Palmeraie, Marrakesh

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Palmeraie, Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Palmeraie, Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palmeraie, Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.948 beoordelingen

Ik heb de quadtour van 16.30 uur geboekt. Een perfecte tijdstip niet te warm en je kon genieten van de zonsondergang. Aan het eind van de trip nog thee en marokkaanse pannekoek gegeten. Een mooie afsluiter. De jongens Brahim en Amin die met ons de tour deden waren geweldig. Zij namen tijd om bij de tussenstops fotoshoot van je te maken haha. Al met al een leuke ervaring.

Super leuke ervaring! De communicatie gaat vlot en voor je het weet zit je in een taxi richting de palmerie/woestijn. Het foto moment is ook erg leuk en een goede plek. Het enige jammeren was dat de taxi op de terugweg helaas kapot ging, waardoor wij genoodzaakt waren 20 min te wachten op ander vervoer, verder was dit wel allemaal netjes afgehandeld!

Prachtige tocht, net buiten Marrakesh! Goed geregeld. Je krijgt een jellaba aan en een doek om je hoofd. De kamelen zijn goed verzorgd en de tocht is prachtig! Leuke bijkomstigheid was dat de begeleiders voor iedereen een kamelenring maakten van palmbladeren. Een echt souvenir! Heerlijke dagtocht!

We werden netjes optijd opgehaald en bij aankomst kregen we wat uitleg over de quad, even rondje rijden om te oefenen en daar gingen we. Mijn vriend en ik hadden een prive tour (niet verwacht) dus dat was helemaal leuk! De theepauze was ook heerlijk.

Dit was echt een geweldige ervaring. De medewerkers zijn super aardig en denken mee. Je wordt netjes opgehaald en gebracht. Dit heb ik 2x gedaan omdat het zo goed beviel.