Parijs Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off-tours in Parijs

Bekijk alle Hop on, hop off-tours in Parijs
Bekijk alle 761 tickets en tours

Een Hop on, hop off bustour door Parijs: hierom!

De Hop on, hop offbus is een makkelijke en voordelige manier om de spectaculaire bezienswaardigheden van Parijs te verkennen op je eigen tempo. Hier een paar hoogtepunten en attracties die je kunt bezoeken.

Place de la Bastille

Place de la Bastille

Op dit plein staat de Opera Bastille, één van de meest opvallende moderne gebouwen van Parijs. Mis ook de Colonne de Juillet niet, die de Julirevolutie herdenkt!

Musée du Louvre

Musée du Louvre

Alleen al om het gebouw zelf mag je het Louvre niet overslaan. Blijf hangen om iconen als de Venus van Milo en de Mona Lisa te bekijken.

Arc de Triomphe

Arc de Triomphe

Stap uit bij de halte George V en zie niet alleen de beroemde boog van Napoleon, maar ook het Graf van de Onbekende Soldaat en de beruchte cabarets Lido en Crazy Horse.

Eiffeltoren

Eiffeltoren

Als je het beroemdste monument in Parijs al hebt gezien, overweeg dan een bezoek aan het nabijgelegen Musée du Quai Branly, waar een bijzondere kunstcollectie op je wacht.

Les Invalides

Les Invalides

Geen betere plek om van de zon te genieten dan op de prachtige Esplanade des Invalides of de Rodintuin ernaast. Regent het? Bezoek dan Napoleons tombe in het Legermuseum.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Een Hop on, hop offbus is één van de goedkoopste manieren om te sightseeën in Parijs. Vanaf €30 kun je een dag lang hoppen, en duurder dan €40 wordt het in de meeste gevallen niet. Vaak zit er zelfs een rondvaart over de Seine bij inbegrepen!

Welke route?

De meeste busbedrijven werken met routes. Meestal dienen zij geen thematisch doel; het is gewoon praktisch. Op de tourpagina's kun je de afzonderlijke routes bestuderen. Als je vreest dat je aan één dag niet genoeg hebt, kun je in de meeste gevallen voor een paar euro meer een ticket voor twee dagen kopen.

Wat anderen zeggen over Parijs

Leuke manier om verschillende bezienswaardigheden in parijs te zien

De tour geeft je een overzicht over de stad en de bezienswaardigheden. Makkelijk om ergens uit te stappen, rond te kijken en als je weer verder wilt, bij dezelfde halte terug op te stappen. Er rijden genoeg bussen, dus wachten op de volgende duurt nooit lang. In het begin even zoeken naar de opstapplaatsen, maar als snel gevonden. Deze staan met een 'bigbus' haltebordje in de kleuren van de bigbus donker rood met gele letters aangegeven. Bij veel haltes staan medewerkers van bigbus die je helpen met vragen, tickets of je vooraf gekochte tickets te activeren.

Leuke manier om snel alles te zien van Parijs

Samen met een vriendin ging ik naar Parijs. Wij zijn allebei niet zo gek op de metro. We zagen de mogelijkheid van de Batobus en dit leek ons wel wat. Dit bleek een schot in de roos! De Batobus heeft onze reis echt leuker gemaakt. De Batobus kwam erg regelmatig, waardoor we gewoon ergens konden uitstappen en konden kijken of we het er leuk vonden of niet. Op deze manier hebben we heel veel van Parijs gezien! Echt een ontzettende aanrader, ook voor mensen die niet goed met openbaar vervoer overweg kunnen. Dit was een eitje!

Parijs: hop on, hop off-rondvaart over de Seine Beoordeeld door Nicky, 12/11/2017

Leuk om de bezienswaardigheden vanaf de Seine te bekijken.

De plaatsbepaling op Google Maps, om de vouchers om te ruilen in een kaartje voor de hele dag, klopt helemaal niet. Het lijkt achter l'Hotel de Ville te liggen, maar ligt gewoon aan de Seine bij het opstappunt. We hebben hierdoor erg lopen zoeken, terwijl het zo makkelijk had kunnen zijn. Verder is het heel leuk om de bezienswaardigheden vanaf de Seine de bekijken.

Parijs: hop on, hop off-rondvaart over de Seine Beoordeeld door Willeke, 05/08/2019

Leuke boot met gids.. handig hop on hop off.

De Batobus is makkelijk. Stap op bij 1 van de 8 haltes. Je print kan je inwisselen bij de kassa van Batobus bij 1 van de haltes. De hele dag hop on hop off. Erg leuke ervaring, zal het zeker aanraden. De boten varen om de 20 minuten en voor ons even niet lopen, maar je lekker laten varen.

Parijs: hop on, hop off-rondvaart over de Seine Beoordeeld door Maria, 05/01/2019

Leuke manier om je te verplaatsen in Parijs

Erg handige en leuke manier om je te verplaatsen in Parijs. Prachtig uitzicht vanaf de boot en erg fijn dat er een halte is bij grote attracties. Vanwege de warmte waren de ramen open, dat was erg fijn. Wij hadden een 2-dagen kaart voor €19,- pp, prima prijs/kwaliteit verhouding

Parijs: hop on, hop off-rondvaart over de Seine Beoordeeld door Els, 09/23/2018