Parco Sempione

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Parco Sempione: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Milaan: hop on, hop off-bustour ticket voor 48 uur of 1 dag

1. Milaan: hop on, hop off-bustour ticket voor 48 uur of 1 dag

Profiteer met deze pas van de hop on, hop off-bus met open dak en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad. Dit ticket geeft je toegang tot 4 afzonderlijke maar aansluitende bustrajecten en stelt je in staat om uit de bus te stappen bij attracties die je verder wilt verkennen. Via de audiogidsen - beschikbaar in 8 talen - hoor je fascinerende feiten over opmerkelijke gebouwen zoals het Operahuis, Castello Sforzesco en winkelgalerij Vittorio Emanuele II. Bovendien hoor je in het commentaar nog allerlei weetjes, zoals het recept voor Cotoletta alla Milanese, een van de traditionele gerechten van de stad en de geschiedenis van de Panettone, de beroemde Milanese cake. De bussen rijden elke 45 minuten. Heb je aan boord meer informatie nodig, dan helpen de medewerkers je graag met tips over monumenten, winkels, restaurants en wandeltochten. Neem de volledige Lijn A-lus in 75 minuten of stap in om één van de volgende attracties te verkennen: Lijn A:  Halte 1 - Castello Halte 2 - Triennale Halte 3 - Garibaldi Halte 4 - Corso Como Halte 5 - Repubblica Halte 6 - Palazzo Lombardia Halte 7 - Stazione Centrale Halte 8 - Moscova Lijn B: Halte 1 - Castello Halte 2 - Acquario Halte 3 - Garibaldi Halte 4 - City Life Halte 5 - Casa Milan Halte 6 - Mico - Congrescenter Halte 7 - Lotto - Montebianco Halte 8 - Lido Halte 9 - Ippodromo Halte 10 - Stadio San Siro Halte 11 - Lotto - Monterosa Halte 12 - Buonarroti Halte 13 - Pagano Halte 14 - Conciliazione Lijn C: Halte 1 - Castello Halte 2 - Acquario Halte 3 - Garibaldi • Milaan hop on, hop off-bustour Halte 6 - Mico - Congrescenter Halte 7 - Lotto - Montebianco Halte 8 - Lido Halte 9 - Ippodromo Halte 10 - Stadio San Siro Halte 11 - Lotto - Monterosa Halte 12 - Buonarroti Halte 13 - Pagano Halte 14 - Conciliazione Halte 15 - Parco Sempione Lijn D (van april tot oktober): Halte 1 - Castello Halte 2 - Triennale Halte 3 – P.Le Aquileia Halte 4 - Navigli Halte 5 - Via Olona

...
Milaan: 1-daagse open bustour

2. Milaan: 1-daagse open bustour

Je ziet de meest symbolische en fascinerende bezienswaardigheden en plaatsen in Milaan, zoals de Basiliek van Sant 'Ambrogio, San Babila, de kathedraal, het operagebouw La Scala en het moderne Piazza Gae Aulenti. Je profiteert van deze comfortabele open bussen uitgerust met een transparant dak, zodat je zelfs bij slecht weer kunt genieten van de bezienswaardigheden in de stad. De bussen beschikken tevens over speciale platforms zodat ze makkelijk toegankelijk zijn voor gehandicapten. De volledige route duurt 1,5 uur, inclusief de stoptijden onderweg. De bus stopt ongeveer om de 5 minuten, en het is mogelijk om op bij elk van de volgende haltes uit te stappen: Stadstour: • Castello Sforzesco • Cadorna • Cenacolo • Sant'ambrogio • Museo Scienza E Tecnica • Navigli • Parco Delle Basiliche • Universita 'Studi / Policlinico • San Babila • Duomo • Scala • Palazzo Dugnani • Repubblica • Stazione Centrale • Palazzo Regione Lombardia • Gae Aulenti / Staz. Garibaldi • Cimitero Monumentale • Lega Lombarda • Acquario / Parco Sempione

...
Milaan: rondleiding per Segway

3. Milaan: rondleiding per Segway

Ontdek Milaan vanaf je Segway tijdens een rondleiding door de stad en al haar hoogtepunten. Volg je gids al zoemend door de straten en luister naar zijn/haar verhalen over wat je onderweg ziet. Bovendien profiteer je met een maximum van 8 deelnemers per activiteit van een persoonlijke sfeer. De Segwayervaring begint met een oriëntatiesessie. Zodra je je comfortabel voelt op je Segway, begint je reis naar het historische centrum van Milaan. Hier heb je de gelegenheid om alle belangrijke hoogtepunten te bezichtigen terwijl je rustig luistert naar je gids. Rij door Sempione Park naar Sforzescokasteel, waar de heersende families van Milaan woonden. Ga verder naar het prachtige Domplein en maak kennis met de beroemde galerij gewijd aan Vittorio Emanuel. Vandaag dient het als winkelcentrum en huist het de beste merken ter wereld, zoals Prada en Armani. Je zet je zintuigen vervolgens uit naar de prachtige kathedraal van Milaan en schiet door de elegante voetgangersstraat Via Dante. Daarna bezoek je de Piazza dei Mercanti, het centrum van het middeleeuwse Milaan.

...
Laatste Avondmaal, Sixtijnse Kapel & Castello Sforzesco tour

4. Laatste Avondmaal, Sixtijnse Kapel & Castello Sforzesco tour

Volg een rondleiding van 2 uur door Milaan en ontdek enkele schatten uit de Renaissance. Bezoek het Dominicaanse klooster waar het legendarische fresco van Da Vinci, 'Het laatste avondmaal', te zien is. Sla de wachtrijen over om met ontzag naar de iconische muurschildering te kijken en bekijk de gebaren en uitdrukkingen van Jezus en de 12 apostelen van dichtbij, terwijl je Engelssprekende gids details onthult over de compositie, het perspectief en het gebruik van kleuren. Bezoek enkele blokken verder naar een verborgen parel van de stad in de 16e-eeuwse kerk van San Maurizio al Monastero Maggiore, ook wel de ‘Sixtijnse kapel van Milaan’ genoemd. Ga naar het imposante Castello Sforzesco (Sforza-kasteel), waar de hertogen van Milaan het hof hielden. Bekijk het prachtige terrein van het Parco Sempione rondom het fort, passeer de iconische klokkentoren van de Torre del Filarete en slenter door de militaire binnenplaatsen terwijl je meer te weten komt over de familie Sforza en waarom zij Da Vinci inhuurden en hem uitnodigden om decennia als gast in het kasteel te laten wonen.  

...
Milaan: 1-uur durende sightseeingtour door Rickshaw

5. Milaan: 1-uur durende sightseeingtour door Rickshaw

Verken de mooiste bezienswaardigheden van Milaan vanuit het comfort van een milieuvriendelijke riksja vergezeld door een meertalige persoonlijke gids. Bewonder monumenten, paleizen, kerken, pleinen en parken terwijl je door de stad ritselt. Zie bezienswaardigheden zoals de majestueuze Duomo-kathedraal, het kasteel Sforza en het Sempione-park met zijn indrukwekkende monument van de Boog van Vrede. Bewonder de architectuur van de Santa Maria Delle Grazie-kerk, de thuisbasis van het beroemde schilderij Laatste avondmaal van Da Vinci, en bewonder de gevel van de Sant'Ambrogio-basiliek. Geniet van de rijke sfeer van traditionele Italiaanse pleinen zoals het Mercanti-plein, al die tijd beschermd tegen regen en zon in uw persoonlijke riksja.

...
Milaan: 2 uur durende Rickshaw-sightseeingtour

6. Milaan: 2 uur durende Rickshaw-sightseeingtour

Reis in stijl terwijl je de mooiste locaties van Milaan verkent vanuit het comfort van een milieuvriendelijke riksja vergezeld door een meertalige persoonlijke gids. Bewonder monumenten, paleizen, kerken, pleinen en parken terwijl je door de stad ritselt. Bekijk bezienswaardigheden zoals de majestueuze Duomo-kathedraal, het Szfora-kasteel en het Sempione-park met zijn indrukwekkende Arch of Peace-monument. Bewonder de architectuur van de Santa Maria Delle Grazie-kerk, de thuisbasis van het beroemde schilderij Laatste avondmaal van Da Vinci, bewonder de gevel van de Sant'Ambrogio-basiliek en ontdek het financiële district, waar u het provocerende LIEFDE-standbeeld kunt spotten. Geniet van de rijke sfeer van traditionele Italiaanse pleinen zoals het Mercanti-plein en het La Scala Opera House-plein en bezoek het elegante Brera-district en vele andere attracties tijdens deze sightseeingtour.

...
Milaan: wandeltocht hoogtepunten

7. Milaan: wandeltocht hoogtepunten

Ervaar Milaan en ontdek de geschiedenis en cultuur van deze gotische stad. Stop bij Parco Sempione en Castello Sforzesco, een middeleeuws bolwerk dat in 1450 door de familie Sforza is herbouwd en verfraaid en wordt omgeven door een prachtig park. Ga door het park en bewonder het kasteel van buitenaf. Loop door de prachtige straten van Milaan om het Scala Opera House, de Milanese hal en de Tempel van Opera te bereiken. Bekijk de Galleria Vittorio Emanuele II, een weelderig winkelcentrum met gewelfd glas en ijzeren arcades, genoemd naar de eerste koning van Italië. Bewonder de prachtige gotische Duomo-kathedraal van buitenaf, een waar architectonisch wonder en de op vier na grootste kathedraal van Europa.

...
Milaan: zelfgeleide audio-smartphonetour

8. Milaan: zelfgeleide audio-smartphonetour

Bekijk de hoogtepunten in Milaan met een handige smartphonetour. Creëer een persoonlijke route door de stad met voorgestelde wandelroutes. Dompel jezelf onder in de cultuur, geschiedenis en het erfgoed van deze oude stad. Bewonder de opvallende gotische architectuur van de Duomo di Milano (kathedraal van Milaan). Leer de geschiedenis achter de imposante middeleeuwse vestingwerken van Sforzesco Castle. Bekijk de rode bakstenen Santa Maria delle Grazie-kerk met ' Het Laatste Avondmaal' van Leonardo da Vinci. Verken de groene ruimte in het historische centrum van Sempione Park. Luister naar audiocommentaar over toeristische hotspots. Start of pauzeer de tour wanneer je maar wilt. Gebruik de app om de bezienswaardigheden te lokaliseren die u het meest interesseren en de beste foto-hotspots te vinden.

...
Milaan: 2,5 uur durende stadstour per tram

9. Milaan: 2,5 uur durende stadstour per tram

Ontdek Milaan tijdens een langzame tramrit door het stadscentrum, beginnend in Piazzale Cadorna, onder het beroemde "Needle-and-Thread" -monument. Bezoek het kasteel van Sforza, waar je gids je de geschiedenis vertelt van de hertogelijke residentie en een van de grootste burchten van Europa. Het kasteel ligt aan de rand van het park Sempione en biedt een panoramisch uitzicht op de Boog van Vrede, de herdenkingsboog van Milaan, gebouwd door Luigi Cagnola op verzoek van Napoleon. Als u op lijn 1 reist, steekt u het stadscentrum over om de historische trams van de jaren 1930 te zien. Rij door de wijk Brera op weg naar Cordusio, het hart van het financiële district van Milaan. Maak vervolgens een wandeling door het stadscentrum om de imposante Duomo (kathedraal), de overdekte Galleria Vittorio Emanuele en het La Scala Opera House te zien. Terug op tram 1 rijdt u door het modedistrict. Passeer de consulaatgebouwen van de diplomatieke wijken en bewonder de monumenten van Piazza della Repubblica. De tour eindigt op Corso Buenos Aires, een van de belangrijkste winkelstraten van Milaan, wat zorgt voor een perfecte drop-off om te genieten van wat vrije tijd om te winkelen!

...
Milaan: wandeltocht historisch centrum legendes en tradities

10. Milaan: wandeltocht historisch centrum legendes en tradities

Luister terwijl je gids je vertelt over symbolen uit het middeleeuwse verleden tijdens een wandeltocht door het historische centrum van Milaan. Hoor over geesten, bijgeloof, culinaire tradities, gewoonten, legendes, gebruiken en de ambachten van het oude Milaan. Begin in de schaduw van het Sforza-kasteel onder de toren van Filarete. Zie een Biscione, het dierensymbool van de stad en van de familie Sforza. Hoor over het spook van een gesluierde dame met een magnetische charme die zou rondspoken in het gebied bij Sempione Park. Volg je gids door het historische centrum van Milaan, naar de oude Broletto in via Mercanti om een halfbekkie te zien bovenop de gevel van een imposant middeleeuws gebouw. Ontdek wat dit wezen te maken heeft met de naam van Milan. Loop op Piazza Duomo en onder de kristallen koepel van Galleria Vittorio Emanuele II. Wandel naar het Palazzo Marino op Piazza Scala. Ontdek de oorsprong van de gerechten Risotto alla Milanese en Panettone. Luister naar traditionele recepten.

...

Sitemap Parco Sempione

Wil je alle activiteiten in Parco Sempione ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parco Sempione

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.799 beoordelingen

Great tour!!! Absolute recommadation!! Veronica our Guide was the best. She knows everything about Milan. Milan by Segway is great fun to Explore Milan

Milaan bezocht in augustus Perfecte service We namen alle kleuren van de bussen die stopten toen we musea wilden bezoeken enz. Sterk aanbevolen :-)

Dankzij "Corona" was Milaan niet overvol. Dus het hele verblijf was erg ontspannen. De tour was informatief en helemaal niet saai.

Mooie routes worden voorgesteld op een handige map. Start is wel van op één bepaalde plaats aan de corso buonaparte.

Met de bus was echt geweldig, je ziet veel, super mooie gebouwen en veel informatie