Kies data
Paracas

Wandelen

Paracas Wandelen: Onze meest aanbevolen

Lima: 7-daags Inca-avontuur met vluchten

1. Lima: 7-daags Inca-avontuur met vluchten

Dag 1: Aankomst in Lima en stadstour Bij uw aankomst in Lima wacht uw vertegenwoordiger met een bord met uw naam. Van daaruit wordt u naar uw respectievelijke hotel gebracht waar u kunt inchecken. Je begint al snel aan een stadstour door Lima, die begint met een panoramisch uitzicht op de Pucllana-piramide of Huaca Pucllana, het historische centrum van Lima. Het zal daar zijn dat je meer dan vijftig monumenten en koloniale gebouwen kunt waarderen, en zodra de tour is afgelopen, keer je terug naar je hotel. Dag 2: Paracas, Ica en Huacachina met buggy's en sandboarden Dag 2 begint met het ophalen van uw hotel tussen 04.30 uur en 5.00 uur. Je begint met een reis naar het schiereiland Paracas om de Ballestas-eilanden te bezoeken, een nationaal reservaat. Vanaf daar gaat u verder naar de stad Ica voor een demonstratie met wijnen en traditionele Pisco van de vallei. Daarna proef je een typische lokale lunch volgens het menu van de dag. Je reist dan ongeveer 30 minuten naar de oase van Huacachina, waar je zult genieten van de adrenaline van het rijden met buggy's en sandboards. Na dit geweldige avontuur keer je terug naar Lima in je privévervoer. Dag 3: Aankomst in Cusco Volgens uw vluchtschema in Cusco, wacht uw vertegenwoordiger op u op de luchthaven van Cusco. Van daaruit zal je dag worden doorgebracht door te acclimatiseren aan de hoogte van Cusco. Dag 4: Chinchero, Maras en Moray Je begint dag 4 tussen 8:00 en 8:30 uur, waarna je naar het kleurrijke stadje Chinchero reist. Daar leer je over Andes-stoffen in een textielinterpretatiecentrum, voordat je verder gaat naar de beroemde cirkelvormige teeltterrassen in Moray. Daarna daal je af naar de zoutmijnen in Maras waar je de meer dan 3.000 zoutbronnen zult bezoeken. Ten slotte reis je naar het station van Ollantaytambo, waar je aan boord gaat van de trein naar Aguas Calientes. Dag 5: Machu Picchu Citadel Op dag 5 maak je kennis met een van de 7 wereldwonderen: Machu Picchu. Je begint met de bus vanuit Aguas Calientes, aangezien je gids je alle informatie geeft voor je 2 uur durende tour door deze Inca-citadel. In de middag neem je de trein terug naar Ollantaytambo, vanwaar je met privévervoer naar Cusco wordt gebracht. Dag 6: Regenboogberg Tussen 04.30 uur en 5.00 uur haalt uw transport u op bij uw hotel vanwaar u 3 uur in de richting van Rainbow Mountain rijdt. Na het ontbijt rijd je nog 45 minuten om je 2 uur durende trektocht te beginnen. Bij het bereiken van de top van de "Mountain of Colors", heb je genoeg tijd om de foto's te maken en te genieten van het landschap. Daarnaast zul je ook de hoogste sneeuwtop in Cusco kunnen waarderen: Ausangate Mountain. Dag 7: Luchthaventransfer Op de laatste dag van je tour wordt je naar de luchthaven van Cusco gebracht, waar je tour eindigt.

Lima: 9-daagse Peru Express met Ica, Cusco en Puno

2. Lima: 9-daagse Peru Express met Ica, Cusco en Puno

Dag 1: Aankomst in Lima, stadstour Je tour begint wanneer je wordt opgehaald van het vliegveld, het is raadzaam om 's ochtends aan te komen. In de middag maak je een stadstour. Die avond verblijf je in het Miramar Hotel of vergelijkbaar in Lima. Dag 2: Paracas, Ica en Huacachina met buggy's en sandboarden Bezoek de Ballestas-eilanden en Candelabrum, voor een wijn- en Pisco-demonstratie in Ica-stad. Later die dag kunt u deelnemen aan het rijden met buggy's en sandboarden in Huacachina. Die avond verblijf je wederom in het Miramar Hotel of vergelijkbaar in Lima. Dag 3: Aankomst in Cusco Op uw derde dag arriveert u in Cusco, wordt u naar het hotel gebracht en heeft u een vrije dag om te acclimatiseren of om enkele plaatsen rond het historische centrum van Cusco te bezoeken. Die avond logeert u in het Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar. Dag 4: Chinchero, Maras en Moray in de Heilige Vallei van de Inca's Begin met een bezoek aan het Chinchero-textielcentrum, voordat je verder gaat naar de archeologische vindplaatsen in Chinchero en Moray. Daarna maak je een rondleiding door de zoutmijnen in Maras voordat je de trein neemt van Ollantaytambo naar Aguas Calientes, verblijf in het Golden Sunrise Hotel of iets dergelijks in Aguas Calientes. Dag 5: Machu Picchu Inca Citadel Op dag 5 verken je het adembenemende Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen. Na een volledige dag op deze heilige plek. In de middag neemt u de trein van Aguas Calientes naar Ollantaytambo en arriveert u in Cusco met vervoer, u overnacht in het Ayni Cusco Hotel of iets dergelijks. Dag 6: Humantay-meer Op je zesde dag trek je naar het Humantay-meer, dat dicht bij de besneeuwde Salkantay-berg ligt, je zult het eerste kamp van de beroemde Salkantay-trektocht kunnen leren kennen. Die avond logeert u wederom in het Ayni Cusco Hotel of iets dergelijks. Dag 7: Regenboogberg Trek naar Rainbow Mountain, dat heel dicht bij de hoogste berg van Cusco ligt: de Ausangate Mountain, dit is een beroemde plaats rond Cusco. Na uw dag wandelen keert u 's nachts nog een keer terug naar het Ayni Cusco Hotel of iets dergelijks. Dag 8: Route van de Zon Op dag 8 maak je een bustour tussen Cusco en Puno. Tijdens deze reis bezoekt u de Andahuaylillas-kapel, het archeologische complex van Raqchi, de La Raya-pas en het Lithic Museum van Pukara. Die avond verblijf je in het Qalasaya Hotel of vergelijkbaar. Dag 9: Titicacameer en de Uros- en Taquile-eilanden Op de laatste dag maakt u een speedboottocht op het Titicacameer, voordat u de Uros- en Taquile-eilanden gaat verkennen. In de middag wordt u naar de luchthaven gebracht waar uw tour zal eindigen.

Vanuit Lima: privé-tocht Ballestaseilanden & Huacachina-oase

3. Vanuit Lima: privé-tocht Ballestaseilanden & Huacachina-oase

Het avontuur begint wanneer je vroeg in de ochtend wordt opgehaald bij je hotel in Lima. Je deskundige chauffeur en lokale gids rijdt je naar de eerste locatie, Paracas. Onderweg vertelt hij je over de geschiedenis en cultuur van het gebied. In de baai wacht een boot. De tocht gaat verder over zee; je verkent de Stille Oceaan en ziet de lokale fauna, waaronder pinguïns en dolfijnen.  Na een ontbijt in de haven van Paracas vervolgt de tocht naar het wijngebied Ica. Bij aankomst zie je iets wat je nooit zult vergeten: Huacachina, de oase in de woestijn, met slechts 100 permanente bewoners. Hier kun je genieten van de spanning en sensatie van het sandboarden en buggy's berijden in de duinen, en de prachtige natuurlandschappen verkennen. Ica is wereldberoemd om de drank Pisco, en tijdens de tocht ontvang je een complete lokale lunch met Pisco en wijn bij het eten. Na de lunch gaat de tocht verder, terug naar Lima. 

Van Ica: Huacachina Lagoon & Desert Trip met sandboarden

4. Van Ica: Huacachina Lagoon & Desert Trip met sandboarden

Ervaar ongelooflijke lagune- en woestijnlandschappen tijdens deze reis vanuit Ica of Huacachina. Voel je adrenalinestoot terwijl je met hoge snelheden door zandduinen glijdt. Geniet van een rustgevende wandeling rond de Huacachina-lagune, een weelderige oase in het midden van een droge woestijn. Begin je tour met een pick-up van je hotel of het busstation en rijd naar de woestijn. Geniet van prachtige panorama's en stop bij uitkijkpunten om het landschap te waarderen. Kom aan bij het startpunt van je sandboard-ervaring, spring op je zandkar en rijd door indrukwekkende duinen, tot wel 10 meter hoog. Ga naar de top van een duin en oefen sandboarden na een demonstratie van je instructeur. Voel de spanning van het naar beneden glijden van de duinen. Na je opwindende sandboard-ervaring, kun je decomprimeren met een kalmerende wandeling in de Huacachina-lagune. Wees vredig terwijl je door eucalyptus, palmbomen en huarango-planten dwaalt. Sluit uw reis ontspannen af en ga naar uw afleverpunt.

Veelgestelde vragen over Wandelen in Paracas

Welke andere activiteiten dan Wandelen zijn de moeite waard in Paracas?

Welke Wandelen in Paracas nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Paracas

Wil je alle activiteiten in Paracas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paracas

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 9 beoordelingen

Het was een heel leuke ervaring. Ik reisde met Jose, een zeer professionele en voorzichtige chauffeur. Jordanië de gids met uitgebreide kennis en een ongeëvenaard enthousiasme voor het verstrekken van informatie over te bezoeken plaatsen evenals Peru in het algemeen. van pre-Inca- en Inca-culturen. Sheila vergezelde ons ook van het toerismebedrijf dat een aanvulling was op wat Jordanië bijdroeg. Ze waren ook erg aardig en vriendelijk, ik voelde dat ik eigenlijk op reis was met vrienden die ik al lang kende. Het was een prachtige dag voor mij !!!

Dit was een absoluut geweldige reis! Ik moet zeggen dat mijn chauffeur Jose en gids Jordan echt voor me gezorgd hebben van begin tot eind! Alles was inbegrepen, een comfortabele auto, geweldig ontbijt en lunch, en de bezienswaardigheden die ik zag waren fenomenaal.

Deze ervaring is het geld helemaal waard, je krijgt een dagervaring op een persoonlijke manier, de gids, Jordan, was geweldig, zo vriendelijk en deskundig, ik raad dit absoluut aan als je in Peru bent.

Het was geweldig mooi. Onze gids Sheila liet ons alles zien wat er te zien was. Altijd heel vriendelijk en altijd klaar voor elke vraag. Gracias Sheila. Goed gedaan.

We waren helemaal alleen tijdens de privétour, maar het geld was het echt waard. Sterk aanbevolen.