Toegangsticket

Parijs: ticket voor het wassenbeeldenmuseum Grévin

Activiteitenaanbieder: GREVIN WAX MUSEUM

Parijs: ticket voor het wassenbeeldenmuseum Grévin

Activiteitenaanbieder: GREVIN WAX MUSEUM
Snel uitverkocht Gisteren 22 keer geboekt

Vanaf € 25 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 22 keer geboekt

Krijg je favoriete artiesten en persoonlijkheden als originele, levensechte wassen beelden te zien in het historische Musée Grévin in Parijs. Zing met Michael Jackson, maak een foto met Monica Bellucci en zeg Barack Obama en George Clooney gedag.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
In hartje Parijs word je door meer dan 200 persoonlijkheden uit het heden en verleden opgewacht voor onvergetelijke ontmoetingen met familie en vrienden. Poseer naast de populairste mensen ter wereld, voor een onverwachte en verrassende foto. Dit is al sinds 1882 een onvergetelijke en leuke Parijse plaats, die bezoekers van alle leeftijden voor een tijdloze belevenis verwelkomt. Een prachtige marmeren trap, die in 1900 werd gebouwd, leidt naar een unieke wereld, met als eerste de spiegelzaal. Het bijzondere klank- en lichtspel, dat in 1906 werd aangelegd en voor het honderdjarig jubileum volledig werd herbouwd, wordt al generaties lang door bezoekers bewonderd. Het museum is erg gelukkig met de nieuwste aanwinsten: Mick Jagger, Lang Lang, Katy Perry en Ranveer Singh Je krijgt ook de gelegenheid om de nieuwe ruimte 'De stem' te bezoeken. 
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor het wassenbeeldenmuseum Grévin
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Goed om te weten

  • Het Grévin wassenbeeldenmuseum is elke dag open vanaf 10:00 uur
  • Dit ticket geeft geen toegang tot privé- of speciale evenementen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 /5

  gebaseerd op 1924 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3,9/5
  • dienstverlening
   4,3/5
  • organisatie
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De getoonde karakters zijn uitstekend. Na de moderne tijd is de tweede helft historisch en het is de moeite waard om de tijd te nemen om het in zijn lengte te bekijken. Ik had de neiging om meer uit te geven in de eerste helft, voor foto's. En miste toen veel geschiedenis, later. Het gebouw zelf - van het Museum - is absoluut onvermurwbaar om te worden opgeknapt en hersteld tot zijn ware status en historische waarde. Zeker gezien de uitstekende ligging, de grote welvaart en de zeer goede promotie die ze hebben. De wanddecoraties, een deel van de spiegels zijn van een mindere kwaliteit en decoratiestandaard. Bedankt voor het uitstekende onderhoud van de tentoongestelde persoonlijkheden!

  Verder lezen

  25 juli 2021

  Leuke cijfers erin

  Veel figuren in het museum. Helaas zijn de meeste van hen Fransen die alleen in Frankrijk bekend lijken te zijn. Maar degenen die ook buiten Frankrijk bekend zijn, zijn geweldig. Sommige zijn te eenvoudig gemaakt en te gemakkelijk te ontdekken als figuren, maar de meeste zijn echt geweldig werk en je moest beter kijken om te zien dat het geen levende mensen zijn. Verbazingwekkend hoe groot het museum is en hoeveel figuren erin zitten; dit zou je niet verwachten als je het museum van buitenaf ziet. Al met al was het een geweldig bezoek.

  Verder lezen

  8 januari 2018

  Muy organizado todo en el museo. Los trabajadores son muy amables y la calidad de las réplicas son muchas veces increíbles. Los niños de todas las edades se entretienen mucho porque es muy amplio el espectro desde la jirafa Sophie hasta Messi. Y claro para los adultos hay desde conductores de tv local hasta ⭐ del cine y música a nivel internacional. Imposible aburrirse.

  Verder lezen

  14 februari 2022

  Vertalen

  Product ID: 2907