Datums kiezen

Parfumerie Fragonard, Grasse

Parfumerie Fragonard, Grasse

Parfumerie Fragonard, Grasse: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Nice: dagtrip naar het platteland van de Provence

1. Vanuit Nice: dagtrip naar het platteland van de Provence

Geniet van een dagtocht in de Provence, waar u wordt rondgeleid langs enkele van de beroemdste landelijke bezienswaardigheden in de omgeving. Kom 's ochtends aan in Cannes en loop over de beroemde Croisette Boulevard, langs het Filmfestivalpaleis, stop bij designerwinkels en mooie zandstranden. Daarna rijd je door het charmante landschap van de Provence naar Grasse, de wereldhoofdstad van de parfumindustrie, voor een rondleiding door een parfumerie of je kunt vrije tijd besteden aan een bezoek aan de oude stad. Bekijk de Alpen, valleien en spectaculaire kustlijn vanuit het verbazingwekkende hooggelegen middeleeuwse dorp Gourdon. Na de lunch kunt u ontspannen in de charmante Loup Gorges. Eindig in St Paul de Vence, het op één na meest bezochte dorp van Frankrijk, de thuisbasis van impressionistische schilders, met oude geplaveide straatjes, wallen en kunstgalerijen.

Grasse, Valbonne & Gourdon: dagtocht met wijnproeverij

2. Grasse, Valbonne & Gourdon: dagtocht met wijnproeverij

Ga naar het schilderachtige stadje Grasse, bekend als 's werelds parfumhoofdstad, tijdens een dagtour die begint met een ophaalservice bij je accommodatie in Nice, Monaco of Cannes. Je bezoekt de parfumfabriek Fragonard en krijgt de kans om de geplaveide straten van de oude stad te verkennen. De tour met kleine groepen gaat verder en reist over de schilderachtige wegen naar Valbonne, een charmant middeleeuws dorp, waar u kunt lunchen in een van de charmante cafés. Rijd langs de rivier de Loup, langs prachtige watervallen en ga naar het kleine fort van Gourdon voor een adembenemend uitzicht over de Franse Rivièra. Daarna stop je bij de Bellet-wijngaarden, net buiten Nice. Bezoek het Chateau de Cremat, gebouwd in 1906, en geniet van een ongelooflijk uitzicht op de zee en proef hun rode, rosé en witte wijnen.

De juwelen van de Provence

3. De juwelen van de Provence

Begin je tour in Antibes, waar je de oude stad en het marktplein ontdekt. Wandel langs Billionaire's Pier en bewonder de luxe jachten. Schakel dan over en koop kleurrijke waren op een traditionele Provençaalse markt. je reist naar het oude centrum van Grasse, sinds het einde van de 18e eeuw het historische centrum van de Franse parfumerie. U krijgt de gelegenheid om de parfumerie Fragonard te bezoeken. Bezoek Saint Paul-De-Vence en treed in de voetsporen van beroemde kunstenaars als Matisse, Picasso en Chagall. Pauzeer voor de lunch en ga naar Grasse, het historische centrum van de Franse parfumindustrie. Reis vervolgens naar Gourdon, bekend als een van de mooiste baarsdorpen van Frankrijk, en geniet van een panoramisch uitzicht. Sluit uw tocht af in het middeleeuwse dorp Tourettes-sur-Loup, gelegen op een rotsachtige steunbeer. Dit dorp, ook bekend als Cite des Violettes, werd in de jaren twintig een ontmoetingsplaats voor kunstenaars en is vandaag de dag nog steeds een artistieke oase aan de Rivièra.

Franse Rivièra & Middeleeuwse Dorpen Hele dag privétour

4. Franse Rivièra & Middeleeuwse Dorpen Hele dag privétour

Doe mee aan deze multi-stop tour om de juweeltjes van de Franse Rivièra te ontdekken. Volg de kustweg naar Grasse, Cannes, Antibes, Gourdon, Tourrettes-sur-Loup en Saint Paul de Vence. Ervaar de schoonheid van deze charmante steden aan de oevers van de Middellandse Zee. Begin de tour met je eerste stop in Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk. Bezoek de oudste parfumfabriek in de omgeving, Fragonard. Vervolg de tour naar de badplaats Cannes. Bezoek het Palais des Festivals of het Filmfestivalpaleis in Cannes. Maak een wandeling langs een van de meest gewaardeerde juwelen van Cannes, de boulevard "Croisette". De promenade van La Croisette is omzoomd met prachtige zandstranden, designerwinkels en de nieuwe haven. Ga dan verder naar de chique badplaats Antibes. Geniet van de kustatmosfeer, compleet met een aantrekkelijke kust, historische gebouwen en een interessante oude stad met een traditionele markt. Rijd door Cap d'Antibes, een van de meest exclusieve gebieden aan de Cote d'Azur. Ga verder naar Gourdon, een van de meest verbazingwekkende middeleeuwse dorpen van de Rivièra. Geniet van het charmante kasteel en het unieke landschap. Ga verder naar je volgende stop bij Tourrettes-sur-Loup, het 'Village of Violets', met zijn ansichtkaartlandschap. Rond de tour af in Saint Paul de Vence, een prachtig middeleeuws dorp en de bakermat van schrijvers en schilders. Ga terug in de tijd met de muren van kunstgalerieën verspreid over de stad.

Cannes: Privéreis naar Grasse, Antibes & St. Paul de Vence

5. Cannes: Privéreis naar Grasse, Antibes & St. Paul de Vence

Bij aankomst wordt u begroet door een chauffeur/vertegenwoordiger met een bordje met uw naam erop en zij zullen u naar het wachtende busje met airconditioning helpen om u op de snelste en gemakkelijkste manier op weg te helpen naar de door u gekozen bestemming. Je bezoekt Grasse, een stad van parfums sinds de 17e eeuw, vandaag de wereldhoofdstad van de parfumerie. Het wordt ook wel de "hoofdstad van bloemen en parfums" genoemd. Het is een typisch Provençaalse stad. U krijgt een bezoek aan de oude stad of de parfumerie Fragonard aangeboden. Vervolgens verken je Antibes, een van de meest aantrekkelijke en interessante plaatsen om te bezoeken aan dit deel van de kust, met alle ingrediënten waar je op kunt hopen: een aantrekkelijk kustgebied, historische gebouwen en een interessante oude stad met een traditionele markt. . U krijgt de gelegenheid om de Provençaalse markt in het hart van Antibes te ontdekken, een goede plek om fantastische lokale producten te komen bekijken. Het is een perfecte plek om te kopen of gewoon rond te dwalen om de bezienswaardigheden, kleuren en geuren op te snuiven... De tour eindigt in St Paul de Vence, een van de mooiste middeleeuwse dorpen van de Franse Rivièra. Kunstgalerijen dompelen je onder in het verleden. St Paul de Vence is de bakermat van kunstenaars, schrijvers, dichters (Prévert, Pagnol) en schilders (Chagall, Picasso, Matisse).

Nice: Dagtour langs de Franse Rivièra met rondleiding en bezoek aan een parfumerie

6. Nice: Dagtour langs de Franse Rivièra met rondleiding en bezoek aan een parfumerie

Ontdek het allerbeste van de Côte d'Azur tijdens een begeleide dagtrip vanuit Nice. Bezoek Grasse en bezoek de historische parfumfabriek Fragonard, stop voor de lunch in Gourdon en wandel door het pittoreske dorpje Saint-Paul-de-Vence. Ontmoet je gids in Nice en stap aan boord van een comfortabel busje met airconditioning. Ga dan op avontuur in de Provence. Eerste stop, Grasse. Hier, in de parfumhoofdstad van de wereld, leer je over de geschiedenis van parfum en hoe het wordt gemaakt. Bezoek de historische Fragonard-geurfabriek en ontdek interessante feiten over extractie- en distilleerderijtechnieken, evenals het maceratie- en filterproces. Ga vervolgens naar het middeleeuwse dorp Gourdon. Dit kleine dorp, gelegen op de top van een heuvel met uitzicht op de weelderige Vallée du Loup, biedt een panoramisch uitzicht over de Franse Rivièra. Neem hier de tijd, geniet van een ontspannen wandeling door het charmante centrum van Gourdon en ga zitten voor een smakelijke lunch in een plaatselijk eetcafé (kosten niet inbegrepen). Ten slotte stapt u weer aan boord van uw busje en begeeft u zich naar Saint-Paul-de-Vence, terwijl u onderweg het uitzicht op het schilderachtige landschap bewondert. Kom aan in Saint Paul en laat u betoveren door de eeuwenoude stenen huisjes, kronkelende steegjes en panoramische uitzichten over het omliggende landschap. Breng wat tijd door met het verkennen van dit hooggelegen dorp in Zuid-Frankrijk voordat je op een schaduwrijk terras gaat zitten om te genieten van een lokaal aperitief. Beëindig uw tour met hoogtepunten van de Côte d'Azur met een retourtransfer naar het ontmoetingspunt in Nice. Tijdens het hoogseizoen is er een risico op druk verkeer. Onze lokale chauffeur-gids zal zijn uiterste best doen om de tijd die in de minibus wordt doorgebracht te verkorten... en natuurlijk om het zo aangenaam mogelijk te maken!

Villefranche: privétrip Cannes, Grasse en St. Paul de Vence

7. Villefranche: privétrip Cannes, Grasse en St. Paul de Vence

Bij aankomst wordt u begroet door een chauffeur/vertegenwoordiger met een bordje met uw naam erop en zij zullen u helpen naar het wachtende busje met airconditioning om u op de snelste en gemakkelijkste manier op weg te helpen naar de door u gekozen bestemming. U ontdekt Nice, de onofficiële hoofdstad van de Côte d'Azur, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de baai van Villefranche en de Cap Ferrat. De volgende stop is in Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk. Bezoek de oudste parfumfabriek in de omgeving, Fragonard, en ontdek de geschiedenis van het maken van parfums vanaf het begin tot nu. Vervolg de tour naar de badplaats Cannes. Bezoek het Palais des Festivals of het Filmfestivalpaleis in Cannes. Maak een wandeling langs een van de meest gewaardeerde juwelen van Cannes, de boulevard "Croisette". De boulevard van La Croisette is omzoomd met prachtige zandstranden, designerwinkels en de nieuwe haven. Sluit de tour af in Saint Paul de Vence, een prachtig middeleeuws dorp en de bakermat van schrijvers en schilders. Ga terug in de tijd met muren van kunstgalerijen verspreid over de stad.

Franse Rivièra: Halfdaagse tour over het platteland vanuit Nice

8. Franse Rivièra: Halfdaagse tour over het platteland vanuit Nice

Maak kennis met een nieuw gezicht van de luxueuze 'Côte d'Azur' terwijl het je meeneemt naar een aantal mooie oude dorpjes Gourdon, Tourrettes-sur-Loup en St Paul de Vence. Vergeet het gedoe van het openbaar vervoer en ontdek de schilderachtige uitzichten, voordat u geniet van vrije tijd om elke bestemming te verkennen. Begin in Grasse, een parfumstad sinds de 17e eeuw, vandaag de wereldhoofdstad van de parfumerie, ook wel de "hoofdstad van bloemen en parfums" genoemd. Ontdek een typische Provençaalse stad en krijg een rondleiding door de parfumerie van Fragonard aangeboden. Ga verder naar Gourdon, waar u door het prachtige middeleeuwse dorp kunt wandelen en een adembenemend landschap kunt bewonderen vanaf de top van dit versterkte stadje. Ontdek Tourrettes-sur-Loup, een charmant hooggelegen middeleeuws dorp dat "Stad van Viooltjes" wordt genoemd. In de straten vindt u de werkplaatsen van keramisten, schilders, beeldhouwers, leerbewerkers en wevers. Bezoek een van de best bewaarde vestingdorpen in Zuid-Frankrijk, namelijk St Paul de Vence. Loop door de smalle kronkelende straatjes, gewelfde steegjes en arcades en laat je terugvoeren naar de middeleeuwen.

Vanuit Cannes: Excursie aan wal naar Eze, Monaco, Monte Carlo

9. Vanuit Cannes: Excursie aan wal naar Eze, Monaco, Monte Carlo

Tijdens dit bezoek ontdek je het beste van de Franse Rivièra in een comfortabele auto met privéchauffeur. Onderweg naar Eze nodigen we je uit om te genieten van het panoramische uitzicht van Villefranche over Cap Ferrat, de baai van miljonairs en de beroemde villa's. Eze is een van de meest pittoreske dorpjes aan de Côte d'Azur en ligt als een adelaarsnest bovenop een imposante en prachtige klif op 429 meter boven zeeniveau. Het laat je reizen door de middeleeuwen terwijl je geniet van adembenemende landschappen aan de Franse Rivièra. Je krijgt ook de gelegenheid om de beroemde parfumerie Fragonard te bezoeken en de geschiedenis van het maken van parfum te ontdekken vanaf het begin tot nu. Terwijl je in Monaco bent, zul je genieten van een wandeling door de straten van de oude stad om het paleis van de prins, het gerechtsgebouw en de kathedraal te zien, evenals een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Daarna maken we een rit langs het Formule I racecircuit om het meest glamoureuze deel van Monaco te bereiken, Monte Carlo met zijn beroemde casino, wereldberoemde Hotel de Paris en Café de Paris.

Rondleiding door Alpes Maritimes

10. Rondleiding door Alpes Maritimes

Route Dit is een typische route voor dit product Vertrek vanuit Nice, zowel elegant als eenvoudig, een onofficiële hoofdstad van de Côte d'Azur. Je zult de beroemde Promenade des Anglais bewonderen, die langs de bocht van de Baie des Anges loopt, met zijn vele luxe stranden en hotels, waaronder het beroemde Negresco. Duur: 15 minuten Stop bij: Villefranche-sur-Mer, Villefranche-sur-Mer, Franse Rivièra-Côte d'Azur, Provence-Alpes-Côte d'Azur Op weg naar Eze nodigen we je uit om te genieten van het panoramische uitzicht van Villefranche over Cap Ferrat, de baai van miljonairs en de beroemde villa's. Duur: 10 minuten Stop bij: Vieux Eze, rue de la Paix 06360 VVV, 06360 Eze Frankrijk Eze is een van de meest pittoreske dorpjes aan de Côte d'Azur en ligt als een adelaarsnest op de top van een imposante en prachtige klif op 429 meter hoogte. Het laat je reizen door de middeleeuwen terwijl je geniet van adembenemende landschappen aan de Franse Rivièra. Duur: 30 minuten Stop bij: Parfumerie Fragonard - De laboratoriumfabriek van èze - gratis & rondleiding, 158 av. De Verdun, 06360 èze, Frankrijk Je krijgt ook de gelegenheid om de beroemde Fragonard parfumerie te bezoeken en de geschiedenis van de parfumerie vanaf het begin tot nu te ontdekken. Duur: 50 minuten Stop bij: Prinsenpaleis, Place du Palais, Monaco-Ville 98015 Monaco Wandel tijdens je verblijf in Monaco door de straten van de oude stad en bewonder het prinselijk paleis, het gerechtsgebouw en de kathedraal, evenals een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Duur: 1 uur 30 minuten Voorbij rijden: Grand Prix van Monaco, Boulevard Albert Ier, Monte-Carlo 98000 Monaco Daarna volgen we het Formule 1 circuit om Monte Carlo te bereiken met zijn beroemde casino en het beroemde Paris hotel. Stop bij: Monte-Carlo Bay Hotel & Spring, 40 av. Princess Grace, 98000 Monaco En je ziet het meest glamoureuze deel van Monaco, Monte Carlo met het beroemde casino, het Hôtel de Paris dat wereldwijd is omgedoopt en het Café de Paris. Duur: 20 minuten Stop bij: Cannes, Cannes, Franse Rivièra-Côte d'Azur, Provence-Alpes-Côte d´Azur Je bezoekt ook Cannes, beroemd vanwege het jaarlijkse filmfestival en de prachtige zandstranden. Duur: 20 minuten Stop bij: Provençaalse markt, Cr Masséna, 06600 Antibes, Frankrijk En Antibes - een van de oudste steden van Frankrijk, gesticht door Griekse kooplieden in de 5e eeuw en waar nu de echte amateurs van de Provençaalse markt en de zeer rijke eigenaren van jachten in één stad te vinden zijn. Duur: 40 minuten Stop bij: Je zult merken dat kunst hier erg aanwezig is, door de vele ateliers en galerieën. Duur: 1 uur

22 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Parfumerie Fragonard, Grasse

Wil je alle activiteiten in Parfumerie Fragonard, Grasse bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.