Meer foto's

Vanaf € 29 per persoon

Eiffeltoren: Exclusieve rondleiding achter de schermen

Product ID: 2669
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels, Frans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek de militaire bunker van de Eiffeltoren onder het Champs de Mars
  • Krijg exclusieve toegang tot de machinekamer onder de oostelijke pilaar van de Eiffeltoren
  • Leer meer over de werking van de indrukwekkende machinekamer en zie hoe liften van de toren bediend worden
  • Eindig je tour in het beroemde restaurant Le Jules Verne in de top voor een buitengewoon uitzicht over Parijs
Overzicht
Verken een kant van de Eiffeltoren die maar weinig toeristen te zien krijgen en bezoek de machinekamer van het iconische Parijse bouwwerk. Zie hoe de liften worden gecontroleerd en bezoek het Le Jules Verne restaurant voor VIP uitzicht over Parijs.
Wat te verwachten
Zie een kant van de Eiffeltoren die maar weinig bezoekers te zien krijgen, met exclusieve toegang tot de machinekamer. De 90-minuten durende tour bevat ook een uitstapje naar het Le Jules Verne Restaurant voor een panoramisch uitzicht over de stad.

Gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1889 nadat de plannen van Gustave Eiffel werden uitgekozen in een grote ontwerpwedstrijd naar de mogelijkheid van een grote ijzeren toren op de Champ de Mars. Met een basis van 125 vierkante meter en een hoogte van 317 meter werd de Eiffel toren gekozen uit 107 projecten en nam 2 jaar, 2 maanden en 5 dagen in beslag om te bouwen. Sinds de opening hebben bezoekers toegang tot het monument gehad via liften; een technisch hoogstandje voor die tijd. Zorgvuldig geconserveerd getuigt dit uitzonderlijke structurele erfgoed van het visionaire genie van Gustave Eiffel.

Onder begeleiding van een gids die je talrijke anekdotes vertelt ga je achter de schermen van het duizelingwekkende monument. Betreed de voormalige bunker die verborgen is onder de Champ de Mars. Het is een voorrecht om naar de indrukwekkende machinekamer te kunnen die nog steeds de liften bestuurt. Vervolgens ga je naar de tweede verdieping. Je wordt begroet door een prachtig uitzicht. Als een VIP ga je verder naar het prestigieuze restaurant Le Jules Verne in de top om een ongelooflijk 360 ° panorama van Parijs te ontdekken.

Hou er rekening mee dat tickets voor de Eiffeltoren alleen 3 maanden van tevoren kunnen worden gekocht door de lokale exploitant.
Inbegrepen
  • Rondleiding in het Engels.
  • Ticket voor de tweede verdieping van de Eiffeltoren
  • Toegang tot de vleugels van de Eiffeltoren: alleen beschikbaar voor deelnemers van deze tour, niet voor algemene bezoekers
Niet inbegrepen
  • Toegang tot de 3e verdieping van de Eiffeltoren. Aan het eind van de tour kan een ticket worden gekocht bij kiosken op de 2e verdieping indien je verder wil gaan.
Trefpunt
Wat je moet weten
Hou rekening met een extra 30 minuten bij het plannen van je dag vanwege wachttijd voor de liften.
De rondleiding achter de schermen geeft geen voorrang tot de liften van de Eiffeltoren. De lokale aanbieder kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor wachttijden veroorzaakt door een groot aantal bezoekers of technische problemen die de loop van het bezoek zou kunnen veranderen op de dag zelf. Er is geen restitutie mogelijk in dergelijke gevallen.
Deze tour is niet beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar oud.
Schoenen met hoge hakken zijn niet toegestaan ​​op deze tour.
De Eiffeltoren behoudt zich het recht de inhoud van de tassen van bezoekers te controleren en gevaarlijk beschouwde voorwerpen in beslag te nemen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (369 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Cultival

Product ID: 2669