Parijs Geschiedenis & erfgoed
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
ultiem versailles rondleiding zonder wachtrij

Ultiem Versailles: rondleiding zonder wachtrij

Duur: 1,5 uur
902 Beoordelingen
GetYourGuide Original
902

Profiteer van een exclusieve rondleiding door één van de grootste paleizen ter wereld. Bekijk de staatsappartementen, de slaapkamer van de koning, de…

Populaire Geschiedenis & erfgoed in Parijs

Bekijk alle Geschiedenis & erfgoed in Parijs
Bekijk alle 762 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Heerlijk niet in een rij en zeker weten dat je entree hebt.

De aanschaf en het betalen van de kaarten ging super snel. En fijn dat we kaarten voor het Louvre hadden gekocht; anders hadden we het museum niet kunnen bezoeken tijdens onze citytrip. Uitverkocht tot een dag na ons terugreis. Vooruitkopen betekent dus: een tijdslot kiezen die voor jou gunstig is, niet in de rij staan en verzekerd zijn van een entree.

Het bezoek aan het kasteel en de tuinen is fantastisch, Maar: ......

De organisatie om toegang te krijgen is totaal ondermaats. Er was een file van 84 minuten , zelfs met op voorhand afgedrukt togangsticket. En voor elke andere atraktie wéér in de file. Binnen teveel volk om rustig vooruit te gaan, soms totale stilstand in elke ruimte. BEOORDELING DUS TOTAAL ONDERMAATS . Een dikke nul voor organisatie.

Wat een waanzinnige manier om Parijs te zien!

Dit was echt zó leuk om te doen. De tour is super persoonlijk, dus de gids laat je dingen zien en vertelt je dingen die jij graag wilt weten. Zo kwamen we zomaar in een wijk waar we nog nooit geweest waren en kregen we een top tip van een fantastisch restaurantje. Volgende keer gaan we weer!!

Parijs ontdekken op een ouderwetse zijspanmotor Beoordeeld door Prina, 10/02/2019

Groots gebouw, erg leuk om te bezoeken als je van geschiedenis houdt.

Groots gebouw; erg leuk om rond te kijken. In twee uur kun je het gezien hebben, maar als je alles wil lezen duurt het natuurlijk langer. De grote tuin is ook leuk om in te wandelen. Wandelen door de tuin is gratis. Op

Château de Fontainebleau: snel toegangsticket Beoordeeld door Johan, 07/30/2019

Leuke tour, leuke gids, geweldig uitzicht

Leuke tour, trappen beklimmen viel heel erg mee. Gids Aaron vertelde op een leuke manier over de geschiedenis van de Eiffeltoren. We kregen voldoende tijd en hadden een kleine groep. Erg genoten.

Parijs: 2e etage van de Eiffeltoren per trap + optie top Beoordeeld door Anoniem, 10/01/2019