Parijs Fietstours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Fietstours in Parijs

Bekijk alle Fietstours in Parijs
Bekijk alle 697 tickets en tours

5 tips voor een perfecte fietstour door Parijs

Of je nu op fietstour door Parijs gaat met gids of zelf een route uitstippelt, met deze vijf tips zorg je dat alles vlekkeloos verloopt.

Draag een helm

Zo'n regel die heel belangrijk is, maar bijna niemand volgt hem op... Toch: de overgang van rustige stegen naar de absurd chaotische rotondes van Parijs kan gevaarlijke situaties opleveren.

Leer de verkeersregels

Buiten het logische feit dat je moet stoppen voor rood licht, zijn er specifiek Franse regels en gewoontes waar je je over zou moeten informeren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Neem een kaart mee

Parijs verkennen is fantastisch, maar verdwaald raken des te makkelijker! Of het nu op papier is of op je telefoon, zorg dat je de weg altijd kunt vinden.

Gebruik je bel

Ook als je normaal gesproken nooit rinkelt, is het een uitkomst om in het drukke Parijs je medeweggebruikers te kunnen laten weten dat je er bent.

Ga vroeg voor rustig verkeer

Als je wil cruisen zonder al te veel rumoer om je heen, sta dan op voordat de rest van de stad ontwaakt. Vooral zondag is hiervoor perfect; kijk alleen wel uit voor het gebroken glas van de afgelopen nacht!

Plan je bezoek

Is het veilig?

Door Parijs fietsen is geweldig, en fietsongelukken zijn ongebruikelijk in vergelijking met andere grote steden. Om een stressvolle ervaring tijdens je fietstocht te vermijden, raden we je wel aan om met een boog om de Arc de Triomphe te rijden!

Kun je een fiets huren?

Vélib is het officiële fietshuursysteem van Parijs, voor mensen die zelfstandig op pad willen gaan. Door de stad zijn 20.000 fietsen verdeeld over 1.200 locaties. Je betaalt een abonnement - €1.70 per dag of €8 per week - en een extra bedrag voor de huur. Het eerste half uur is gratis!

Wat anderen zeggen over Parijs

beste manier om de stad op 3 uren te bezichtigen

zeer interessante , veilige trip doorheen een bruisende stad ; zeker een aanrader op zondagen omdat het verkeer dan zeker niet overrompelend is

Parijs Hoogtepunten: 3-uur Durende Fietstour Beoordeeld door Ben, 06-07-2015

Een geweldig leuke ervaring met de gids Xavier! Voor herhaling vatbaar

Het was jammer van de regen, maar ondanks dat hebben we enorm van deze vier uur durende tour op een elektrische fiets genoten. Je komt inderdaad op plaatsen waar niet veel toeristen komen. Xavier vertelde vol enthousiasme en humor over allerlei wetenswaardigheden en historische feiten. Erg leuk en we gaan het zeker nog eens doen.

Verborgen plekken van Parijs per fiets Beoordeeld door Thom, 28-04-2015

Geslaagde fietstocht met kennismaking van onbekende plekjes Parijs

Lekker gefietst door hartje Parijs. En inderdaad op plekken gekomen buiten de touristische attracties.

Verborgen plekken van Parijs per fiets Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 24-04-2015

Parijs Fietstours
4.6
Gebaseerd op 709 beoordelingen van GetYourGuide-klanten