Palma de Mallorca Tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Tours in Palma de Mallorca

Bekijk alle Tours in Palma de Mallorca
Bekijk alle 83 tickets en tours

Attracties in Palma de Mallorca

Meer activiteiten in Palma de Mallorca

Sitemap Palma de Mallorca

Wat anderen zeggen over Palma de Mallorca

Leuk, maar info over 7 uur durende activiteit is misleidend

De crew van de ranch doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Onze verwachting was echter een beetje anders aan de start van het programma. We wisten dat het een combi zou zijn van paardrijden, bbq en show, maar we hadden veel minder wachttijd tussendoor verwacht en dus meer paardrijden. We werden om 16.20 uur afgehaald en de eerste verrassing was al dat we 40 minuten reistijd hadden naar de ranch, die niet in cala ratjada was, maar midden op het eiland. Daar moesten we tot 18 uur wachten op allerlei andere gasten, voordat de groepen voor het paardrijden werden ingedeeld. De tocht duurde maar een uurtje, dus om 19.00 uur waren we weer terug. Daarna moesten we weer bijna een uur wachten op de bbq, niet omdat die niet klaar was, maar omdat er nog andere groepen na ons ook een uur gingen rijden. En na de bbq moesten we weer een uur wachten, totdat alle andere groepen ook klaar waren met eten en toen pas begon de show. We waren dus inderdaad pas om 0.00 uur terug in het hotel!

Mallorca: paardrijden, BBQ & show bij Rancho Grande Beoordeeld door Anoniem, 01-08-2017

Vooraf lang wachten, maar uiteindelijk de moeite waard.

Blij dat de grote groep mensen in verschillende niveaus werd ingedeeld; jammer dat de rit te paard korter was dan verwacht. Eten was goed; ik had vergeten vooraf te melden dat ik vegetarisch was en kreeg toch snel na melding ter plekke smakelijke vegaburgers. Muziek en dansje waren leuk en de show met paarden interessant. Alles bij elkaar strak georganiseerd. Petje af voor het personeel die allemaal meerdere functies hadden.

Mallorca: paardrijden, BBQ & show bij Rancho Grande Beoordeeld door Mary, 31-10-2016

Zalig genieten op het water met een topcrew en zalige cocktails!

Zalige activiteit om te doen, volledige ontspanning! Een topbemanning dat jou direct uitleg geeft wat de plannen zijn. Lekkere lunch, meer dan genoeg met een drankje inbegrepen. De bar is doorlopend open, de cocktails zijn vers gemaakt en zijn echt tot in het detail afgewerkt! Daar betaal je natuurlijk een prijs voor maar wel echt de moeite! Er wordt tijd gemaakt om te zwemmen, te snorkelen en te surfen. Zonder meerprijs.

Palma de Mallorca: boottocht op catamaran met lunch Beoordeeld door Antje, 16-08-2019

Heerlijk fietsen en luisteren naar de boeiende verhalen van de gids.

Amazing tour with an interesting guide who’s yells A lot about the City and its people.

Palma de Mallorca: geleide fietstocht oude binnenstad Beoordeeld door Maaike, 05-08-2018