Palma de Mallorca
Scooters & Motoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Palma de Mallorca Scooters & Motoren: Onze meest aanbevolen

Palma de Mallorca: huur van een vintage scooter

1. Palma de Mallorca: huur van een vintage scooter

Vermijd het drukke openbaar vervoer en verken het eiland Mallorca in je eigen tempo. Je kunt uit een ruime selectie huurscooters van 50cc/125cc kiezen en in stijl rond het Spaanse Mallorca rijden. Geniet van je ritje op een klassieke mediterrane scooter terwijl je door de pittoreske straatjes schiet langs enkele van de mooiste natuurlijke landschappen van Europa. Verken de regio in je eigen tempo, zonder dat je achter een gids aan hoeft te lopen. Verken de onder de dennenbomen verborgen strandjes, wandel door de lokale dorpen en bewonder de bergregio. Je leert cultureel en historisch erfgoed van duizenden jaren oud kennen en maakt zo kennis met de ware essentie van het Middellandse Zeegebied.

...
Mallorca: premium e-scooterverhuur met bezorgoptie

2. Mallorca: premium e-scooterverhuur met bezorgoptie

Verken Mallorca op een premium e-scooter die bij je wordt afgeleverd wanneer je voor die optie kiest. Palma de Mallorca wordt doorkruist door een indrukwekkend netwerk van fietspaden, zodat je met je e-scooter bijna elke plaats in het stadscentrum, in de oude stad of in de baai, kunt bereiken.  Dankzij je snelle transportmiddel, kun je in relatief korte tijd aanzienlijk meer bezienswaardigheden ontdekken. Als je je e-scooter 3 dagen of langer huurt, kan deze gratis worden bezorgd. Anders kun je de e-scooter ophalen in de winkel van onze lokale partner. Dit is het beste voertuig voor je verkenningstocht in Palma. Rijd door de stad zonder je zorgen te maken over lege batterijen.

...

Sitemap Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Een geweldige ervaring, de verhuur van de scooter ging erg goed, hij is gemakkelijk te besturen en hij heeft veel heuvels beklommen met ons tweeën erop! Op advies van de eigenaar die heel goed frans spreekt zijn we naar de westkust gegaan, het is schitterend! We hebben bijna 200 km gereden voor de 9e benzine.

Geweldige ervaring, de manager van de winkel is erg gastvrij en heeft goed advies over het vinden van coole routes.

Geweldig dat je landschappen ontdekt die je met de auto niet kunt zien en de super aardige man !!! Leuk welkom!!!

Coole scooters

Had een geweldige dag op geweldige vintage scooters. Beveel de verhuurder ten zeerste aan.

Perfecte afhandeling voor een eerlijke prijs! De eigenaar is erg vriendelijk