Parijs
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Parijs Dierentuinen en aquaria: Onze meest aanbevolen

 • Aquarium de Paris: dagticket

  1. Aquarium de Paris: dagticket

  Ga in het hart van Parijs naar de Jardins du Trocadéro en geniet van een hele dag in het Aquarium de Paris. Met meer dan 10.000 vissen van over de hele wereld biedt deze locatie van 3.500 vierkante meter een boeiende inleiding tot 's werelds oceanen en rivieren. Zie angstaanjagende haaien en schattige zee-egels. Ook maak je kennis met de verlegen clownvissen en bewonder je de pijlstaartroggen. De zeedieren komen uit diverse gebieden, van de Réunion eilanden in de Indische Oceaan tot de riviermonding van de rivier de Seine in Parijs. Er zelfs een aquarium waar je de vissen mag voeren en aanraken. Aquarium de Paris beschikt ook over 2 bioscopen die fascinerende National Geographic-documentaires en voor de kinderen tekenfilms met vissen tonen. De kleintjes zullen ook genieten van het steeds veranderende programma van piratenshows en waterdansen. Breng een magische dag door met familie of...

 • SEA LIFE Parijs: toegangsticket

  2. SEA LIFE Parijs: toegangsticket

  Dompel jezelf onder in een fascinerende onderwaterwereld in SEA LIFE Parijs en ervaar meer dan 2.250 zeedieren van dichtbij. Bewonder pinguïns, majestueuze haaien, magische zeepaardjes en prachtige groene zeeschildpadden. Kom erachter hoe het voelt om een zeester aan te raken en leer meer wezens uit het rotsbad kennen. Geniet van leuke gesprekken, dierenvoeders en interactieve ervaringen zoals de Shark Mission, de I-Sand Creation en het Virtual Aquarium. Kom neus aan snavel met speelse pinguïns in het Antarctic Adventure en zie schildpadden en haaien in Atlantis. Mis het nieuwe themagebied niet, waarmee je naar het Azië kunt reizen dit najaar.

 • Van Parijs: dagtocht Transfer naar de dierentuin van Beauval

  3. Van Parijs: dagtocht Transfer naar de dierentuin van Beauval

  Nadat u bent opgehaald op een adres naar keuze, wordt u comfortabel naar Zoo Park Beauval gebracht. Het transport zal worden uitgevoerd met hoogwaardige diensten, een comfortabel voertuig en erkend professionalisme. Uw reis daarheen duurt 2 uur en 45 minuten vanaf Parijs en omvat een ruststop onderweg en een pauze op de terugreis. Je komt aan bij de ingang van het park, die om 10.00 uur geopend is. De prijs omvat ook de mogelijkheid om de dierentuin uit te gaan voor een ontspannen vakantie in het middeleeuwse stadje St Aignan sur Cher, dat u ook van harte welkom bent om te verkennen terwijl u daar bent. Na een fantastisch dagje uit verlaat u het park (de schema's variëren naargelang de seizoenen) en keert u comfortabel terug naar uw adres van herkomst in Parijs.

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 189 beoordelingen

Zeer tevreden We waren met 2 volwassenen met 3 kinderen, je kunt daar genieten van de tijd, er zijn parkeerplaatsen, het aquarium is dicht bij veel zaken, je kunt er de hele dag genieten, ik zal een voorbeeld geven zoals Loop 5 in weiterstadt waren wij ook PRIMARK, belangrijk !! Daartegenover staat dat Primark een veilig hulpmiddel is met een doos om je mobiele telefoon op te laden, mijn batterij ging niet de hele dag mee, foto's waren dat niet, maar ik raad een batterij aan, dus neem een zak batterij mee om je hendy op te laden. Plezier hebben. Vele groeten.

Mooi en ruim aquarium. Hosted een verscheidenheid aan waterleven en dieren. Moet communiceren met talloze vissen en deelnemen aan enkele van de beste uitzichten en displays die een aquarium kan bieden! Zeer goed gedaan en tevreden na mijn bezoek! Ik raad je aan om je gezin mee te nemen als je kinderen hebt. Er zijn ook veel fotomomenten in het aquarium ook! Ik heb een aantal geweldige foto's gemaakt!

Ticket werkte niet goed

Het aquarium is mooi (een beetje klein in vergelijking met sommige, maar nog steeds een goede tijd). De QR-code van het online ticket scoorde niet in het aquarium, maar gelukkig liet de begeleider onze toegang toe. We kwamen om 15.00 uur op een dinsdag en er was helemaal geen rij, dus hoefde niet van tevoren te reserveren.

Het was niet ons eerste bezoek altijd zo interessant voor de kinderen