Panama-Stad
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Panama-Stad

Bekijk alle tours en activiteiten in Panama-Stad

De 7 beste bezienswaardigheden in Panama-Stad

Panama-Stad is een echte eclectische bestemming, met alle attracties die je zou verwachten van een Latijns-Amerikaans land en meer! Toerisme hier betekent dansen in het regenwoud, tropische eilanden, stranden, en dat alles op swingende Salsa beats. Lees hieronder meer informatie.

Panamakanaal

Bezoek het Panamakanaal en leer hoe deze waterweg meer dan een eeuw lang de wereld aan elkaar verbond. Het leukst om per boot te verkennen; voor geschiedenisliefhebbers is er ook een omvangrijk museum.

Panamá Viejo

Loop langs de ruïnes maar bereid je voor op veel Spaanse teksten als je in het kleine museum romdbanjert. Één uur is ongeveer genoeg tijd om de mooie beelden van de stad in je op te slaan; vooral op een heldere dag goed te zien!

Bridge of the Americas

Trots spant deze gigantische boogbrug over de Pacifische entree van het Panamakanaal, afgemaakt door de V.S. in 1962. Vooral indrukwekkend tijdens een festival, met vuurwerk.

Ancon Hill

Het is een lange wandeling, de weelderige heuvellandschappen in, maar wat een uitzicht! Stel een picknick samen met hapjes van de kraampjes die je overal in de stad zal tegenkomen.

Metropolitan Natural Park

De twee wandelpaden die hier zijn lijken misschien een makkie, maar vergeet de hitte en luchtvochtigheid niet. Hoewel het er dus prachtig is; kleine pauzes nemen en water drinken zijn een must!

Foto: F Delventhal@flickr (CC BY 2.0)

Biomuseo

Frank Gehry's Biomuseo is een kleurenexplosie die je ongetwijfeld even op de foto zal willen zetten! In 8 zalen leer je alles over biodiversiteit op de wereld, een ode aan alles dat leeft op deze planeet.

Casco Viejo

Waarschijnlijk het meest charmante plekje in Panama City, perfect om rond te dwalen of om van alles te doen!  Een wandel-tour is een slimme manier om de omgeving te verkennen.

Panama-Stad: Plan uw bezoek

Wanneer zal ik er heen gaan?

Het hoogseizoen in Panama is van december tot april, dan is het weer het best. Er valt dan minder regen en het kan er het drukst zijn. Carnaval, 40 dagen voor Pasen, is een ander populair en levendig moment om er heen te reizen. Boek je accommodatie ruim van te voren en maak je klaar om te dansen!

Backpacking Panama

Zuid-Amerika is een populaire backpack-bestemming, door de vele hostels, het goedkope eten en overdaad aan cultuur. Bezoek de eilanden voor totale ontspanning (en om je vrienden thuis jaloers te maken).

Get your groove on

Kan je niet dansen, wil je niet dansen? Dan ben je vast nog nooit in Panama-Stad geweest! Spring in de taxi naar de drie leukste gebieden uit het nachtleven in Panama -het zakendistrict, Casco Viejo en de Amador Causeway.

Tips & informatie

 • Taal
  Spaans
 • Valuta
  PAB (B/)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +507
 • De beste periode voor een bezoek
  December tot april is het drukst, maar ook de leukste tijd. Tijdens het zogeheten droog-seizoen, zijn er wel veel mensen maar is er ook meer te doen.

Activiteiten in Panama-Stad

De must-see bezienswaardigheden in Panama-Stad

Sitemap Panama-Stad

Wil je alle activiteiten in Panama-Stad ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Panama-Stad
4.6
Gebaseerd op 34 beoordelingen van GetYourGuide-klanten