Kies data
Paracas

Tours

Paracas Tours: Onze meest aanbevolen

Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

1. Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

Jouw avontuur langs de kust van   Paracas   begint 's ochtends in de jachthaven, vanwaar je vertrekt richting het open, blauwe water van de oceaan. De eerste stop tijdens de tour is de beroemde   El  Candelabro, ook bekend als de "Kandelaar van de Andes", een prehistorische  geoglyph  aan de noordelijke zijde van het schiereiland   Paracas  , bij de Baai van  Pisco  . Bewonder de imposante figuur die in het landschap is gevormd en leer meer over de geschiedenis van deze   geoglyph  van jouw gids. Vervolgens vaart de boot naar de   Ballestaseilanden , een verzameling van biodiverse eilandjes die plek bieden aan een breed scala aan beschermde en bedreigende dieren en vogels. Vanaf de boot kun je deze prachtige eilanden bewonderen en leren over de vele diersoorten die er leven, zoals de nieuwsgierige Humboldtpinguïns, de speelse zeeleeuwen en uitbundig   kleurrijke   vogels. Bezoekers mogen niet bij de eilanden aan land gaan, omdat het een beschermd natuurgebied is. Er is echter genoeg tijd om alle eilanden te zien vanaf je comfortabele boot.

Van Lima: dagtour door Paracas en Huacachina

2. Van Lima: dagtour door Paracas en Huacachina

Je avontuur begint met een vroege pick-up van je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, met een ruime bus waar je kunt ontspannen voor de rit van 4 uur. Eenmaal in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Spot zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en allemaal in hun natuurlijke habitat. Misschien krijg je zelfs de kans om een of twee dolfijnen te zien. Rond lunchtijd is het tijd om verder te gaan van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn, de thuisbasis van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur spannende duinbuggyritten en sandboarden. Duin buggy door de zandduinen en sandboard langs deze gigantische zandheuvels, een once-in-a-lifetime ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. In de avond stap je in de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen terwijl u aan boord geniet van een film. U wordt later bij aankomst in Lima direct bij uw hotel/hostel afgezet.

Van Paracas: Ballestas Islands & Paracas National Reserve

3. Van Paracas: Ballestas Islands & Paracas National Reserve

Na een handige hotel pick-up van Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Ga aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans en Engels sprekende gids en struin naar de zee richting de prachtige Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige hiëroglief uitgehouwen in de zijkant van het eiland - waarvan het doel en de schepper tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Daarna, ga verder naar het marineschip van Ballestas. Blik op de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden en pinguïns die in de troebele wateren duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Je keert dan terug naar de Marina Turistica voor een rit naar Paracas National Reserve. Een bijna buitenaards landschap, het Paracas National Reserve bestaat uit uitgestrekte, uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen rotsen direct naast de heldere, blauwe oceaan. Rijden door het reservaat, zie de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat deze werd verwoest door een aardbeving. Je tour sluit alles af met bezoeken aan Playa Roja en Lagunillas Beach, twee prachtige zandstranden die echt uniek zijn. Na enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna te hebben gezien, spring je terug in de auto voor een gemakkelijke transfer terug naar je hotel.

Van Paracas: Scenic Boat Tour naar het eiland Ballestas

4. Van Paracas: Scenic Boat Tour naar het eiland Ballestas

Na een handige hotel ophaalservice van Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur op de eilanden te beginnen. Ga aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans en Engels sprekende gids en struin naar de zee richting de prachtige Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige hiëroglief uitgehouwen in de zijkant van het eiland - waarvan het doel en de schepper tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Daarna, ga verder naar het marineschip van Ballestas. Blik op de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden en pinguïns die in de troebele wateren duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Een beschermde habitat voor de brede waaier van vogels en het zeeleven die deze eilanden naar huis halen, Ballestas is echt een van de natuurlijke schatten van Peru - en een speedboottocht langs hun kusten is de beste manier om de eilanden te zien, en alles wat ze te bieden hebben , dichtbij.

Van Huacachina: Ballestas Island en Paracas Reserve Tour

5. Van Huacachina: Ballestas Island en Paracas Reserve Tour

Begin met ophalen bij je hotel in Ica/Huacachina en rijd richting Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je gids en vaar de zee op richting de prachtige Ballestas. Stop bij het Paracas-schiereiland om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph uitgehouwen in de zijkant van het eiland, waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga verder naar het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten die tot de rand gevuld zijn met zonnebadende zeehonden en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het oppervlak te jagen. Bekijk andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Keer terug naar de Marina Turistica voor een rit naar Paracas National Reserve. Ontdek het bijna buitenaardse landschap van het Paracas National Reserve, met uitgestrekte uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen kliffen. Rijd door het reservaat en bekijk de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat het werd vernietigd door een catastrofale aardbeving. Bezoek de prachtige kastanjebruine zandstranden van Playa Roja en Lagunillas Beach. Na enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna te hebben gezien, rijdt u aan het einde van de tour terug naar uw hotel in Ica / Huacachina of in Paracas.

Van Lima: Paracas-rondleiding van een hele dag

6. Van Lima: Paracas-rondleiding van een hele dag

Begin met het ophalen van je hotel in Lima rond 05:00 uur, allemaal afhankelijk van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar de stad Paracas. Voordat we naar Paracas gaan, stoppen we om te ontbijten. Bij uw aankomst in Paracas, begeeft u zich naar het dok waar u aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas-eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de oprichting ervan kan definiëren. Op de Ballestas-eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je navigeert rond de eilanden op een toegestane afstand en, afhankelijk van de zeecondities, bezoek je nabijgelegen grotten. Keer om 11.00 uur terug naar de haven en breng wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt voor toiletten of korte tijd om te ontspannen. Ga dan verder naar de volgende bestemming, de oase van Huacachina. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan aan boord van een buggy voor een avontuur van 1 uur over de zandduinen die de waterbron omringen. Keer terug naar Huacachina en heb tijd voor verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het wijngaardrestaurant, rijd dan terug naar Lima en ga naar je hotel. Rond 21:30 of 22:00 uur In deze eendaagse tour heb je een assistent-gids op de reis en zal je helpen met je zorgen tijdens je reis.

Paracas: Mini Buggy Ride in Paracas National Reserve

7. Paracas: Mini Buggy Ride in Paracas National Reserve

Je wordt opgehaald van je hotel in Paracas naar het reisbureau. Vervolgens krijgt u een korte gezondheids- en veiligheidsinstructie over het besturen van de automatische minibuggy. Daarna krijgt u een voertuig voor twee personen (bestuurder en co-piloot). Eenmaal klaar, rijd je en volg je het voorste voertuig. Terwijl je langs het Paracas-reservaat rijdt, zie je de schoonheid en het verbazingwekkende kleurrijke landschap, waardoor het zo'n originele plek aan de Peruaanse kust is. Je zult in staat zijn om te stoppen en veel bezienswaardigheden te zien om de belangrijkste bezienswaardigheden van Paracas Reserve te zien. Aan het einde van de tour keert u terug naar het kantoor van het bedrijf en wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

8. Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

Bezoek een natuurlijke oase in het midden van de woestijn, omringd door prachtige palmbomen. Hier kun je ook pedaalboottochten maken rond de lagune, zandplank oefenen en fietsen in buisvormige auto's. Je wordt om 4:00 uur opgehaald bij je hotel. Voordat je naar Paracas gaat. Zodra je aankomt, ga aan boord van de 'sliders' bij de pier en begin aan de excursie naar de Ballestas-eilanden. Onderweg kunnen we de 'Candelabro' (Paracas-kroonluchter) zien, een grote geoglief die als baken voor de navigators dient. Als u doorgaat naar de Ballestas-eilanden, ziet u de natuurlijke habitat van de zeeleeuwen. Ze houden ervan om de toeristische boten te naderen, een echt magisch spektakel dat het bezoek op zich rechtvaardigt. Je zult ook de Humboldt-pinguïns en guano-vogels kunnen zien. Ga door naar de provincie Ica en leer de cultuur en gastronomie kennen met een typische lunch. Na de lunch ga je naar de Huacachina-oase en maak je een adrenaline-ritje in een zandbak en kan je ook sandboarden proberen. Eindelijk heb je vrije tijd om door de oase te wandelen, een boottocht te maken, foto's te maken of handwerk te kopen. Je keert per bus terug naar Lima.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

9. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Rijd vervolgens naar een kleine lokale wijnmakerij om te leren hoe Pisco wordt gemaakt en om te genieten van een proeverij. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden tegen een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd aan het zwembad en drink Pisco Sours. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

Van Lima: Paracas National Reserve & Ballestas Islands Tour

10. Van Lima: Paracas National Reserve & Ballestas Islands Tour

Nadat je bent opgehaald, ga je naar het zuiden om unieke landschappen te ontdekken waar de woestijn, de eilanden en de zee elkaar ontmoeten. Maak een korte stop voor een heerlijk ontbijt en vervolg de reis. Ga dan naar het Paracas-dok om een speedboot naar de Ballestas-eilanden te nemen. Verken de rotsachtige eilanden en ontdek de rijke zeefauna. Maak foto's van zeeleeuwen en vele soorten vogels, zoals pinguïns. Mis de raadselachtige Candelabro Geoglyph niet, die door oude culturen als navigatiegids werd gebruikt. Bezoek na je rondreis over het eiland het indrukwekkende en geïsoleerde Paracas National Reserve. Dit natuurreservaat maakt deel uit van het Guinness World Record voor de droogste woestijn op aarde. Bewonder het prachtige landschap van het schiereiland. Leer alles over dessertvorming in je deskundige gids. Als je geluk hebt, zie je misschien de grote roze flamingo's. Keer dan terug naar je hotel in Lima.

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
  • Privétours
  • Meerdaagse tours
42 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 42

Sitemap Paracas

Wil je alle activiteiten in Paracas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paracas

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 24 beoordelingen

De tour was erg leuk en onze gids Daphne was geweldig! ! Cruz del Sur-bus was te laat om in Paracas aan te komen, ze wachtte op ons en haastte ons om de tour op tijd af te ronden. Ze hielp op veel andere manieren, geweldige gids!

Geweldig, kan alleen maar worden aanbevolen. Prima voorbereiding door Getyourguide, perfecte afhandeling. goede prijs

De tour is uitstekend, de gids erg goed, met uitstekende service. Het prachtige kruisbogeneiland

Heel mooi alles en zeer punctueel. 100% aanbevolen