Belangrijke Informatie
Duur
10 uur - 1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Beleef eindeloos plezier in het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park
  • Ontmoet je favoriete Disney figuren en verzamel handtekeningen en souvenirs
  • Geniet van plezier voor het hele gezin met attracties, shows en parades in overvloed!
  • Verken beide Disney parken voor de prijs van 1 (korting al verwerkt in de prijs)
Overzicht
Geniet van een magische tijd in Disneyland Park ® of neem een 2-parken ticket om ook Walt Disney Studios ® Park te bezoeken! Ontmoet al je favoriete Disney-personages, zie Disneyland net zoals je het herinnert uit de films!
Wat te verwachten
Disneyland Park:

In een Magisch Koninkrijk niet zo ver weg, waar Disneyhelden en -heldinnen wonen in sprookjes die gelukkig nooit eindigen geniet je van eindeloos veel plezier in vijf magische landen! Beleef je favoriete Disney Landen zoals je ze herinnert uit de klassieke Disney verhalen waarin dromen werkelijkheid worden.

In Disneyland ® Park zijn avonturen in alle soorten en maten! Big Thunder Mountain en Space Mountain Mission 2 bieden een adrenalinestoot voor volwassenen terwijl de kleintjes rond de wereld zeilen in "It's a Small World." Natuurlijk kun je ook avontuurtjes voor de hele familie vinden in elke hoek van het park: van de "Pirates of the Caribbean" tot "Mad Hatter's Tea Cups."

Mis de belangrijkste attractie niet: het ontmoeten van je geliefde Disneyfiguren. Hou je pen en camera in de aanslag en ontmoet je favoriete personages! Elke dag is een feest in Disneyland Park! Naast al deze prachtige attracties en figuren zijn er tal van spectaculaire familieparades en shows om het hele jaar door van te genieten.

Walt Disney Studios Park:

Ontdek de magische wereld van film en televisie in Walt Disney Studios Park. Ontdek vier cinematische studiopercelen met spannende attracties en spectaculaire shows. Je dromen staan ​​centraal bij de Studios op slechts een steenworp afstand van Disneyland Park.

Ontdek de Studio's. Het is showbizz, luitjes! Maak je debuut op het grote scherm bij Production Courtyard, Toonstudio, Backlot en Front lot. Volg een met sterren bezaaide route - je weet nooit welke ster je ontmoet!

Movie magic alom! Neem een ​​kijkje achter de schermen met onze magische parades, tours, en attracties. Probeer de Studio Tram Tour: Behind the Magic. Bezoek de shows in Animagique en CineMagique. Kijk Moteurs ... Action!, een spectaculaire stuntshow. Tegen het eind van de dag zul je precies weten wat het is om een ster te zijn!
Inbegrepen
  • Entree tot Disneyland Park® en/of entree tot Walt Disney Studios® Park, afhankelijk van de geboekte optie
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt
Wat je moet weten
Walt Disney Studios sluit om 19:00 uur in het weekend.

Belangrijk:

Vermeld alle namen van de passagiers (voor-en achternaam) bij het maken van de boeking in het additional text veld.

Voor toegang tot het park moet de bezoeker zijn of haar Disneyland ® tickets printen en laten zien bij de ingang. GetYourGuide bonnen worden niet geaccepteerd als bewijs van aankoop.

De naam op het ticket kan niet worden gewijzigd nadat het ticket is geboekt.

Vanaf € 47 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (473 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Disneyland Paris

Product ID: 19562