Panama City Beach: entree WonderWorks plus Lazer-Tag

Panama City Beach: WonderWorks ticket en Lazer-Tag

Vanaf € 28 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van meer dan 100 attracties in WonderWorks Panama City Beach
  • Klim 36 voet op het uitdagende indoor touwenparcours
  • Ervaar de snelle opwinding van Lazer-Tag
Overzicht
Stap in de wereld van de wetenschap en avontuur dat leuk is voor het hele gezin. Geniet de hele dag van 100 attracties in WonderWorks Panama City Beach. Je beleeft ook de snelle en innovatieve technologie van Lazer-Tag!
Wat te verwachten
WonderWorks in Panama City Beach is een pretpark dat onderwijs en entertainment combineert in meer dan 100 interactieve attracties om je verbeelding te laten spreken en je geest uit te dagen! De opstellingen beschikken over de modernste beschikbare grafische en audio-presentatietechnieken.

Het meest in het oog springende kenmerk van WonderWorks is de dramatische buitenkant van het gebouw. Het klassiek ontworpen gebouw lijkt ondersteboven te zijn geland. Bij het binnenkomen van het gebouw lijkt alles op de kop te staan, wat betekent dat je de omgekeerde tunnel moet binnengaan om juist te worden omgedraaid en voorbereid om van de ervaring te genieten! Dan ben je klaar voor je avontuur, met een dag vol plezier bij meer dan 100 interactieve attracties.
 
Je wordt weggeblazen door orkaankracht, krijgt de besturing voor de landing van een NASA-ruimtevaartuig in handen, en kunt een straaljager besturen. Je kunt ook een 3-D beeld maken van je hele lichaam op de WonderWall, de sensatie voelen van 3.500 spijkers die je oplichten, op het 36-voet binnen touwparcours klimmen en nog veel meer.

De entree voor een hele dag in WonderWorks Panama City Beach is inclusief 1 Lazer-Tag spel. In dit populaire spel probeer je in een enorm zwartverlicht doolhof te winnen van je tegenstanders door op ze te schieten. Lazer-Tag combineert innovatieve technologie en snelle actie voor een unieke belevenis!
Inbegrepen
  • Algemene entree
  • 1 Lazer-Tag spel
Trefpunt

Dit is ons adres: 9910 Front Beach Road, Panama City Beach, FL 32407

Wat je moet weten
We raden het dragen van gesloten schoenen aan voor alle activiteiten. De entree is geldig voor de hele dag, en het duurt ten minste 3-4 uur om alle activiteiten te kunnen beleven.

Let op: Niemand jonger dan 13 jaar wordt toegelaten tot WonderWorks zonder de begeleiding van een volwassene. Kinderen moeten ten minste 5 jaar oud zijn om een Lazer-Tag spel te kunnen spelen.

Vanaf € 28 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

WonderWorks Panama City Beach

Product ID: 20714