Toegangsticket

Parijs: gereserveerde toegang tot Musée de l'Orangerie

Parijs: gereserveerde toegang tot Musée de l'Orangerie

Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 12,50 per persoon

Ontdek een van de mooiste kunstmusea van Parijs in je eigen tempo met een gereserveerd toegangsticket voor het Musée de l'Orangerie. Sla de lange wachtrijen en het gedoe bij de kassa over.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving

Ontdek het Musée de l'Orangerie in je eigen tijd met een gereserveerd toegangsticket. Zeg vaarwel tegen lange wachtrijen en wachten tot de kassa's open gaan met je vooraf geboekte ticket. Verken het museum in je eigen tempo zonder te wachten op grote groepsrondleidingen die synchroon lopen, zodat je je tijd kunt besteden aan het bewonderen van de beroemde kunst binnenin.

Bezoek het Musée de l'Orangerie - een kunstgalerie met impressionistische en post-impressionistische schilderijen in de westelijke hoek van de Tuileries-tuinen naast de Place de la Concorde in Parijs. Hoewel het bekendst is als de permanente thuisbasis voor acht Waterlelies-muurschilderingen van Claude Monet, kunt u ook de andere werken van het museum bekijken van Paul Cézanne, Henri Matisse, Amedeo Modigliani, Pablo Picasso, Pierre-Auguste Renoir, Henri Rousseau, Alfred Sisley, Chaim Soutine en Onder anderen Maurice Utrillo. Voel een nauwere band tussen de twee delen van de collectie dankzij de nieuwe lay-out van het Musée de l'Orangerie: Waterlelies en de École de Paris (school van Parijs) in het begin van de 20e eeuw. Geniet van het elegante, vloeiende, leerzame en stimulerende circuit. Bekijk bij de ingang van de collectie grote veelluiken van Joan Mitchell (bruikleen van het Musée national d'Art moderne) en grootschalige werken van de moderne 'primitieven' (Picasso, Douanier Rousseau, Derain, Modigliani, Matisse, etc.) . De monografische galerijen stellen je in staat om een nieuw, meer dichtbij en comfortabel perspectief van de werken te krijgen. Toon eenvoudig uw voucher direct bij de speciale ingang voor bezoekers met vooraf gekochte tickets. Loop na een veiligheidscontrole direct naar binnen.

Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsticket voor het Musée de l'Orangerie
 • Volledige toegang tot de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ga direct naar de ingang van het Musée de l'Orangerie en laat je voucher zien.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Goed om te weten

  • Personen jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU onder de 26 mogen gratis naar binnen met een geldige ID-kaart
  • Het museum is gesloten op dinsdag
  • Na de boeking ontvang je per e-mail een voucher van GetYourGuide. Scan deze voucher aan de gereserveerde ingang voor toegang tot het museum
  • Houd er rekening mee dat het museum gratis toegankelijk is voor iedereen op de eerste zondag van de maand
  • Je krijgt 1 voucher met 1 barcode per persoon
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 1064 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,5/5
  • dienstverlening
   4,7/5
  • organisatie
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Goede permanente en tijdelijke tentoonstelling Het is jammer dat de dag van mijn bezoek, afgelopen zondagochtend, samenviel met de aankomst van de Tour de France in Parijs, het sluiten van de lijn 1 ma-stations vanaf het begin van de ochtend en barricades voor voetgangers, ook voor toegang naar de Tuilerieën en het Orangeriemuseum... galéré, hindernisbaan, speciaal voor mij die met een stok loopt! Cultuur heeft geen prioriteit boven sportevenementen… Om door te geven aan Roselyne Bachelot en Anne Hidalgo…

  Verder lezen

  20 juli 2021

  Een 'must see' !!!

  We gingen vroeg in de ochtend, dus het gereserveerde toegangsticket was op dat uur niet echt nodig. Toen we het museum verlieten, was de rij echter enorm. Dus als iemand besluit 's middags naar L'Orangerie te gaan, is het beter om dit kaartje te kopen. Snelle toegang gegarandeerd en het museum is een 'must see'!

  3 augustus 2018

  We were able to go straight in. There was no queue. We had to go through security, which was efficient. We put our bags in the cloakroom. The museum was very clean and well layer out. There was lots of space and the paintings were organised in a logical order. It was lovely to see the water lillies painting. I did not realise how big it was. The staff were friendly. The cafe is small but functional. The staff in the cafe were so polite professional and very friendly. It is a lovely place to go.

  Verder lezen

  27 april 2022

  Vertalen

  Product ID: 97386