Kies data
Paracas

Activiteiten voor het hele gezin

Paracas Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

1. Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

Jouw avontuur langs de kust van   Paracas   begint 's ochtends in de jachthaven, vanwaar je vertrekt richting het open, blauwe water van de oceaan. De eerste stop tijdens de tour is de beroemde   El  Candelabro, ook bekend als de "Kandelaar van de Andes", een prehistorische  geoglyph  aan de noordelijke zijde van het schiereiland   Paracas  , bij de Baai van  Pisco  . Bewonder de imposante figuur die in het landschap is gevormd en leer meer over de geschiedenis van deze   geoglyph  van jouw gids. Vervolgens vaart de boot naar de   Ballestaseilanden , een verzameling van biodiverse eilandjes die plek bieden aan een breed scala aan beschermde en bedreigende dieren en vogels. Vanaf de boot kun je deze prachtige eilanden bewonderen en leren over de vele diersoorten die er leven, zoals de nieuwsgierige Humboldtpinguïns, de speelse zeeleeuwen en uitbundig   kleurrijke   vogels. Bezoekers mogen niet bij de eilanden aan land gaan, omdat het een beschermd natuurgebied is. Er is echter genoeg tijd om alle eilanden te zien vanaf je comfortabele boot.

Van Paracas: Scenic Boat Tour naar het eiland Ballestas

2. Van Paracas: Scenic Boat Tour naar het eiland Ballestas

Na een handige hotel ophaalservice van Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur op de eilanden te beginnen. Ga aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans en Engels sprekende gids en struin naar de zee richting de prachtige Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige hiëroglief uitgehouwen in de zijkant van het eiland - waarvan het doel en de schepper tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Daarna, ga verder naar het marineschip van Ballestas. Blik op de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden en pinguïns die in de troebele wateren duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Een beschermde habitat voor de brede waaier van vogels en het zeeleven die deze eilanden naar huis halen, Ballestas is echt een van de natuurlijke schatten van Peru - en een speedboottocht langs hun kusten is de beste manier om de eilanden te zien, en alles wat ze te bieden hebben , dichtbij.

Van Paracas: Ballestas Island Boat Tour

3. Van Paracas: Ballestas Island Boat Tour

Je tour begint met ophalen van je accommodatie in Paracas vanwaar je overstapt naar de openbare haven. Van daaruit vaart u rond het eiland in een comfortabele boot terwijl u aan boord uitleg krijgt van uw professionele gids. Je kunt de schoonheid van het eiland met zijn indrukwekkende fauna observeren, en je kunt ook El Candelabro zien - een grote geoglief die dient als baken voor zeilers. Deze geoglief is verwant aan de lijnen en geogliefen van Nazca en Pampas de Jumana. De komst van toeristen naar deze eilanden is verboden om de dieren die daar leven niet te storen. Boten kunnen echter dichtbij genoeg komen om hun inzittenden te laten genieten van de schoonheid van deze dieren. Na de voltooiing van je 2 uur durende rondreis, reis je terug naar het startpunt van je tour.

Van San Martin Port: 2 uur Ballestas en Paracas

4. Van San Martin Port: 2 uur Ballestas en Paracas

Je wordt om 9.15 uur opgewacht door je gids in de haven van San Martin en daarna wordt je naar de stad Paracas gebracht. Op dit punt ontmoet je de rest van de groep en ga je aan boord van een speedboot om je avontuur naar het prachtige Ballestas-eiland te beginnen. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de raadselachtige figuur van de Candelabro te zien, een prachtig ontwerp op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Niemand weet zeker wie het heeft gedaan en waarom. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de oprichting ervan kan definiëren. Ga daarna naar Ballestas Island, waar u zult genieten van een adembenemende wereld vol vogels en zeeleeuwen. Hier bezoekt u de drie eilanden vanaf een toegestane afstand en navigeert u door enkele grotten (dit hangt af van de omstandigheden van de zee). Bij uw terugkeer in de haven stapt u aan boord van een voertuig om naar de haven van San Martin te rijden.

  • Wateractiviteiten

Veelgestelde vragen over Activiteiten voor het hele gezin in Paracas

Welke andere activiteiten dan Activiteiten voor het hele gezin zijn de moeite waard in Paracas?

Wat zijn de beste Activiteiten voor het hele gezin in Paracas?

Welke Activiteiten voor het hele gezin in Paracas nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Paracas

Wil je alle activiteiten in Paracas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paracas

De tour was erg leuk en onze gids Daphne was geweldig! ! Cruz del Sur-bus was te laat om in Paracas aan te komen, ze wachtte op ons en haastte ons om de tour op tijd af te ronden. Ze hielp op veel andere manieren, geweldige gids!

Ik werd de dag ervoor door de organisatie gecontacteerd om het vertrek te bevestigen en om te weten met wie ik zou moeten praten. wat betreft de voortzetting, goede navigatie.

Geweldig, kan alleen maar worden aanbevolen. Prima voorbereiding door Getyourguide, perfecte afhandeling. goede prijs

De tour is uitstekend, de gids erg goed, met uitstekende service. Het prachtige kruisbogeneiland

Heel mooi alles en zeer punctueel. 100% aanbevolen