Parc de la Ciutadella
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
barcelona sagrada familia en fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

Barcelona: Sagrada Familia en fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

Duur: 3 uur
Kleine groep
3 Beoordelingen
GetYourGuide Original
3

Ervaar Barcelona vanuit een uniek perspectief tijdens een fietstocht met kleine groepen door de gotische wijk, de Olympische haven en populaire…

Parc de la Ciutadella: tours & tickets

Parc de la Ciutadella: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Barcelona

Bekijk alle 663 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parc de la Ciutadella

Gemiddelde beoordeling
4.8 / 5
gebaseerd op 3.104 beoordelingen

Goede organisatie , de gids had snel door dat de pubers minder geïnteresseerd waren en speelde daar goed op in, door niet teveel stil te gaan staan, maar gewoon een lekker rondje te fietsen en bij de dingen waar ze wel bij stil stond heel enthousiast te vertellen. Het enige jammere was dat op internet de toer in het Nederlands aangegeven werd en het uiteindelijk een Engelse gids was! Dit was verwarrend. Je de kt dat als je alles in het Nederlands leest je gids ook in het Nederlands is. Dit stond niet duidelijk in de aankondigen! Verder prima en goed voor het Engels !

Fietstocht Barcelona met pauze in strandbar Beoordeeld door

Deze tour met locale, goed Engels sprekende gids Gurav is absoluut de moeite waard! Veel gezien, de kabelbaan is erg leuk met prachtig uitzicht. De fietsen zijn goed en ook de boottocht was superleuk. Wij zaten op een piratenschip. Een absolute aanrader!

De tour was erg goed, de plekken waren mooi. Helaas was het fietsniveau van de groep te wisselend. Er waren mensen bij zonder fietservaring. Hierdoor ging het soms erg langzaam en konden we minder tijd besteden aan de mooie plekken. De gids was super!

David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

Barcelona: sightseeingtour van 1 uur met een Segway Beoordeeld door

Leuke ervaring om met de fiets door Barcelona te rijden. Tour duurt ongeveer 3 uur. Tempo van onze gids was hoog soms te hoog en ook vanwege de middelmatige fietsen. Echter was het een goede gids.

Fietstocht Barcelona met pauze in strandbar Beoordeeld door
Omslagfoto: Alexander Johmann, CC BY-SA 2.0