Parijs
Concerten & opera's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.619 beoordelingen

De rondleiding is wat chaotisch. Beetje kriskras door het gebouw. Het gebouw is meer dan prachtig! Ik denk dat de meeste mensen daar voor komen. Maar de nadruk in het verhaal van de gids ligt op verhalen over eerste, tweede en derde republiek en verschillende koningen. Dat was wat te veel. Maar nogmaals, het gebouw is meer dan schitterend!

Zeker de moeite om te doen. Het is een prachtig gebouw. De gids vertelde leuke weetjes zonder te veel in detail te gaan. De rondleiding verliep vlot, daarna kreeg je de tijd om vrij rond te lopen en op eigen tempo te alles te bekijken.

Desondanks de online aangekochte tickets moest je toch even aanschuiven aan de kassa om deze om te wisselen voor echte inkomkaartjes. Het bezoek zelf was meer dan de moeite waard. Een ongelofelijk prachtige opera!!

De gids vertelde een goed verhaal. De uitspraak van het Engels was matig. De geluidskwaliteit van de headset was soms slecht en waar de gids was, was soms zoeken.

Super mooi gebouw en een hele leuke en informatieve tour. Achteraf mag je zelf op onderzoek uit door het gebouw. Echt een aanrader!