Panoramapunkt Berlin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Panoramapunkt Berlin

Wil je alle activiteiten in Panoramapunkt Berlin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Panoramapunkt Berlin

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 872 beoordelingen

Verbazingwekkend!

Ik kon de rij niet overslaan zoals ik had gehoopt, ik moest in de rij gaan staan zoals iedereen en een papieren ticket ontvangen. Maar geen probleem, ik was er toen ze openden. De lift is de snelste in Europa, dus dat was behoorlijk cool en het uitzicht was prachtig. Ik heb ook waardering voor de geschiedenis op de verstrekte plaats, zo informatief en interessant. Het café was een beetje te duur. Zeker een bezoek aan deze plek aanraden!

Een absolute aanrader ....

Ga niet naar Berlijn zonder dit te kopen voordat je vertrekt. Gemakkelijk te verzamelen op 3 stations en je hebt je paspoort nodig om het op te halen. Eenmaal gevalideerd in de machine, houd het bij u tijdens het reizen in de trein, tram of busdienst, het is een absolute must en zo gemakkelijk om online te kopen.

Het was niet eenvoudig om de kaartjes bij Alexander Plats te krijgen, maar toen dat eenmaal gedaan was, was het gemakkelijk om door de stad te reizen. Omdat er zoveel plaatsen waren die ik wilde zien, was de gemakkelijke stadspas handig.

Goed opletten! Ruime aanbieding voor openbaar vervoer, maar toch uitkijken want je zit snel verkeerd. Op zich geen probleem je kan snel weer terug!

Mooi, rustig en prachtige accommodatie. Mooi uitzicht, lekkere taart in het cafe