Parijs 2 dagen
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Regel nu je ticket!

Populaire 2 dagen in Parijs

Bekijk alle 2 dagen in Parijs
Bekijk alle 715 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Het was super en kon alles zien zolang we wouden!

Heel erg bedankt en was zeker de moeite waard en de Tour guide Silvia was erg grappig en sprak goed engels!
Skip-the-Line: Eiffeltoren Top, Louvre, en Rondvaart Beoordeeld door John, 03-10-2016

Goede en makkelijke manier om de stad te verkennen

De haltes zijn goed te vinden. Je kunt heel makkelijk in en uitstappen. Op het bovendek van de bus heb je goed uitzicht op de diverse locaties. Combineren door over te stappen op een andere lijn is echt een uitkomst. Voor een tweedaags ticket betaal je maar een paar euro meer. Dit is echt aan te raden als je wat van de stad wilt zien. Wij hebben hierdoor veel metroreisjes kunnen laten vervallen. Wel even goed plannen. Bij elke buschauffeur krijg je een duidelijke routekaart zodat je precies weet waar je heen kunt. Voor ons helemaal top geweest, heeft een heleboel kilometers "in de benen" gescheeld. En al rij je een route 2x maakt dat niet uit. Onbeperkt genieten.
Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door L.P., 25-09-2016

ticket online = geen wachtrij = vlotte toegang = perfect!

tickets eenvoudig te bestellen online; duidelijk trefpunt ter plaatse; vriendelijke gids geeft wat info en begeleidt de groep tot de ingang; nadien mag men op eigen tempo de toren bezichtigen; een aanrader!
Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door carmen, 11-08-2016

Alles verliep correct, vlot en aangenaam.

Alles verliep vlot, aangenaam en zonder problemen. We konden onmiddellijk op de eifeltoren en kregen een beknopte maar volledige uitleg van een ervaren gids. Voor mij een geslaagde ervaring.
Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Mieke, 20-07-2016

Prioriteitstoegang tot Eiffeltoren met host - fantastisch!

Voor donderdag 12 mei om 14:30 uur hadden wij tickets besteld om met een host de Eiffeltoren te beklimmen. We waren op de afgesproken tijd aanwezig en daar stond inderdaad een gids te wachten. Eerst kregen we uitleg over de geschiedenis van de Eiffeltoren en daarna gingen we met de lift naar de 2e verdieping. Het was in principe niet zo heel druk, maar het was wel fijn om meteen door te kunnen lopen. Alles verliep smoothly. Toen eigenlijk iedereen al op eigen houtje rond ging lopen, liep de gids nog even met ons mee om nog meer te vertellen. Dit vonden wij een super plus-punt! Het was een te gek uitstapje!
Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Jamila, 16-05-2016

Parijs 2 dagen
4.5
Gebaseerd op 6.936 beoordelingen van GetYourGuide-klanten