Combi-aanbieding

Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

Activiteitenaanbieder: Mon Petit Paris

Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

Activiteitenaanbieder: Mon Petit Paris
Bespaar tot 50%
Gisteren 40 keer geboekt

Vanaf € 34 € 17 per persoon

Gisteren 40 keer geboekt

Creëer je eigen perfecte dag in Parijs met gereserveerde toegang tot het Louvre en een rondvaart over de Seine. Zie de stad met nieuwe ogen vanaf deze historische waterweg.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Creëer je eigen perfecte dag in Parijs met een ticket voor het Louvre en een rondvaart
 • Verzeker je van een ticket met gereserveerde en versnelde toegang tot het Louvre
 • Ontspan tijdens een aangename rondvaart over de Seine
Volledige beschrijving

Krijg de sleutels van de stad Parijs met een combiticket voor het Louvre en een riviercruise. Bezoek het iconische Louvre Museum met een gereserveerd toegangsticket en ga op elk moment van de dag mee met een cruise op de rivier de Seine.

Bewonder kunstwerken, van het oude Egypte tot de renaissance, wandelend in je eigen tempo. Ontspan vervolgens tijdens een riviercruise van 1 uur en bekijk de stad vanuit een andere hoek. Bekijk de wereld die voorbijgaat vanuit het comfort van een pleziercruiseboot, die elke dag vertrekt vanaf de Eiffeltoren. Het riviercruiseticket is de komende zes maanden elke dag geldig; het rijdt ongeveer elke 30 minuten, 7 dagen per week, vertrekkend vanaf de Eiffeltoren

Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsticket voor het Louvre voor een tijdstip naar keuze
 • Rondvaart over de Seine (overdag of 's avonds)
 • Maaltijden
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het Louvre: Ga rechtstreeks naar de hoofdingang van het Louvre en toon het toegangsticket dat je via e-mail hebt ontvangen van de activiteitenaanbieder, Mon Petit Paris. Rivier Cruise: Ontmoet elkaar bij het cruisedok van de Seine bij het "Bateaux Parisiens" -dok in de Port de la Bourdonnais, op het dok aan de voet van de Eiffeltoren. Je hebt je cruiseticket ook per e-mail ontvangen van de activiteitenaanbieder.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Het Louvre Museum-ticket is alleen geldig op de geselecteerde dag en tijd
 • Het riviercruiseticket is de komende zes maanden elke dag geldig; het rijdt ongeveer elke 30 minuten, 7 dagen per week, vertrekkend vanaf de Eiffeltoren
 • Het Louvre Museum is gesloten op dinsdag, 1 mei, 14 juli en 25 december
 • Van oktober tot maart is het Louvre gratis op de eerste zondag van de maand
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 1332 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een geweldige ervaring! Allemaal met uitmuntendheid! Mijn ticket naar het Louvre was om 10:30, ik arriveerde om 10:20... om 10:30 was ik in het museum, alles was erg georganiseerd! Boottocht ondanks dat ik geen afspraak heb, wordt er bijna niets verwacht.. Ik vond het geweldig! Ik kom terug! Ik raad aan!!! Ps Vergeet niet dat tickets 24 uur van tevoren met barcode (boot) en QRCode (museum) via e-mail binnen zijn!

Verder lezen

1 oktober 2022

Over het algemeen goed. Maar onthoud: het was niet eenvoudig om bij de ingang van het museum te komen, omdat er reparaties werden uitgevoerd en er geen borden waren die wijzen op deurveranderingen. Kom je niet op tijd, dan ben je de ingang kwijt, dus het is aan te raden om met de tijd mee te gaan om rustig aan te komen. Vanaf de metro is het ongeveer 15 minuten lopen naar de ingang. De boottocht op de Seine was erg goed en het ticket was de hele dag open!

Verder lezen

28 september 2022

Onvergetelijke ervaring. Zowel toegang tot het Louvre als riviercruise waren fantastisch. Toegang tot het Louvre was heel gemakkelijk en soepel met onze vooraf gekochte tickets. We mochten 30 minuten voor de tijd dat we boekten zonder problemen binnen. We namen de riviercruise in de middag van dezelfde dag. Was ook een fantastische ervaring - zou het zeker aan iedereen aanraden.

Verder lezen

27 augustus 2022

Product ID: 47874