Parijs
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.095 beoordelingen

Het was super fijn en wij hebben heel veel kennis opgedaan over Montmatre, het was een prachtige rondleiding. Rène was een uitstekende gids die ons mee nam in zijn enthousiasme over Montmatre. Ik was in Parijs met mijn schoonouders en had deze tour als verrassing gepland en deze is super geslaagd. Mijn schoonouders waren echt onder de indruk van Rène. Rène nam de tijd hij keek niet op zijn horloge, hij wilde ons gewoon een hele mooie en aangename rondleiding geven. De toer heeft uiteindelijk langer geduurd, maar wij hebben ons geen moment verveeld. Wij waren onder de indruk wat hij ons allemaal toonde en wist te vertellen over Montmatre. Een echte aanrader , Rène was een fantastische gids. TOP !

Fantastische tour door (deels onbekend) Parijs!

Zeer leuke tour langs tal van bekende maar ook onbekende plekken in Parijs; goed begeleid en met heel veel uitleg en leuke verhalen. De tocht is per e-bike wat het ook voor minder ervaren fietsers leuk maakt. Wij waren bijzonder verrast (in de positieve zin van het woord) door de humor van onze gids (Javier) en zijn leuke verhalen. Ja, deze tocht is een aanrader en het geld zeker waard!

Enthousiast gegeven uitleg over minder bekende Parijse regios.

Op een enthousiaste manier werd ons uitleg gegeven over historische gebouwen of plaatsen in Parijs, vooral in gebieden die niet direct gekend zijn bij de toerist. Verplaatsing per fiets was excellent om op korte tijd grote delen van Parijs te doorkruisen. Alles was super georganiseerd.

Wat een enthousiasme en verhalen. De elektrische fiets is prima en alles goed verzorgd. Houd er wel rekening mee dat het nog koud kan zijn in de avond. Handschoenen zijn geen overbodige luxe. Een optie is ook de motor van de fiets uit te zetten.

Leuke manier om even de drukte van Parijs te ontsnappen

Een leuke fietstocht door de verborgen en wat rustigere plekjes van Parijs, ideaal als je even de drukte van de stad wil ontsnappen. De gidsen zijn vriendelijk en weten veel te vertellen over de stad en haar geschiedenis.