Parga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Parga

Wil je alle activiteiten in Parga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parga

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 157 beoordelingen

Goed georganiseerde tour met prima barretje en amusement aan boord

Als je van varen houdt dan is dit een geschikte excursie. Naar Parga is het al gauw twee uur varen; op de heenweg zijn we ook nog even gestopt bij een grot, en op de terugweg gestopt bij de Blue Lagoon waar je heerlijk even kunt zwemmen in het super blauwe water. Ik vond de stop in Parga net iets te lang, maar het was die dag ook extreem warm, en dat was te merken in het dorpje omdat je in de (winkel)straatjes ook bijna niemand tegen kwam. Je bent daar rond het middaguur, ook precies op het heetst van de dag. De excursie is prima georganiseerd (begint al met sms-berichtje de avond er voor) en de prijs voor de excursie is voor het gebodene zeker niet te duur.

Het hele reis was geweldig met een goede service en uitleg. Je krijgt zelf een souvlaki en brood erbij. Je hebt twee uur vrije tijd in parga waar je kan winkelen en zwemmen. Daarna kan je bij blue lagoon ook zwemmen. Het blijkt op een paradijs. In de boot is er ook van alles te kopen en er is een Griekse dansshow. Het is je geld meer dan waard

The boat trip is very good organization, the Barga and Lagoon is beautiful. The service and the price are cheap than some other travel agency. I have booked many times from getyourguide, During moment period, on the boat is safety.