Meer foto's

Vanaf € 21 per persoon

Beroemde graven van Parijs: tour van Père Lachaise

Product ID: 10461
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek één van 's werelds meest populaire begraafplaatsen
  • Bezoek de graven van Chopin en Jim Morrison
  • Bewonder de schoonheid van het Cimitière du Père Lachaise op een plezierige middagwandeling
Overzicht
Gewoonlijk staat een begraafplaats niet bovenaan de lijst van attracties, maar het Cimitière du Père Lachaise in Parijs is echt een bezoekje waard. Op deze begeerde laatste rustplaats vind je graven van wereldberoemde artiesten, schrijvers en musici.
Wat te verwachten
Het Cimitière du Père Lachaise is niet alleen historisch interessant, maar ook prachtig om te zien, en je vindt er een aantal van de duurste en meest begeerde graven ter wereld. Het is de laatste rustplaats van beroemde artiesten, schrijvers en musici, van Yves Montand en Simone Signoret tot Chopin en Oscar Wilde.

Tijdens deze 2-uur durende wandeltocht loop je door het labyrint van grafstenen, bomen en paden terwijl je gids je de beroemde graven toont en merkwaardigheden die deze plek zo speciaal maken.

Het graf van Oscar Wilde is zonder meer opmerkelijk, bedekt met rode lippenstift achtergelaten door kussende bewonderaars. Terwijl je langs het graf van Chopin komt, krijg je het idee dat je zijn beroemde treurmars kan horen.

Zie de laatste rustplaats van Molière, de beroemde Franse toneelschrijver. Molière, een zieke man waarvan artsen dachten dat hij een hypochonder was, beroemd om zijn ironie en satire, stierf op het toneel terwijl hij een gezonde man speelde die een hypochonder was, terwijl het publiek hem toejuichte.

Het meest bezochte graf is toch wel dat van de beroemde Amerikaanse rockster, Jim Morrison. Zijn graf en nabije omgeving zijn bedekt met graffiti van de hordes fans die hier komen.

Wandel over een buitengewone begraafplaats en herleef de levens van een aantal van 's werelds grootsten.
Inbegrepen
  • Rondleiding
Niet inbegrepen
  • Fooien
Trefpunt

Bij de uitgang van de metro Alexandre Dumas, lijn 2. Je gids wacht op je bij de uitgang met een bordje (er is maar één uitgang van de metro bij deze halte). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Belangrijke opmerkingen:

De dienst eindigt rond 17.00 uur bij Porte du Rèpos met als dichtstbijzijnde metrostation Philippe Auguste, lijn 2
• Er wordt flink gewandeld tijdens deze tour dus zorg dat je gemakkelijke schoenen draagt
• Het is de eigen verantwoordelijkheid van bezoekers om op het trefpunt van de tour aan te komen
• De begraafplaats kan wegens slechte weersomstandigheden gesloten zijn, en in dat geval kunnen deelnemers kiezen uit een andere datum of vergoeding van de tour
• Tot onze spijt kunnen rolstoelgebruikers of personen met andere handicaps niet mee op deze tour. Ook kunnen kinderwagens en buggy's niet mee.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Wonders Ltd.

Product ID: 10461