Belevingen in

Paphos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Paphos

Wil je alle activiteiten in Paphos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paphos

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 140 beoordelingen

Simpelweg geweldig!

Deze tour was een verjaardagscadeau van mijn vrouw. Na een korte zoektocht (ik ben er zelf naartoe gereisd, je wordt meestal opgehaald) en een telefoontje, na 5 minuten was er iemand om ons op te halen (mijn 12-jarige dochter was bij ons). Een vriendelijke begroeting, kort geklets, instructie in de buggy en daar gingen we :-) Om eerst "te wennen" door de stad naar het strand. Toen ik daar aankwam, merkte ik meteen iets. Er waren verschillende grote groepen met buggy en quad. Ze waren blijkbaar van de grote hotels en alle voertuigen zagen er nieuw en glanzend uit. We waren slechts 3 buggy (met gids) en de onze zag er echt uit alsof ze werden gereden. En zo was het !!!! De anderen trilden een beetje en we waren echt aan het cruisen langs het strand door de onverharde wegen en het zand. Aangezien de karakters hier beperkt zijn ... Nogmaals in een notendop ... Gewoon geweldig Mijn dochter en ik hebben het fantastisch gehad !!

beste waterpark waar ik ben geweest

Dit waterpark was briljant. Goed georganiseerd, schoon en van goede kwaliteit. Veel voor het hele gezin. Het kinderzwembad was geweldig voor de peuters ook met mini-versies van de grote activiteiten. We vonden de voedselprijzen prima. 4 euro voor een biertje en 9 euro voor een kip kebab, friet en drankje maaltijd. Het eten is ERG GOEDE kwaliteit voor een pretpark dus we vonden het een goede prijs. Het was niet te druk dus we hadden gelukkig geen wachtrijen. We boekten via Get Your Guide was goedkoper dan rechtstreeks boeken en we vonden zelfs een kortingscode, dus nog 30 quid -bonus opgeslagen !!

Doe je onderzoek en probeer rechtstreeks contact op te nemen met de leveranciers. Ik betaalde bijna $ 60,00 meer omdat GetYourGuide me niet op de hoogte bracht van een familiedeal voor € 99,00 en ik uiteindelijk in plaats daarvan 4 kaartjes voor volwassenen kocht, aangezien mijn dochters allebei ouder zijn dan 12.

Het waterpark is schoon, ruim en heeft veel afleiding. Het heeft ook een verscheidenheid aan eten en drinken.

Ruim opgezet. Voldoende zitplaatsen. Schoon. Veel diverse glijbanen.