Datums kiezen

Palmeraie, Marrakesh

Palmeraie, Marrakesh: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Marrakesh: quad-ervaring woestijn en de Palmeraie

1. Marrakesh: quad-ervaring woestijn en de Palmeraie

Verlaat de drukte van Marrakesh en begin aan een spannende quadtour door de Jbilets-woestijn. Glip weg terwijl je de fascinerende geschiedenis en cultuur verkent in dit unieke gebied van schijnbaar eindeloze woestijn met je lokale gids. Ervaar het echte Marokko en leer de lokale bevolking kennen op slechts 30 minuten van het centrum van Marrakech. Stap over in het comfort van een auto met airconditioning, ontdek vervolgens het Jbilets-woestijngebied en geniet van het uitzicht op het Atlasgebergte. Bezoek een klein dorpje om de benen te strekken, hete thee te drinken en te genieten van de Berberse gastvrijheid. Op dit punt laten de gidsen graag enkele van de beste tracks en plekken in de omgeving zien. Op verzoek kan deze excursie ook worden aangepast aan de smaak van u en uw gezelschap voor verkenning en avontuur. Kies voor programma-uitleg, materiaalbriefing en training voor het besturen van de quads om maximale veiligheid tijdens reizen te garanderen.

Marrakesh: kamelenrit door de palmoase Palmeraie

2. Marrakesh: kamelenrit door de palmoase Palmeraie

Beleef de palmoase Palmeraie vanaf de rug van een kameel. Vertrek vanuit Marrakesh en volg je gids door de palmbossen van de Palmeraie naar pittoreske dorpen waar je lokale thee kunt proeven. Je wordt opgehaald bij je hotel in Marrakesh om de verzorgde tuinen, de zoetgeurende sinaasappelbomen en de palmbossen van de palmoase Palmeraie te bewonderen. Klim op de rug van een kameel met hulp van de begeleiders. Geniet van een mooie rit op de rug van een kameel door de oase Palmeraie. Volg je gids naar de nabijgelegen dorpen en kom meer te weten over het lokale leven. Stap af bij een van de dorpen voor een kop muntthee in een nomadengebied. Na afloop van de tour word je teruggebracht naar je accommodatie in Marrakesh.

Marrakesh: quadtour naar Palm Oasis en Jbilat-woestijn

3. Marrakesh: quadtour naar Palm Oasis en Jbilat-woestijn

Nadat je door je chauffeur bent opgehaald bij je hotel of het aangewezen ontmoetingspunt, kun je genieten van een rit van 20-25 minuten met een toeristische minibus naar het quad-activiteitengebied. Zodra u aankomt, geeft uw ervaren gids u een briefing van 10 minuten over het gebruik van de quad en veiligheidsinstructies. Zet dan je helm en bril op om aan je quadrit te beginnen om de woestijn en oase van Marrakech te verkennen. Geniet van een 2 uur durende verkenning van de woestijnlandschappen van de regio Marrakech en palmvelden op een quad en geniet van adembenemende uitzichten. De circuits zijn aangepast aan alle niveaus, van beginners tot de meest ervaren coureurs. Neem twee korte pauzes tijdens je rondreis. Geniet tijdens je eerste pauze van muntthee en brood met honing in een traditionele omgeving om op te laden terwijl je de Marokkaanse cultuur ontdekt. Stop later in de palmvelden om onvergetelijke foto's te maken tijdens je tweede pauze. Na de excursie brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel of het eerste ontmoetingspunt.

Marrakesh: Quadbike in de woestijn van Jbilat en Palm Grove

4. Marrakesh: Quadbike in de woestijn van Jbilat en Palm Grove

Ontdek de schoonheid van de Jbilets-woestijn tijdens deze quadtour. Beschik over alle hoogwaardige veiligheidsuitrusting die je nodig hebt voor deze explosieve ervaring. Geniet onderweg van een stop in een traditionele Berberse villa (Le Bédouin) voor een kopje muntthee. Laat je ophalen vanuit het comfort van je hotel of riad in Marrakesh. Spring aan boord van een busje met airconditioning en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het hart van de Jbilat-woestijn. Maak je klaar met een haarnetje, helm en veiligheidsbril. Kijk hoe uw gids u laat kennismaken met het gebruik van de quads. Vaar door heuvelachtig terrein, woestijnplateaus en rotsachtige paden. Stop om foto's te maken van dit idyllische gebied aan de voet van het Atlasgebergte voordat je je een weg baant door Berberdorpen. Laat je uitnodigen in het huis van een local en deel een kopje traditionele muntthee. Bewonder het uitzicht op het groene Palm Grove en let op de lokale fauna op de terugweg naar het basiskamp in de woestijn. Transfer naar het busje voor uw terugreis naar uw accommodatie in Marrakesh. Het 3 uur durende programma De chauffeur zal u op tijd ontmoeten, * 25min enkele reis in een toeristische minibus * Briefing van 10 minuten * 2 uur activiteit inbegrepen: - Quad rijden. - Pauze voor het maken van de foto's. - Pauze voor thee in een villa (Bédouin) met toegang tot het zwembad. * 25min retour NB: Deze reis is niet bedoeld voor sensatiezoekers die supersnel willen gaan. De minimumleeftijd om een quad te besturen is 16 jaar. Kinderen onder de 16 jaar mogen achter een volwassene op de quad rijden. De prijs is per persoon.

Marrakesh: quadtour door woestijn en palmbos

5. Marrakesh: quadtour door woestijn en palmbos

Vertrek weg van de drukte van Marrakech met een minibus met airconditioning en naar de rustige woestijn en palmentuin voor een spannend quad-avontuur. Volg je gids door spannende paden en geniet halverwege je reis van een verkwikkende thee met een lokale familie. Onderweg ontdekt u traditionele Berberdorpen, ziet u typische huizen van de regio en ontmoet u enkele lokale bewoners om hun manier van leven te ontdekken, die al meer dan 200 jaar praktisch onveranderd is gebleven. Halverwege je tour stop je voor een kopje Marokkaanse thee en een snack bij een lokaal gezin. Met uw gids als vertaler kunt u van de gelegenheid gebruik maken om met hen te praten over hun gebruiken en ervaringen terwijl u samen een moment deelt. Geniet van de stilte en sereniteit van de Sahara voordat je weer op je quad springt en je ruige woestijnrit voortzet. Sluit je tour af in het basiskamp. Leun achterover en ontspan tijdens de rit terug naar uw hotel in Marrakech.

Marrakech Palmeraie: kameelrit bij zonsondergang

6. Marrakech Palmeraie: kameelrit bij zonsondergang

Ga naar de Palmeraie, een oogverblindend palmenbos aan de rand van de stad, voor een ritje op een kameel bij zonsondergang. Dompel jezelf onder in de rijke tradities van de regio en ervaar een ritje op een kameel, al eeuwenlang een integraal onderdeel van de Marokkaanse cultuur. Na een veiligheidsbriefing trek je je shesh (tulband) aan en klim je op het kamelenzadel. Ontspan terwijl je door de groene palmen rijdt en geniet van het uitzicht op de woestijnplateaus. Ontdek hoe deze robuuste woestijndieren eeuwenlang hebben gediend als transportmiddel in Marokko vanwege hun vermogen om lange afstanden af te leggen zonder water. Blijf weer op je kameel rijden. Haal je camera tevoorschijn om wat foto's te maken van de prachtige zonsondergang als levendige kleuren door de bomen. Wanneer uw rit is voltooid, wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.

Marrakech: Tour met gids op quad en kameel met ontbijt

7. Marrakech: Tour met gids op quad en kameel met ontbijt

Een quadtocht in Marrakech is een opwindende manier om het ruige terrein rondom de stad te verkennen. Met deze krachtige voertuigen kun je off-road gaan en gebieden verkennen die ontoegankelijk zijn voor andere vormen van vervoer. De tour begint meestal met een veiligheidsbriefing en een korte trainingssessie over het bedienen van de quad. Zodra iedereen zich op zijn gemak voelt en klaar is om te gaan, gaat de groep op avontuur door het palmboslandschap, door kleine Berberdorpen en genietend van het adembenemende landschap. Als onderdeel van de ervaring heb je misschien ook de mogelijkheid om op een kameel te rijden en de traditionele manier van transport te ervaren die door de lokale bevolking in de woestijn wordt gebruikt. Kameelrijden is een onvergetelijke ervaring en biedt een uniek perspectief op het landschap. Na het quadrijden en de kameelrit ga je terug naar een traditionele Berbertent voor een heerlijke Break-thee. Berber bevat een verscheidenheid aan brood, honing en thee. De break tea wordt in traditionele stijl geserveerd op een lage tafel waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het eten terwijl u geniet van de prachtige omgeving. Over het geheel genomen is de quadtocht in Marrakech met kameelrijden en pauzethee een perfecte combinatie van avontuur, cultuur en gastronomie, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring in het hart van Marokko.

Marrakesh Palmeraie: kamelenrit en quadrijden

8. Marrakesh Palmeraie: kamelenrit en quadrijden

Begin aan een actievolle dagtocht naar Palmeraie vanuit Marrakech. Geniet van quadrijden in de woestijn, een ritje op een kameel in de oase en bezoek nabijgelegen Berberdorpen om meer te weten te komen over hun manier van leven en muntthee te drinken. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of riad, reis je naar de Palmeraie, waar je je voorbereidt op je kameelrit in de oase van La Palmeraie. Trek een typische traditionele jurk en sjaal aan zoals de lokale bevolking en maak een ritje tussen de palmbomen. Geniet van quadrijden na een korte veiligheidsbriefing van 20 minuten. Onderweg ontdekt u traditionele Berberdorpen, ziet u typische huizen van de regio en ontmoet u lokale bewoners om meer te weten te komen over hun manier van leven, die al meer dan 200 jaar hetzelfde is gebleven. Stop voor een kopje Marokkaanse thee en geniet van de stilte en sereniteit voordat je weer op je quad springt en je woestijnrit voortzet. Sluit uw tour af in het basiskamp en ontspan tijdens de rit terug naar uw hotel in Marrakech.

Marrakesh: tour Majorelletuin met rit op een kameel in Palmeraie

9. Marrakesh: tour Majorelletuin met rit op een kameel in Palmeraie

Geniet van de rust in de Majorelletuin en stap terug in de tijd in het Berbermuseum tijdens een tour van een halve dag in Marrakesh. Rijd op een kameel door de palmbossen van Marrakesh en pauzeer onderweg voor een kopje thee.Je kunt kiezen voor een groepstour of een privétour. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Marrakesh en rijdt naar de Majorelletuin in een voertuig met airconditioning. Ontdek de prachtige geschiedenis van de Majorelletuin, wandel over de schaduwrijke paden en kom meer te weten over de oorsprong van de exotische planten.  Ontdek hoe de Franse ontwerper Yves Saint Laurent de tuinarchitectuur restaureerde. Verken de fonteinen en cactustuinen, terwijl je luistert naar de 15 soorten vogels die in dit gebied leven dat bijna 5 hectare beslaat. Ga dan verder naar de Palmeraie, de oude palmbossen van Marrakesh, die nu bekendstaan om hun beroemde bewoners en luxueuze huizen. Je krijgt eerst instructies over hoe je op de kameel stapt en moet rijden, en dan vertrek je voor een ontspannen tocht door het palmenbos. Stop onderweg voor een verfrissend kopje thee bij een lokaal woonhuis. Aan het einde van de tour keer je weer terug naar je accommodatie. 

Marrakesh: begeleide quadtour door Palmeraie met theepauze

10. Marrakesh: begeleide quadtour door Palmeraie met theepauze

Beleef een opwindend off-road avontuur door de pittoreske Palmeraie van Marrakesh. Bewonder de adembenemende natuurlijke schoonheid van de locatie tijdens het rijden op een quad met een lokale gids. Laat je begeleiden door een ervaren gids die je door de paden van de Palmeraie zal leiden. Ontvang voor vertrek een uitgebreide briefing over het gebruik van de quad en veiligheidsinstructies, zodat u zich op uw gemak voelt met het voertuig. Stap aan boord van je hoogwaardige off-road quad, speciaal ontworpen om het gevarieerde terrein aan te pakken dat je tijdens de excursie tegenkomt. De quads worden regelmatig onderhouden om hun goede werking en uw veiligheid te garanderen. Verken onderweg de Palmeraie van Marrakesh. Bewonder het unieke landschap dat bestaat uit duizenden weelderige palmbomen, groene tuinen en kleine traditionele dorpjes. Je zult versteld staan van de natuurlijke schoonheid die je onderweg omringt. De quadroutes zijn zorgvuldig gekozen om een complete ervaring te bieden, waarbij avonturen en ontdekkingen worden gecombineerd. Doorkruis kronkelende paden, zandduinen en rotsachtige paden en voeg een vleugje spanning toe aan je quad-avontuur. Tijdens de activiteit maak je een geplande stop om je dorst te lessen en te genieten van de omgeving. Krijg de kans om geweldige souvenirfoto's te maken om uw ervaring te vereeuwigen. De quad-activiteit in de Palmeraie van Marrakech staat open voor mensen van alle ervaringsniveaus. Of je nu een beginnende of ervaren bestuurder bent, je kunt veilig en in je eigen tempo van dit avontuur genieten. Om uw ervaring nog aangenamer te maken, worden er tijdens de activiteit verfrissingen verstrekt.

Beschikbare activiteiten

124 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 8

Andere activiteiten in Palmeraie, Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Palmeraie, Marrakesh bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palmeraie, Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 10.385 beoordelingen

Een fantastische ervaring op veel verschillende terreinen. Houd er rekening mee dat dit geen zandduinervaring is en meer vlaktes in woestijnstijl. De zandduinen liggen veel verder weg van Marrakech. Onze gids Madjid was briljant en hij stond ons toe onze groep op te splitsen in een snelle groep en een langzame groep om aan verschillende behoeften te voldoen. We zaten in de snelle groep en we brachten het grootste deel van de ervaring vol gas door, het was geweldig. Aarzel niet om dit te boeken, want het is 2 uur rijden, niet 2 uur in totaal. Dus het geld meer dan waard. 10/10.

A wonderful experience! The pick-up at my hotel was on time and the quad- bike ride itself is very much worth the money. It is extremely easy to handle. Pro -tip: The overall pace is a little slow, but if you let a gap fall between you and the person in front regularly, you can accelerate quite a bit.

Het was echt heel erg leuk. Ik las dat vele vonden dat er te zacht gereden werd, maar die ervaring deel ik niet. Mijn twee zoons konden naar hartelust driften en hard rijden. Onze gids vond alles prima. Leuk om op de Marokkaanse manier thee te drinken na de tour. Zeker voor herhaling

Really nice experience! Good guide Amine, he was very professional! Quads all were good quality and we could pace them real fast. Tea and snacks included. Real value for the money! Can advise you this trip

Echt een Marokkaanse beleving Erg vriendelijke mensen Als je mazzel hebt krijg je nog een verassing onderweg