Palmeraie, Marrakesh

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Palmeraie, Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.924 beoordelingen

Leuke ervaring om erbij te hebben. Samen met mijn partner deze activiteit geboekt en hebben er van genoten. Leuke Engelstalige instructeur. Werden wel 30min later opgehaald dan afgesproken, maar dat kan je verwachten. Mooie omgeving en goede ontvangst gehad. Heen rit voor de pauze duurde ongeveer een uur. Toen een pauze gehad met Marokkaanse thee en brood. Terugrit was 20/30min inclusief het maken van foto’s. Verwacht geen zandwoestijn , maar meer een verharde woestijn. Fijn dat je in kleine groepen ging met één begeleider. Zeker een aanrader voor als je in Marrakech bent!

Was super goed geregeld. De chauffeur stond op afgesproken tijd ons op de wachten bij het hotel. Toen eerst kameel gereden met 2 hele vriendelijke jongens die het begeleiden. Maar eigenlijk heb je het na 10 minuten wel gezien op zo’n dromedaris, beetje saai. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Ze deden heel goed hun best. Daarna op de quads gereden, dat was wel heel erg leuk. Ondertussen nog gestopt bij een berber familie voor een kopje Marrokkaanse Whisky. Heel erg leuk. Al met al een aanrader om een keer gedaan te hebben.

Leuke combinatie voor halve dag. De majorelle tuin geeft het voordeel dat je niet hoeft aan te schuiven voor binnen te gaan. De tickets zijn op voorhand klaar en worden overhandigd door de chauffeur. De tuin zelf is heel mooi met cactussen en mooie kleuren. Wees bereid om aan te schuiven voor een fotootje. Na een uur heb je het ook wel gezien en ga je door voor de kamelenrit. Je wordt in een mooi gewaad gekleed en een hoofddoek. De rit zelf is door de Palmeraie en zeer rustig. Er wordt ook thee aangeboden en koekjes.

Ik heb de quadtour van 16.30 uur geboekt. Een perfecte tijdstip niet te warm en je kon genieten van de zonsondergang. Aan het eind van de trip nog thee en marokkaanse pannekoek gegeten. Een mooie afsluiter. De jongens Brahim en Amin die met ons de tour deden waren geweldig. Zij namen tijd om bij de tussenstops fotoshoot van je te maken haha. Al met al een leuke ervaring.

Super leuke ervaring! De communicatie gaat vlot en voor je het weet zit je in een taxi richting de palmerie/woestijn. Het foto moment is ook erg leuk en een goede plek. Het enige jammeren was dat de taxi op de terugweg helaas kapot ging, waardoor wij genoodzaakt waren 20 min te wachten op ander vervoer, verder was dit wel allemaal netjes afgehandeld!