Parijs City cards
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire City cards in Parijs

Bekijk alle City cards in Parijs
Bekijk alle 714 tickets en tours

Top 5 monumenten om te bezoeken met de Paris pass

Parijs biedt haar bezoekers twee stadspassen waarmee je attracties kunt bezoeken, rijen overslaat, het OV gebruikt en veel meer. Hier een paar van de beste plekken die bij de prijs zijn inbegrepen!

Louvre

Het meest gelauwerde kunstmuseum ter wereld bevat meesterwerken van de Mona Lisa tot de Venus de Milo. Schrik van de ellenlange rijen en besef dan met een gniffel dat jouw stadspas je de rij laat overslaan.

Versailles

Een stukje buiten Parijs ligt Versailles, één van de meest extravagante paleizen in Europa. Ontdek waar de Franse monarchen zo veel ondeugends uitspookten!

Tour Montparnasse

De schoonheidsprijs zal de toren niet snel winnen, maar het uitzicht vanaf de bovenste etage is ongeëvenaard.

Centre Pompidou

Het Centre Pompidou is met zijn 50.000 kunstwerken uit de 19e en 20e eeuw de Europese hoofdstad van moderne kunst.

Palais Garnier

Palais Garnier is het operahuis van Parijs en vormt haast een karikatuur van de 19e-eeuwse smaak. Zelfs in die tijd kreeg het de nodige kritiek te verduren omdat het gebouw zo opzichtig is. Marmeren trappenhuis en kroonluchter van 7 ton, anyone?

Plan je bezoek

Haal je het geld eruit?

Naast gratis skip-the-line-toegang tot attracties zijn bij de Paris Pass gratis tours, een stadsgids, openbaar vervoer en korting bij geselecteerde winkels en restaurants inbegrepen. Wees je er wel van bewust dat EU-bewoners onder de 26 sowieso gratis toegang krijgen tot staatsmusea (maar wel na in de rij te hebben gestaan!). Als je alleen in de musea geïnteresseerd bent, is het waarschijnlijk voordeliger om enkel de Museumpas te kopen en het openbaar vervoer apart te betalen.

Waar kan je de kaarten kopen?

Uiteraard online (ook op GetYourGuide!), maar als je liever wacht kun je in Parijs de Museumpas kopen op luchthavens Orly en Charles de Gaulle. De all-inclusive Paris Pass koop je bij het kantoor: "Les Delices" Grand Rex, 33 rue Poissonniere, 75002.

Wat anderen zeggen over Parijs

De fantasische tour dat ik altijd in mijn leven herinner.

Die meneer (John?) heeft mij een medeleven gehad want mijn portemonne is gestolen. Hij gaf mij gratis ticket tour eiffel om mij te troosten. Hij is een lieve man en kan goed regelen. Eerst tour Eiffel, daarna rondvaart en ten slot Louvre. Dat is fantasisch. Parijs is een romantische stad.

Een dag Parijs: Louvre, Rondvaart en Metro Combo-ticket Beoordeeld door carmelia, 28-12-2015

Reis naar Parijs is mislukt, Stadspas had geen enkele waarde meer

Ik heb er praktisch niks mee gedaan wegens aanslagen in Parijs en geen enkel museum bezocht behalve gratis reizen. Ook geen tocht op de River de Seine. Alles was dicht om veiligheidsredenen. Al met al de reis is mislukt.

Stadspas Parijs: gratis entree en vervoer Beoordeeld door N, 18-11-2015

zeer interessante optie, nergens wachtrijen

ideaal om vlot musea binnen te gaan; enkel 1 tijdelijke tentoonstelling niet mogen bezoeken

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door Erwin, 19-08-2015

Heel handig, aan de musea kortere wachtrijen.

Aan de musea kon je direct doorgaan, zonder aanschuiven aan de kassa's voor de tickets. Zeker aan de Arc de Triomphe hebben we 2 rijen kunnen overslaan.

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door Jo, 25-07-2016

Heel handig en makkelijk voor elke tourist!

Alles over deze pasje is geweldig, einige probleem is dat erbij staat dat er is inbegrepen "skip de line" service, maar het klopt helemaal niet!!!! Nergens! Op geen een plek!!! Boekje heb een update nodig.

Paris Pass®: Gratis entree bij meer dan 60 attracties Beoordeeld door Miroslava, 17-05-2015

Parijs City cards
4.2
Gebaseerd op 481 beoordelingen van GetYourGuide-klanten