Parijs
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Parijs Eten & drinken: Onze meest aanbevolen

Parijs: ticket Moulin Rouge-cabaretshow met champagne

1. Parijs: ticket Moulin Rouge-cabaretshow met champagne

Neem plaats in de wereldberoemde Moulin Rouge en bezoek de show 'Féerie,' gecreëerd door Doris Haug en Ruggero Angeletti, met choreografie van Bill Goodson. 100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls, paraderen rond in 1.000 flamboyante kostuums van veren, glitters en pailletten, ontworpen door Corrado Collabucci. De kostuums zijn handgemaakt in beroemde Parijse werkplaatsen, en ze passen perfect bij de set (en de terugkeer van het reuzenaquarium), ontworpen door Gaetano Castelli. Pierre Porte heeft de muziek gecomponeerd die tot leven wordt gebracht door 80 muzikanten en 60 zangers. Tijdens de show geniet je, naast het extravagante schouwspel, van een halve fles champagne. Het legendarische cabaret vervoert je met zijn weelderige kleuren en optredens.

...
Parijs: avondrondvaart over de Seine met diner

2. Parijs: avondrondvaart over de Seine met diner

Stap aan boord van een panoramische plezierboot voor een rondvaart met diner over de rivier de Seine in het centrum van Parijs. Geniet van een à-la-carte driegangenmaaltijd terwijl je het uitzicht op de monumenten, die 's nachts baden in het licht, in je opneemt. De moderne boot is ontworpen met een glazen dak en er zijn voor het comfort van de passagiers toiletten aanwezig aan boord. Je ziet de historische kades van de Seine en vaart langs de gouden koepel van Les Invalides. Bewonder de bombastische gebouwen van het Franse parlement en het voormalige treinstation Beaux-Arts van het Musée d'Orsay. Kom dicht bij de gotische façade van de Notre Dame-kathedraal, zie de imposante voormalige gevangenis van de Conciergerie en vaar onder enkele van de meest historische bruggen van de stad door. Livemuziek (alleen op de rondvaart van 20:30 uur) zorgt voor extra sfeer, zodat je ontspannen kunt genieten van de traditionele maaltijd die de chef heeft bereid. De rondvaart van 20:30 uur duurt 2,5 uur en de rondvaart van 18:00 uur duurt 1,15 uur, waarbij in beide gevallen genoeg tijd is om van het eten en het uitzicht te genieten.  Herfst/winter-menu 2019-2020 - 20:30 uur Voorgerecht: • Marmereend foie gras in een glühweinsaus, gekruide en gepocheerde peren, en geroosterde brioche • Coquilles, uien met kurkuma, witte radijs, wortelen, en een vleugje zoethout • Slakken gekookt met fregola Sarda, waterkersscheuten en bordelaisesaus • Gekookte krab, grapefruitcrème, avocado en licht gepeperde pomelozaden Hoofdgerecht: • Zeebaarsfilet, selderij en schelpdierenrisotto, garnalenroom, en Arënkhaparels • Romp van kalfsvlees in een walnootkorst, Royanravioli, zwarte radijs, Chinese artisjokken en rozijnen • Gebakken ossenhaas en foie gras, gnocchi, Eryngii-paddestoelen en rode wijnsaus • Bigarade eend à l'orange, romige, rustieke polenta en gestoofde rapen Kaas: In huis gerijpte kaas - Etoile-menu in plaats van dessert of met supplement Dessert: • Opéra-taart met mango, kokosnoot, passievruchten en stukjes mango • Romige chocolade met twee citroenen en citroen-amandel marmelade • Bostock-brioche, geroosterde ananas en exotische sorbet • Gebakken Alaska- en citruspeer-coulis Vegetarische optie: • Terrine met gepreste quinoa en tofu, lichte waterkerscrèmesoep en gebeitste rode uien • Boekweit met zijdeachtige tofu, gewoon confit van seizoensgroenten en rode wijn-bouillon Herst/winter-menu 2019-2020 — 18:00 uur Voorgerecht: • Paté en croûte met eend, peren en kastanjes, pittige pompoenkruiden, amandelen en rozijnen • Bouillon met schelvis, aardappelen en peultjes, kokosmelk en citroengras • Foie gras royale, gegrilde shiitakes, lichte crème doordrenkt met paddestoelen, vijgen in wijn en kumquat • Gepocheerd ei, topinambourmousseline, geroosterde Eryngii-champignons, gegrild spek, en rode wijn-saus Hoofdgerecht: • Parelheek, aardappelen met witte wijn, gestoofde paksoi, schelpdieren en garnalenroom • Eend in sinaasappelsaus in pastinaak cottage pie-stijl • Tender kalfsvlees, witte radijscake, romige polenta en gekruide citroen • Een variatie op varkensvlees - buik, lendenen en bloedworst, aardappelpuree en mosterdzaadsaus Dessert:  • Cake van kastanje en Vacherin • Griesmeel met rozijnen, geroosterde ananas en slagroom met rum • Gepocheerde peer met zwarte bessen en perensorbet • Chocolade en hazelnoot, een combinatie van zacht en knapperig De alternatieve, vegetarische optie is identiek aan het menu om 20:30 uur. 

...
Parijs: rondvaart over de Seine met 3-gangendiner

3. Parijs: rondvaart over de Seine met 3-gangendiner

Geniet van een verfijnde gastronomische maaltijd terwijl je de schoonheid van de Parijse avond vanuit een ander perspectief bewondert. Je vaart langs beroemde musea, markante monumenten, schilderachtige wijken en prachtige bruggen, met hoogtepunten zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Louvre, de Nationale Vergadering en Pont Neuf. Geniet van een verscheidenheid aan smakelijke voorgerechten, kies je hoofdgerecht en sluit af met een keuze aan decadente desserts. Voorgerechten Eendenlever, chutney van rood fruit, tuile van tonkaboon of  Gerookte zalm, limepoeder, tartaar van tomaat, artisjokken, zure rode biet of  Groene gazpacho, komkommer, courgette, spinazie, een mix van groenten Hoofdgerecht Geel gevogelte, courgettegratin, gekleurde wortelen, citroen-basilicumsaus of  Zeebrasemfilet, romige spelt met erwten, schaaldierensaus met dragon, groenten uit onze boomgaard of  Rundvlees, courgettegratin, kleine milt, "southern"-specerijen ( 7 EUR) of  Artisjoktartaar, spliterwtenvelouté, auberginechips Desserts Verse citroenstick, krokantjes met feuillantine of  Frambozenchou, lychee, roos, chocolade, wilde bessencoulis of  Chocoladerotsjes, hazelnotenchips Drankjes koffie of thee aan het einde van de maaltijd is inbegrepen Kaas en "A la carte"-drankjes zijn te koop aan boord, kies uit een brede selectie cocktails, wijn, bier en frisdrank Kindermenu Voorgerecht: pulled turkey, kerstomaatjes en mozzarellaballetjes Hoofdgerecht: keuze uit een hoofdgerecht van het menu Dessert: Chocoladecake Dranken: Sinaasappelsap, Coca-Cola of water  Vegetarisch menu Voorgerecht: Groene gazpacho, komkommer, courgette, spinazie, een mix van groenten Hoofdgerecht: Artisjoktartaar, spliterwtenvelouté, auberginechips Dessert: Chocoladerotsjes, hazelnotenchips

...
Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

4. Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Je ontvangt je tickets, die op elk moment gebruikt kunnen worden tot en met de geldigheidsdatum vermeld op het ticket, via e-mail. Je kunt kiezen om de boottocht voor of na je crêpeproeverij te doen.  Ga voor de boottocht van 1 uur naar "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais, net naast de Eiffeltoren, om aan boord te gaan. Geniet, terwijl je over de Seine vaart, van de geschiedenis van Parijs en haar vele monumenten, zoals het Louvre, het Orsay, de kathedraal de Notre-Dame en de vele bruggen met hun unieke architectuur.Geniet van de audiogidstoelichting aan boord, beschikbaar in 14 talen, die je ook kunt beluisteren via een app op je smartphone.  Toon vervolgens (voor of na je boottocht) je voucher aan het personeel bij het buffet Régalade de la Tour Eiffel, aan de voet van de Eiffeltoren. Proef een Franse crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom. Bewonder het schilderachtige uitzicht op de Eiffeltoren en de rivieroever van Parijs terwijl je geniet van deze heerlijke Franse delicatesse.Profiteer tevens van korting om een drankje te bestellen bij het pannenkoekenhuis.

...
Paradis Latin: cabaretshow en diner

5. Paradis Latin: cabaretshow en diner

Bij aankomst bij dit beroemde Parijse cabaret word je welkom geheten door de acteurs, dansers en artiesten die voor een onwerkelijke en verrassende atmosfeer zorgen. Nadat je je stoel hebt gevonden, kun je genieten van een heerlijke maaltijd. Dan schenken de artiesten je een magische en werkelijk Parijse ervaring. Uitzonderlijke zang weerklinkt in de zaal van het mythische Paradis Latin en zorgt voor een unieke cabaretavond. De nieuwe show van Paradis Latin, "L'Oiseau Paradis", stimuleert de zintuigen en biedt een enerverende avond vol sensualiteit, poëzie, emotie, humor en nieuwe technologieën. Kies uit 2 dinershow-menu's en een speciaal Valentijnsdag-menu: Prestige Menu Voorgerechten: • Licht gekookte foie gras gekruid met Sel de Guérande, vergezeld door een thee elei en bittere sinaasappel of • Krab met koriander, lente-ui en kalk; mango-gember coulis met tapiocaparels of • Zalm "Paradis Latin" met tarama en kaviaar Hoofdgerechten: • Brandade van kabeljauw en zoete aardappel of • Kalfsromp met groentenbarigoule of • Rundvlees in rode wijn, met beenmerg en butternut Desserts: • IJsnougat à la Paradis Latin of • Chocolade fondant met hazelnoten en witlofsaus Drankjes: • 1/2 wijn en 1/4 Champagne • Water is inbegrepen in het menu Gustave Eiffel Menu Voorgerechten: • Geperste kipterrine, foie gras en selderij of • Seizoensgebonden groenten met een gekruide Ravigote en een herfstachtige groentepuree of • Pompoensoep gegarneerd met verse mosselen Hoofdgerechten: • Licht gekookte zalm met Aziatische smaken of • Gekonfijte eendenbout met gestoofd coco-bonen in een subtiel gekruide diablesaus of • Gevulde champignons op een macaronigratin Desserts: • Terrine van citrusvruchten met een Earl Grey theesaus of • Mont blanc met een bosbessensaus Drankjes: • 1/2 wijn en 1/4 Champagne • Water is inbegrepen in het menu Voor Valentijnsdag kun je bij Paradis Latin genieten van een speciaal menu met je geliefde. Valentijnsdag-menu van Guy Savoy Voorgerecht: • Zalm à la Paradis Latin, geserveerd op twee manieren Hoofdgerecht: • Kabeljauwfilet met zoete aardappel en beurre blanc met gemberaroma of • Kip; Parmentier van getruffelde aardappel Nagerecht: • Rhapsody on Rose

...
Parijs: 2 uur durende rondvaart over de Seine met lunch

6. Parijs: 2 uur durende rondvaart over de Seine met lunch

Ga aan boord van een panoramische plezierboot voor een boottocht met lunch van 2 uur over rivier de Seine in het centrum van Parijs en geniet van een à-la-carte driegangenmenu terwijl je het uitzicht bewondert. De moderne boot is ontworpen met een glazen dak en er zijn voor het comfort van de passagiers toiletten aanwezig aan boord. Zie de kades van de Seine, van de replica van het Vrijheidsbeeld tot aan de Franse nationale bibliotheek. Vaar langs de gouden koepel van Les Invalides, de bombastische gebouwen van het Franse parlement en het voormalige Beaux-Arts-treinstation Musée d'Orsay. Kom dicht bij de gotische façade van kathedraal de Notre Dame, zie de de imposante voormalige gevangenis La Conciergerie, ontdek het paleisgebouw waarin museum het Louvre te vinden is en nog veel meer. De mooie omgeving wordt af en toe van commentaar voorzien, waarbij de belangrijkste monumenten uitgelicht worden, en het glazen dak biedt uitstekend uitzicht. Om in de sfeer te komen zal er klassieke Franse muziek worden gespeeld. De muziek vormt een ontspannende achtergrond voor je diner van traditionele Franse gerechten, dat door een chef-kok bereid wordt. Huidig menu Voorgerecht: • Groenteminestrone, fregolaparels en volkoren mosterdijs • Garnalen met pittige tomatencoulis, Noilly Prat vermouth en amandelcrème • Runderconfit met groenten, auberginekaviaar en Riviera focaccia • Gemarineerde tomaten, romige mozzarella di bufala en rucolacoulis Keuze uit een hoofdgerecht uit de lijst van 4 hieronder: • Scharrelparelhoen met pittig gekarameliseerde perziken, rucola en polenta à la Romana • Fondant rundvlees met een cantharellensaus, paprikaconfit, quinoa pilaf en geraspte feta • Gemarineerde zalm met pasta risotto verde en tomaten- en olijvensaus vierge • Geroosterde kabeljauw met tomaat en chorizo, fijne brandade, groene groenten en witte wijn-botersaus • Licht gekruide quinoa, seizoensgebonden groenten, gegrilde halloumi en zoete tomatenjus Kaas: In huis gerijpte kaas - Etoile-menu: in plaats van dessert of voor 5 EUR extra Dessert: • Chocoladecake, geroosterde abrikozen en abrikozensorbet • Citroen en rode bessen baba bouchon, slagroom en frambozencoulis • Romige tapioca met chiazaden, aardbeien en rabarbercompote • Vacherincake met abrikoos en pistache Let op: wij bieden de alternatieve vegetarische keuze hieronder: • Voorgerecht: Terrine met gepreste quinoa en tofu, lichte crème van waterkerssoep en gebeitste rode uien • Hoofdgerecht: boekweit met zijdeachtige tofu, gewoon confit van seizoensgroenten en rode wijn-bouillon

...
Paradis Latin: cabaretshow en champagne

7. Paradis Latin: cabaretshow en champagne

Vier de 130e verjaardag van het legendarische Paradis Latin in deze ongeëvenaarde variétéshow. Geniet van een goede champagne en laat je betoveren door de fascinerende choreografie en de prachtige kostuums op deze unieke en legendarische locatie, gebouwd in 1803 door Napoleon en verbouwd in 1889 door Gustave Eiffel. De show 'L'Oiseau Paradis' (Het Vogelparadijs) is gemaakt in samenwerking met de beroemde Franse choreograaf en showregisseur Kamel Ouali. De show neemt je mee op een artistieke reis door thema's van emotie, poëzie en nieuwe technologie, altijd met een gepassioneerde flair en een vleugje humor. Zie de getalenteerde Diese op het podium, finalist van “The Voice” en de ster van de show. Bewonder het adembenemende werk van bijna 30 artiesten en dompel jezelf onder in de dynamische, jeugdige sfeer van dit spektakel. In deze show tonen hedendaagse kunstenaars al hun vaardigheden - zonder ooit de tradities van het Franse cabaret te vergeten.

...
Parijs: diner en show in de Moulin Rouge

8. Parijs: diner en show in de Moulin Rouge

Neem plaats in de wereldberoemde Moulin Rouge en bezoek de show 'Féerie,' gecreëerd door Doris Haug en Ruggero Angeletti, met choreografie van Bill Goodson. 100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls, paraderen rond in 1.000 flamboyante kostuums van veren, glitters en pailletten, ontworpen door Corrado Collabucci. De kostuums zijn handgemaakt in beroemde Parijse werkplaatsen, en ze passen perfect bij de set (en de terugkeer van het reuzenaquarium), ontworpen door Gaetano Castelli. Pierre Porte heeft de muziek gecomponeerd die tot leven wordt gebracht door 80 muzikanten en 60 zangers. Kies voor een upgrade met een dineroptie en geniet van een gastronomisch menu uit de traditionele Franse keuken. Dit alles vindt plaats in een prachtige Belle Epoque-locatie met 850 zitplaatsen. 2020 Lente-Zomermenu's zijn bedacht en geregisseerd door chef-kok David Le Quellec, geldig vanaf 21 maart tot en met 15 oktober 2020. Menu Mistinguett: • Geperste groente uit de regio rond Nice, gekookt met citroentijm, cherry tomaatjes, groene pesto   of gemengde groene en witte asperges, rundvlees Cecina, balsamicodressing • Filet van zeebrasem gebakken met komijn, Tajine-groenten, verse koriander of   geroosterde kipfilet met marjolein, Fricassee seizoensgroenten, citroensap • Lichte roomkaas gevuld met gestoofd rood fruit, biscuit, saus van rood fruit of 45% Ariaga chocoladetaartje met geroosterde amandel, gezoute caramel Toulouse-Lautrec Menu: • Octopus in Aspic met koriander en Iberische Chorizo Jelly, Light Wortel en Ginger puree, Pickles groenten of Sweet and Sour gemengde groenten, Caper bessen, Bulgur met citroen Leaves of gerookte zalm en gemarineerd met Pink Peppercorn en dille, Mixed Young Kruiden, Rood en Yellow Pepper Chutney • Saltimbocca van kalfsvlees omwikkeld met spek en salie, fregola met basilicumpesto, verse tomaten, eenvoudig sap of langzaam in de oven gegaarde kabeljauw, geserveerd als aioli, biologisch ei "Ile de France", knoflookbrood • Als een After-Eight, Manjari-chocolademousse gevuld met een verse muntroom, muntgelei of gekonfijte mangokoekjes gewikkeld in een passievruchtenmousse doordrenkt met Sichuan-peper, exotisch vers fruit Belle Epoque-menu • Voorgerecht • Terrine van foie gras, fruits de vieux garcons en marmelade van beaumes-de-venise of Dublin Bay-garnalenstaarten, groentenparfait, vleestomatengazpacho of Franse zalm in biologische olijfolie, gemengde krokante seizoensgroenten met verse koriander • Zonnevis gepocheerd in lavasbouillon, rauwe en gekookte venkel, sap met een Provençaals aroma of gegrilde gerijpte ossenhaas, fondantaardappel gevuld met runderwang, groenten met zomertruffel • Meringue-cake gevuld met seizoensvruchtenijs, slagroom en goudpoeder of Zuid-Amerikaanse chocolade en koffietiramisu veganistisch menu • Zoetzure gemengde groenten, kappertjes, bulgur met citroenbladeren of geperste groenten Nicoise, gekookt met citroentijm, cherrytomaten, saus van basilicumpesto • Papillote van gemengde groene curry-groenten met kikkererwten, gepekelde rode uien, verse koriander of fregola, pasta gekookt in groentenbouillon, basilicum, avocado en tomatensaus • Seizoensfruit geroosterd in papillote, gedroogde limoen Kindermenu (geldig voor kinderen van 6 tot 11 jaar oud) • Carpaccio van vleestomaten, buffelmozzarella • Geroosterde kipfilet, gemengde groenten met basilicum, kippenjus • Brownie met pecannoten, vanille-eis Bij elke optie (show met of zonder diner) is een halve fles champagne per persoon inbegrepen. Deze kun je ook inwisselen tegen 2 frisdranken per persoon. Andere drankjes moet je ter plaatse betalen.

...
Parijs: show Lido Cabaret met dineropties

9. Parijs: show Lido Cabaret met dineropties

Je geniet van een onvergetelijke avond in het legendarische Lido cabaret in Parijs en bekijkt de Bluebell Girls in al hun pracht en praal. Je wordt na een warm welkom naar je tafel gebracht voor een maaltijd voor de show. Kies uit een van de beschikbare menu's en geniet van een driegangendiner met Franse gerechten, bereid door chef-kok Philippe Lacroix en zijn team. Ga helemaal op in de oogverblindende lichten en de muziek van het theater terwijl je een paar stappen op het legendarische podium van het Lido neemt voordat het doek opkomt. Je leunt dan achterover en ontspant terwijl de Paris Merveilles begint als eerbetoon aan Parijs. Je staat versteld als de stad voor je ogen wordt getransformeerd en de grenzen van ruimte en tijd vervaagt. De fantastische reis bevat emblemen van Parijs verspreid door verschillende scènes. Je volgt de waanzinnige choreografieën van de Bluebell Girls en Lido Boys. Je bewondert de kostuums van extravagante hoeden en exotische veren. De Bluebell Girls zijn de belichaming van Parijs, beroemd om hun sexy en verfijnde routines. Het bedrijf, opgericht in 1932 door Margaret Kelly, heeft het podium van de Lido in vuur en vlam gezet sinds 1948. Samen met 12 Lido Boys combineren meer dan 40 dansers elegantie en glamour in een betoverende voorstelling. Beleef een magische avond van 20 december 2019 tot 4 januari 2020 met het speciale feestmenu. Het cabaret van de Champs-Élysées biedt je een verfijnd diner, speciaal gemaakt voor deze periode, gevolgd door de geweldige show 'Paris Merveilles', geleid door de spectaculaire Lido-dansers, de Bluebell Girls. MENU'S: SOIRÉE PLUME - Tomatentartaar in olijfolie gegarneerd met garnalen, chorizo en kikkererwten Of zalm gemarineerd in dille op een carpaccio van komkommer geserveerd met meloen, mierikswortel en granaatappelpitjes Licht gebakken brasemfilet met een duo van tagliatelle en groene pesto-coulis Of label rouge kip supreme geserveerd met een ratatouille marmelade en hartige paddenstoelen griesmeelcake Citroen- en verbenakoepel met aardbeiencoulis Of Choc-frambozen zoete traktatie - glutenvrij dessert Geen drankjes inbegrepen MENU FESTIF - Gravlax zalmsteak, ingemaakte wortelen, gekleurde radijs en granaatappelcoulis Of eendenlever, geconfijte vijgenclafoutis en pistache Kabeljauwfilet in matelootstijl, gekonfijte kalfsborst, sjalottencompote en gebakken champignons Of kalfsvlees met paarse mosterd, polenta met gedroogd fruit en gestoofde rode biet Entremets «Secret de plumes» - Creatie van la Maison LENÔTRE Een halve fles champagne Brut 1er cru of een halve fles wijn, mineraalwater en koffie

...
Van Parijs: sprookjesachtige kastelen in de Loire met wijnproeverij

10. Van Parijs: sprookjesachtige kastelen in de Loire met wijnproeverij

Ga vanuit Parijs naar Château de Chambord. Disney-fans zullen de torentjes van dit kasteel bekend voorkomen; het was de inspiratie voor het kasteel in "Beauty and the Beast." Hoewel het oorspronkelijk bedoeld was als een koninklijk jachthuis, werd het gebouwd op een schaal die je moet zien om het te geloven. Leer alles over de boeiende geschiedenis van het kasteel van je gids, voordat je je eigen kans krijgt om het te verkennen. Beklim een trap die zogenaamd door Da Vinci is ontworpen, geniet van een spectaculair uitzicht op de daken met torentjes en een glimp van wilde herten op het terrein. Nadat je trek hebt gekregen, stap je weer in de bus en ga je verder naar de volgende halte: het schilderachtige stadje Blois. Neem wat vrije tijd om te lunchen (op eigen kosten) in een van de restaurants rond het prachtige en levendige Plein Louis XII. U kunt ook een hapje eten en op eigen gelegenheid het koninklijke kasteel van Blois bezoeken, dat bekend staat om zijn unieke mix van middeleeuwse gotische en neoklassieke renaissance-architectuur. Last but not least is het elegante Château de Chenonceau. De kapel, slaapkamers en prachtige gewelfde keukens zijn nog steeds ingericht en gedecoreerd uit vervlogen tijden en laten de vele ingrijpende stenen beelden van het kasteel zien. Mis niet de indrukwekkende grote zaal, die de rivier de Cher overspant, of de tuinen die zijn aangelegd door Diane de Poitiers en Catherine de Medici - 2 van de beroemde eigenaren die Chenonceau de bijnaam 'het dameskasteel' bezorgden. Ga na een rondleiding verder met verkennen of geniet van een wijnproeverij in de gewelfde wijnkelder van het kasteel. Je reisleider zal je tussen de haltes vermaken met inzichten en verhalen over het platteland en de adel die ooit over de regio regeerde. Drie uniek mooie Franse kastelen en een wijnproeverij, allemaal te midden van het prachtige landschap van de Loire-vallei - deze gedenkwaardige dagtrip vanuit Parijs zal alle zintuigen verrukken.

...

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

goede route, met lichten zoals ze verkopen en met een chocolaatje bij het binnenkomen en een deken om niet koud te worden, ook al is het bedekt. Het is niet buiten. allemaal glas.

Toccata en ontsnap naar Parijs om de verjaardag te vieren in het Lido ... Wat kan ik zeggen ... Unieke ervaring, prachtige show, prachtige scenografie en kostuums.

Geweldige allround geslaagde avond met uitstekende zitplaatsen in het Lido!!! Beste uitzicht en heerlijk eten !! Dat was een ervaring die bij Parijs hoort.

Uitstekende maaltijd, grandioze show op een emblematische plek in Parijs?

Mooie ervaring om Parijs op een nog romantischere manier te beleven!