Palmengarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Palmengarten: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Frankfurt: hop on, hop off-sightseeingtour

1. Frankfurt: hop on, hop off-sightseeingtour

Stap in een hop on, hop off-dubbeldeksbus en laat je meevoeren naar de highlights van Frankfurt, zoals de dom, waar de verkiezings- en kroningsrituelen van het Heilige Roomse Rijk plaatsvonden, en het financiële district, nu het belangrijkste bankencentrum van Europa. Je verkent de oude stad met haar beroemde stadhuis, die vanwege de band met de keizers het Römer heet, en de kathedraal, de Sint-Pauluskerk en het huis van Goethe. Er zijn maar weinig Duitse steden die zo rijk zijn aan contrasten als Frankurt. De torens van de eeuwenoude stadsmuur steken klein af tegen de torenhoge wolkenkrabbers van het bankendistrict, waartussen zich ook de op een na hoogste van Europa bevindt. Het is een fascinerend architectonisch schouwspel. Dit is ook waar je de Europese Centrale Bank kunt bekijken, de oude Hauptwache – het 18e-eeuwse hoofdkwartier van de stadsmilities – en de met recht beroemde winkelbuurt die bekendstaat als 'Zeil'. En alsof dat niet genoeg is, is er ook nog de museumoever. Deze culturele hotspot van Europa huist de Alte Oper, waar internationaal vermaarde opera's hun première beleefden. Op deze bustour maak je kennis met alles wat Frankfurt zo interessant maakt. De laatste bus vertrekt om 17:15 uur en een ononderbroken rondrit duurt ongeveer 60 minuten. Bushaltes: 1. Hauptbahnhof (centraal station) 2. Museumsufer 3. Eiserner Steg/Sachsenhausen 4. Haus der Jugend 5. Affentorplatz/Altes Sachsenhausen 6. Berliner Straße / Paulsplatz 7. Bankenviertel 8. Opernturm 9. Palmengarten 10. Senckenbergmuseum 11. Messe Frankfurt

Sitemap Palmengarten

Wil je alle activiteiten in Palmengarten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palmengarten

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 961 beoordelingen

Alles was geweldig: kortingen op geselecteerde plaatsen, geen problemen met transport - alles is zoals aangegeven; moest echter wat tijd besteden aan het vinden van een voucherwisselpunt op het Hauptbahnhof (centraal station), maar het personeel daar was behulpzaam, dus geen zorgen, de kaart wordt sterk aanbevolen, zal deze optie zeker gebruiken op mijn volgende reis

Super eenvoudig te boeken - gebruik digitale pas, erg handig op smartphone. Zeer vriendelijk en knap personeel die enkele van de sites hebben uitgelegd waar we van kunnen genieten en hoe de tour werkte. We waardeerden een gids die Engels sprak! Wachttijd bij stops was te verwaarlozen. Commentaar was goed, voldoende informatie om Frankfurt goed te begrijpen.

De Frankfurt Card is een echte aanrader voor alle reizigers die Frankfurt bezoeken. Je kunt hem gebruiken voor stadstrein, tram en stadsbus. De beste keuze om met één kaart van de stad te genieten. U kunt de kaart omwisselen en valideren bij de Tourist Information die mogelijk verkrijgbaar is op het Centraal Station (Haupbahnhof).

Geweldige ervaring, geweldige prijs-kwaliteitverhouding, tickets die 24 uur geldig zijn

Geweldige ervaring, je kunt het gebruiken als een taxi in Frankfurt om van het ene naar het andere gebied te springen, het ticket is 24 uur geldig, wat geweldig is en je kunt in- en uitstappen zolang je wilt en ik zou willen voorstellen om de 3 euro extra om ook de andere lijn te krijgen.

Absoluut de moeite waard. We waren 2 dagen in Frankfurt en kochten de kaart om ons voornamelijk vrij te bewegen. Het bleek ook van zeer goede waarde te zijn in andere instellingen zoals meseums.