Rondleiding

Parijs: directe toegang Eiffeltoren inclusief top

Parijs: directe toegang Eiffeltoren inclusief top

Spaar tot 15%

Vanaf € 43,90 € 37,31 per persoon

Bezoek de Eiffeltoren met een ticket voor directe toegang. Profiteer van toegang tot de 1e en 2e verdieping en de top met de lift. Bewonder het spectaculaire uitzicht op Parijs.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Kleine groep
Beperkt tot 9 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Ga met voorrangstoegang naar de top van de Eiffeltoren
 • Bewonder Parijs vanaf haar hoogste punt
 • Besteed zoveel tijd als je wilt aan het verkennen van de toren en het bewonderen van het uitzicht
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Profiteer van directe toegang tot de Eiffeltoren en bewonder het adembenemende uitzicht vanaf de top van het iconische bouwwerk. Breng zoveel tijd door in de toren als je wilt en verken de verschillende verdiepingen op je gemak.  Zie Parijs van bovenaf en vanuit een volledig nieuw perspectief. Bewonder de oude façade van het Louvre en het financiële district La Defense. Bezichtig het kleurrijke Centre Georges Pompidou en de enorme witte pracht van de Sacré-Coeurbasiliek. Bezoek de Champagne Bar op de bovenste verdieping voor een glaasje bubbels. Onderweg naar beneden zie je de vele interessante activiteiten op de eerste verdieping. Je kunt over de glazen vloer lopen, als je durft.
Inbegrepen
 • Directe toegang tot de Eiffeltoren met toegang tot de top
 • Praktische begeleiding
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een herstelbewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet langer dan 24 uur voor het begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Café Le Champ de Mars aan Avenue de la Bourdonnais 45, 75007 Parijs. Wees op tijd, want laatkomers worden beschouwd als no-shows.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Extra grote bagage
 • Kinderwagens
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Zelfs met directe toegang kan het zijn dat u in de rij moet wachten voor de beveiliging en voor de liften. In het hoogseizoen kan de totale wachttijd voor toegang tot de 2e verdieping oplopen tot 25 minuten
 • Houders van een topticket moeten op de 2e verdieping in de rij wachten om toegang te krijgen tot de liften van de top. In het hoogseizoen kan deze wachttijd oplopen tot 20 minuten extra
 • De Eiffeltoren is een rookvrij monument
 • Dit is geen rondleiding. Je gastheer zal je vergezellen tot aan de ticketscan en je gaat op eigen gelegenheid naar de top
 • In het zeldzame geval dat de top vanwege onderhouds- of veiligheidsredenen voor het grote publiek gesloten is, worden er geen restituties of kortingen gegeven
 • Het terrein is alleen rolstoeltoegankelijk tot de tweede verdieping
 • Er is geen bagagedepot voor niet-toegestane voorwerpen op de Eiffeltoren (koffers op wieltjes, grote bagage, niet-opvouwbare buggy's/kinderwagens, enz.)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 1845 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • dienstverlening
  4,1/5
 • organisatie
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Kaartje kopen is wel zo handig. Wel vervelend dat je langs de ingang loopt. Vervolgens veel moeite moet doen om het trefpunt te zoeken waarna je met de gids gewoon hetzelfde stuk weer terugloopt. Waarom niet daar afspreken dan? Gids vertelde eventjes wat en dat was het. Gewoon een kaartje naar de top in de online voorverkoop is voldoende dus. Was wel prachtig. Tip: Ben op tijd en ga eerst helemaal naar boven i.v.m. het max. aantal bezoekers.

Verder lezen

21 oktober 2021

De gids was prima op tijd en praatte netjes rustig en begrijpelijk Engels...wat een verademing hier in Parijs. Ze heette: Aida en was super vrolijk en had er ook echt zin in..wat een Top vrouwtje. We ontmoeten haar in de buurt van de eifeltoren ongeveer 5 min daar vandaan, en na het opwachten van de groep gingen we op pad. Aangekomen bij de eifeltoren zagen we lange,lange,lange wachttijden om alleen al zeg maar onder de 4 poten van de toren te komen..ik schrok hier best van ..maar wat bleek ..mevr Aida loodste de hele groep langs een speciale toegangspoort naar "binnen"..Dit geeft een speciaal vip gevoel..eenmaal binnen zie je dat de rijen om echt in de toren te mogen nog veel langer zijn ..deed denken aan hele drukke dag in Efteling . Ook deze rijen worden gekruist en Aida zei: ik zeg 1x pardon tegen de mensen om te kruisen daarna mogen jullie dat ieder voor zich doen..hahaha..we zijn in 1 lange sliert als polonaise er tussen door gelopen. Boek deze toegang..het was in 1 woord Top !!

Verder lezen

16 februari 2020

Het was een leuke gebeurtenis en een gedenkwaardige dag. Eigenlijk zijn we niet in staat om het ontmoetingspunt te vinden om de echte tickets te krijgen en we gingen rechtstreeks naar Effile Tower en in de rij om binnen te komen door de geprinte kopievouchers te tonen. Maar ze zijn ons niet toegestaan omdat we geen echte tickets hebben en we onze Hope's hebben verloren om binnen te komen. Gelukkig kreeg ik een telefoontje van Get your Guide mensen en vroeg waar ik ben en stuurde vervolgens een gids en gaf mijn echte tickets. Ik had dit soort hulp en ondersteuning nooit verwacht. God is geweldig .. we zijn erg blij met de uitstekende service van Get Your Guide. Bedankt.

Verder lezen

25 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 149861