Kies data

Parfumpagode

Parfumpagode: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Perfume Pagoda privétour of tour in kleine groep - hele dag

1. Perfume Pagoda privétour of tour in kleine groep - hele dag

Ga mee met een dagtour naar de Perfume Pagoda - een enorm complex van boeddhistische tempels en heiligdommen, gebouwd in de kalksteenbergen van Huong Tich. Vaar door schilderachtige waterwegen en wandel over steile bergpaden terwijl je de eeuwenoude pagodes en tempels van het gebied passeert. Rond 08:30 uur halen de gids en chauffeur je op bij je hotel in de oude wijk van Hanoi. Dan begint het genieten tijdens een schilderachtige rit van twee uur naar de Parfum Pagode.Bij aankomst stap je aan boord van een 1 uur durende tocht in een roeiboot die via de rivier de Yen naar de haven van Thien Tru gaat. Zodra je bent aangekomen in Thien Tru, wacht je een geweldige trektocht, een bezoek aan de belangrijkste grot en de Huong Tich-grot op de top van de berg. Geniet vervolgens van een wandeltocht terug van 1 uur, of neem de kabelbaan (optioneel). Geniet vervolgens van een lunch in het plaatselijke restaurant aan de voet van de berg. Na de lunch bezoek je de Heaven Kitchen-pagode en kom je meer te weten over de oude architectuur van het boeddhisme in de Le-dynastie. Stap aan boord van de boot en ontspan terwijl je terugkeert naar de pier, vanwaar je vervolgens de autorit van 2 uur terug naar Hanoi maakt. Je wordt weggebracht naar je hotel en komt daar rond 18:00 uur aan.

Hanoi: Full-Day Bedevaart naar Parfumpagode

2. Hanoi: Full-Day Bedevaart naar Parfumpagode

Je gedeelde of privétour begint wanneer je om 8:00 uur vertrekt vanuit je hotel in Hanoi, waarna je 2 uur door het pittoreske landschap rijdt. Je zult dan genieten van een 1,5 uur durende boottocht langs de schilderachtige Yen-stroom naar de Parfumpagode, een enorm complex van boeddhistische tempels en heiligdommen gebouwd in het kalksteengebergte. Het is de plaats van een religieus festival dat grote aantallen pelgrims trekt uit heel Vietnam. De vele pagodes die deel uitmaken van de Parfumpagode liggen verspreid tussen de kalkstenen heuvels en tropische bossen in het gebied van Huong Mountain. Na deze fascinerende ervaring ga je aan boord van een andere boot voor een reis van ongeveer 1 uur naar Thien Tru Harbor. Vanaf daar neem je een kabelbaan naar de spectaculaire Huong Tich-grot op de top van de berg. Bij Huong Tich bewonder je beelden van goden en leer je hoeveel pelgrims daarheen reizen om zegeningen te ontvangen van de stalactieten en stalagmieten, waarvan er vele een speciaal doel hebben. De "Golden Tree" en de "Silver Tree" stalactieten worden als bijzonder gelukkig beschouwd. Op je terugreis bezoek je de Giai Oan Spring en Tuyet Son Pagoda, stop je voor de lunch in een lokaal restaurant voordat je uiteindelijk terugkeert naar je hotel in Hanoi.

Van Hanoi: Parfumpagodetour en Yen Stream-boottocht

3. Van Hanoi: Parfumpagodetour en Yen Stream-boottocht

ROUTEBESCHRIJVING : 8u - 8u45: we halen u op bij uw hotel en beginnen de Parfumpagode te bezoeken. 9u15 – 9u30: neem een korte pauze van 15-20 minuten om te ontspannen 10.15 uur: We komen aan bij Parfum Pagoda en lopen naar Yen Wharf om op de lokale boot te stappen. De boot gaat door de Yen-stroom en u kunt genieten van een prachtig landschap. 11.30 uur: Korte trektocht naar de hoofdgrot op de bergtop (2,5 km), we bezoeken de Huong Tich-grot. De gids zal u helpen dit landschap te begrijpen. 13.00 uur: Lunch in het restaurant. 14.00 uur: Bezoek de Thien Tru-pagode om uit te rusten en, indien gewenst, boeddhistisch gebed. Thien Tru Pagoda werd gebouwd in de 18e eeuw onder koning Le Thanh Tong-dynastie. Thien Tru betekent een hemelse keuken, afgeleid van de verbeelding van de lokale bevolking in deze regio, waarvan de rotsformaties in dit gebied eruitzien als koks die druk bezig zijn in de keuken. 15.30 uur: Terug naar de Yen-werf en terug met de bus naar Hanoi. 18.00 uur: Kom terug naar Hanoi en word afgezet bij het hotel. De reis eindigt!

Perfume Pagoda-excursie per privéauto vanuit Hanoi

4. Perfume Pagoda-excursie per privéauto vanuit Hanoi

Geniet van een rit van Hanoi naar de haven aan de rivier de Yen. Vertrek per roeiboot en reis langs de Yen-stroom naar de Thien Tru-haven. Geniet onderweg van een spectaculair kalksteenuitzicht op de bergen. Volgende op de route is een trekking naar Huong Tich Cave, gelegen op de top van de berg. Na je trek stop je om te genieten van een Vietnamese lunch in een restaurant aan de voet van de berg. Na de lunch bezoekt u de Heaven Kitchen Pagoda en leert u over de oude boeddhistische architectuur in de Le-dynastie. Keer terug naar de haven per roeiboot, waar je begint aan de rit terug naar Hanoi.

Overzicht activiteiten in Parfumpagode

Wil je alle activiteiten in Parfumpagode ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parfumpagode

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 122 beoordelingen

Goed, maar kan beter

Mijn gids kwam me op tijd ophalen waar we naar de boot gingen, wat ongeveer een busreis van 2 uur was. We stapten toen op een kleine roeiboot die door een kleine Vietnamese vrouw rozen was! Tijdens de boottocht van 1 uur passeer je tal van geweldige landschappen en veel goede fotomomenten. Het grootste nadeel is dat de stoelen in de boot erg klein zijn en er niet veel ruimte is om te bewegen. kregen eerst een kleine pagode in de stad te zien Toen we nat werden, kregen we de keuze tussen een kabelbaan of een wandeling, ikzelf en een vader en dochter besloten om naar boven te wandelen (en ik besloot om terug naar beneden te wandelen) Op weg naar boven zijn er ladingen van Geweldige fotomomenten ( nogmaals ) Maar de pagode was niet echt alle moeite en tijd waard die we hebben besteed Wees voorzichtig met hoeveel je de bootgids geeft voor een fooi , iemand uit de groep probeerde haar 1000 VDN te geven , maar ze zou het niet pikken!!! Zijn gids was trouwens erg goed?

Leuke activiteit. Je gaat met een roeiboot langs de rivier. Ik raad een hoed en zonnebrandcrème aan als de zon ondergaat. Eerst stop je bij de pagode, ik raad aan om een broek over de knie te hebben of in ieder geval een omslagdoek die je kunt gebruiken. Lunch met lekker eten. Daarna de grot, we namen uitsluitend de kabelbaan om naar de top te gaan en daarna gingen we te voet naar beneden, de grot is prachtig. Ze waren op tijd over de ophaaltijd van het hotel. Respecteer de tijden van de hele dag. Aanbevolen excursie.

Erg mooie dingen gezien, maar de gids nam telkens dezelfde boot waardoor wij weinig van zijn uitleg konden horen en wist ons niets te vertellen over buddhistische architectuur zoals vermeld. De Perfume Pagoda zelf was wel echt de moeite waard.