Paris Orangerie Museum 2 uur Private Guided Tour

Product ID: 67289

Vanaf € 66,67 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bewonder de Orangerie Museum, van de architectuur tot de collecties
  • Ontdek het werk van impressionisten als Renoir, Pissarro, Sisley en Monet
  • Meer informatie over de geschiedenis van het museum van een deskundige gids
Overzicht
Geniet van een 2 uur durende privé rondleiding door de Orangerie Museum en leren over kunst en cultuur in de late 19e eeuw. Ontdek de collecties van het museum en bewonder de architectuur. Zie werken van Modigliani, Renoir, Picasso, Soutine en vele…
Wat te verwachten
Op deze 2 uur privé tour, zal een deskundige gids u kennismaken met de kunstenaars van de late 19e eeuw, met inbegrip van Modigliani, Renoir, Picasso, Soutine en vele anderen, en je vertellen over het mysterie van de collectie van de Orangerie en het buitengewone leven van Coco Chanel.

In het Engels betekent het woord orangerie Orange Grove. Het gebouw waarin het museum herbergt was in feite, waar de sinaasappelbomen werden gekweekt in de Tuilerieën. Later werd het gebouw omgevormd tot een opslagplaats voor de planten.

Uiteindelijk werd de praktische functies werden verlaten en de structuur werd de opslagplaats van uitbeeldingen van een ander, even beroemde, tuin - Giverny.

Giverny, de tuin van Claude Monet, ligt op 76km van Parijs. Monet vertegenwoordigde de wisselende ritmes in de cyclus van Waterlelies, te zien in de Orangerie.

Luister naar het verhaal van de collectie van Paul Guillaume, een dealer in de werken van Renoir, Cézanne, Modigliani, Picasso en Matisse. Deze verzameling van onschatbare waarde wekte de hebzucht van het kwaad Domenica, de echtgenote van Guillaume, en leidde tot een nep-zwangerschap, 2 moorden, een derde mislukte poging en een verschrikkelijke rechtszaak!
Inbegrepen
  • Privé rondleiding met een officiële gids
  • Toegangsbewijs
Niet inbegrepen
  • Vervoer van / naar attracties
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

De gouden poorten van het Jardins de Tuileries, buiten het metrostation Concorde (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Deze tour is prive, en uw gids is alleen gewijd aan jou. U wordt verzocht de gids van de gewenste vertrektijd wanneer u boekt. Als u geen tijd opgeeft, ontvangt u een e-mail worden verzonden naar een tijd stellen en om uw reservering te bevestigen.

Vanaf € 66,67 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Napoleone Tour

Product ID: 67289