Parijs Familievriendelijk
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Regel nu je ticket!
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Disneyland Parijs dagticket

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 10 uur – 1 dag
473 Beoordelingen
473

Geniet van een magische tijd in Disneyland Park ® of neem een 2-parken ticket om ook Walt Disney Studios ® Park te bezoeken! Ontmoet al je favoriete…

Duur: 10 uur – 1 dag
Snel uitverkocht
Vanaf € 47

Populaire Familievriendelijk in Parijs

Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Montparnasse panorama 56e verdieping en dakterras

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 1 uur
552 Beoordelingen
552

Geniet van het beste uitzicht op Parijs vanaf de 56e verdieping van de Tour Montparnasse. Geniet van directe toegang tot de toren en de spectaculaire…

Duur: 1 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 15
Bekijk alle Familievriendelijk in Parijs
Bekijk alle 696 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Leuk om meer te zien en te horen dan je zonder tour zou mee maken

Prima georganiseerd en voegt ook echt wat toe. Je ziet en weet meer dan als je er zelf op uit zou gaan. De bunker en machinekamer zijn niet super-indrukwekkend maar het is gewoon erg leuk om een kijkje achter de schermen te nemen met iemand die er ook nog leuk over kan vertellen. Echt een aanrader.

Eiffeltoren: Exclusieve rondleiding achter de schermen Beoordeeld door joris, 10-01-2017

Goede en makkelijke manier om de stad te verkennen

De haltes zijn goed te vinden. Je kunt heel makkelijk in en uitstappen. Op het bovendek van de bus heb je goed uitzicht op de diverse locaties. Combineren door over te stappen op een andere lijn is echt een uitkomst. Voor een tweedaags ticket betaal je maar een paar euro meer. Dit is echt aan te raden als je wat van de stad wilt zien. Wij hebben hierdoor veel metroreisjes kunnen laten vervallen. Wel even goed plannen. Bij elke buschauffeur krijg je een duidelijke routekaart zodat je precies weet waar je heen kunt. Voor ons helemaal top geweest, heeft een heleboel kilometers "in de benen" gescheeld. En al rij je een route 2x maakt dat niet uit. Onbeperkt genieten.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door L.P., 25-09-2016

Ideale rondrit met regelmatige bussen en duidelijke op-en afstapplaats

Wanneer je Parijs bezoekt is het belangrijk een zicht te krijgen op het geheel, en ook de stadsverplaatsing te maken in open lucht. Nadien kan je met de metro vlug naar de bestemmingen gaan die je wenst. Deze Hop on hop off formule beantwoordt aan haar doelstelling. De bussen rijden zeer regelmatig. Je kan op- en afstappen aan goed aangeduide haltes, en tijdens de tour dus al enkele bezoekjes afleggen. De verschillende kleurroutes zijn op het kaartje goed aangegeven en je kan gemakkelijk van de ene route op de andere stappen. Zo bekijk je heel Parijs. Enige minpuntje: geen Nederlandse gidsing.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door Ivo, 15-04-2016

Goed georganiseerd en het erg getroffen met ons gids Sebastiaan.

Onze gids stond op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats. Een voordeel was dat wij niet in een rij hoefden te staan. Wel even rekening houden met het feit dat je iets tijd bent bij het naar binnen gaan op het terrein van de eifeltoren aangezien je langs de beveiliging moet. Onze gids Sebastiaan was een enthousiaste verteller, en had voor een ieder aandacht van de groep. Wij kwamen op plaatsen zoals de bunker, maar ook de machinekamer van de liften waar je niet zomaar zonder gids komt! Dat maakt deze trip nog specialer.

Skip-the-line: tickets voor Eiffeltoren en Love Story Beoordeeld door Ingrid, 11-08-2016

Prima manier om alle bezienswaardigheden van Parijs te bezoeken

De hop on, hop off rijdt 4 routes door de stad hierdoor is het mogelijk ook de verder gelegen bezienswaardigheden te bezoeken. Leuke ten opzichte van de metro is dat je reizend al veel van de stad ziet. Minpunten zijn dat de Blue line niet elke 20 minuten rijdt en dat de bus soms lang bij een halte blijft staan waardoor je 10 minuten zit te 'wachten'.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door H., 30-07-2016

Parijs Familievriendelijk
4.6
Gebaseerd op 3.448 beoordelingen van GetYourGuide-klanten