Pantheon, Rome
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Pantheon, Rome

Wil je alle activiteiten in Pantheon, Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pantheon, Rome

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.637 beoordelingen

De audioguide binnen aan een kleine balie opgehaald (je krijgt een mobieltje mee). Hier binnen rondgelopen en de audioguide geluisterd. Zeer indrukwekkend gebouw met veel historie. De audioguide verteld eigenlijk alles wat er te zien valt (is niet heel veel). Echter raad ik de audioguide wel aan om niet doelloos binnen rond te dwalen. Tevens voor alle audioguides en tours: neem je eigen oortjes mee! (deze zitten veel fijner)

Het Pantheon is natuurlijk een plek om te gaan bekijken. De audiogids is niet overdreven uitgebreid, maar geeft wel een beetje meer uitleg over wat er te zien is. Anders waren wij met 5 min weer buiten geweest. Nu in COVID-tijd was het rustig en kon je meteen doorlopen.

Veel info, maar niet duidelijk dat je zó Pantheon in kunt!

Goede info, maar tijdslot was totale onzin: je kunt het Pantheon zó inlopen zonder toegang te hoeven betalen! Dat wisten wij niet. De audiotoer voegde wel een boel toe aan het bezoek.

Persoonlijk denk ik dat Pantheon maakt meer indruk van buiten dan binnen…maar toch hebben wij audio tour besteld. Met audio guide ben je na ongeveer 30 min klaar.

Eigenlijk was het voor de audiotour te druk .Bovendien werkt het met die gsms niet echt makkelijk.