwekkende zuilen van de hoofdingang en de beelden van Guillermo Sagrera op de Portal del Mirador op het zuiden. Ontdek welke toevoegingen architect Antoni Gaudí begin 20e eeuw deed en bekijk de werken van kunstenaar Miquel Barceló in de Santísimo-kapel.

Palma de Mallorca: tickets voor hop-on hop-off bustour

2. Palma de Mallorca: tickets voor hop-on hop-off bustour

Ontdek Palma de Mallorca en alles wat het te bieden heeft met hop on, hop off-belevenistickets. Geniet van alle bezienswaardigheden in een bus met open dak en betreed het Bellver-kasteel en Museo Es Baluard met tickets inbegrepen als onderdeel van de tour. Haltes op 18 punten in de stad zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen. Bekijk attracties zoals het Palau de La Almudaina, een koninklijk paleis dat er sinds de Arabische verovering staat, en de Poble Espanyol, de thuisbasis van verschillende soorten architectuur die de verschillende stijlen vertegenwoordigen die in het hele land worden gebruikt. Kies de ultieme ervaring om de kathedraal van Palma te bezoeken, een van de meest karakteristieke gebouwen in de Middellandse Zee. Bij beide tickets is bij Café Maura of Bodega Mayor een gratis glaasje Sangria bij de prijs inbegrepen. Begin de bustour bij halte 1, Antoni Maura, voor de beste ervaring. U kunt echter ook bij elke halte langs de route op de bus stappen. Busroute: 1. Antoni Maura 2. Plaça Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Kasteel Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll-commercieel

Mallorca: mini-jeeptour van een halve dag in Cala Millor

3. Mallorca: mini-jeeptour van een halve dag in Cala Millor

De begeleide mini-jeeptour begint in Cala Millor en neemt je mee naar de bergen of naar het strand. Ervaar bochtige wegen voor ultiem rijplezier en spectaculaire uitzichten, en kom meer te weten over de natuur van Mallorca. Je kunt kiezen voor een 3 uur durende offroad-tour of een 4 uur durende sightseeingtour. Rij met je Mini Jeep door veilige zijstraten en heb veel plezier. Verken het diverse landschap van Mallorca en neem pauzes om foto's te maken langs de route. De Jeep-buggy's die voor de tochten worden gebruikt, zijn echte blikvangers. Rij rond op het eiland met een grote glimlach op je gezicht. Een rijbewijs is verplicht, maar het dragen van een helm niet, dus je kunt met de wind in je haren genieten van de rit!

  • Toegangstickets
  • Hop on, hop off-tours
  • Avonturen
  • Dagtochten

Veelgestelde vragen over Palma de Mallorca

Welke topattracties zijn een must-see in Palma de Mallorca?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Overzicht activiteiten in Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

De familie naamgever voor de tour met een groep is dezelfde als voor je ticket wat je online Koopt,(ingang aan de zijde van het grote plein met uitzicht op de fontein) De tour is ook te doen met digitale gids, deze heb ik niet gezien tijdens het online boeken. Fantastisch mooie kathedraal!

Leuke toer, zeker een aanrader. Alleen de foto's die werden genomen onderweg door de organisatie zijn niet denderend (kost 15€)

Met deze tickets konden we snel naar binnen. Werkelijkwaar een prachtige kathedraal met gratis toilet en een leuke giftshop

Van begin tot einde was goed geregeld, bij aankomst konden we gelijk naar binnen.

Ik kon zo doorlopen en wat een geweldig glas in lood werk zeg!