Doe mee met een Franse bakexpert voor een praktijkles. Leer hoe je deeg lamineert, een baguette vormt, een croissant bladert en nog veel meer, met zoete en hartige proeverijen onderweg.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg een volledige terugbetaling
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 2 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
- Tourgids
- Engels
- Kleine groep
- Beperkt tot 8 deelnemers
Uitgelichte beoordelingen van andere reizigers
We hebben zo'n geweldige tijd gehad met onze gids Igor. Hij was zo gastvrij, vriendelijk en zeer deskundig over Frans bakken. Het was zo'n eer om midden in een werkende boulangerie te staan. Terwijl we leerden over het maken van brood en het zelf maken van brood, zagen we ook chefs aan het werk die die verbazingwekkend mooie Franse gebakjes maakten. Het was zo'n geweldige manier om een paar uur door te brengen tijdens een bezoek aan Parijs. Een echte aanrader!
Ik heb een geweldige ervaring gehad met Pierre. Het personeel van de bakkerij en Pierre waren allemaal erg aardig. Het is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten! Ik werd begroet met een cappuccino en een croissant, wat een leuke touch was. Ik leerde over de verschillende baguettes, croissants en franciers. Ik ging naar huis met meer brood dan ik op kon! Pierre was een geweldige gids, erg enthousiast en vol informatie. Hij maakte het een erg leuke ervaring. Ik was de enige die zich had aangemeld voor dit tijdslot, wat het erg praktisch voor mij maakte. Ik weet niet zeker hoe het eruit zou zien als ik er met 7 andere mensen was (vandaar de 4/5 sterren voor waar voor je geld).
Selecteer deelnemers en datum
Deelnemers
Geselecteerde datum
Trefpunt
Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.
Belangrijke informatie
Goed om te weten
- Voor deze rondleiding moet je langere tijd kunnen staan. Het is 15 stappen naar de bakkerij op de 2e verdieping zonder lift.
- Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis, maar om veiligheidsredenen kunnen zij niet deelnemen aan de hands-on bakervaring.