Parijs Hop on, hop off tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off tours in Parijs

Bekijk alle Hop on, hop off tours in Parijs
Bekijk alle 714 tickets en tours

Een Hop on, hop off bustour door Parijs: hierom!

De Hop on, hop offbus is een makkelijke en voordelige manier om de spectaculaire bezienswaardigheden van Parijs te verkennen op je eigen tempo. Hier een paar hoogtepunten en attracties die je kunt bezoeken.

Place de la Bastille

Op dit plein staat de Opera Bastille, één van de meest opvallende moderne gebouwen van Parijs. Mis ook de Colonne de Juillet niet, die de Julirevolutie herdenkt!

Musée du Louvre

Alleen al om het gebouw zelf mag je het Louvre niet overslaan. Blijf hangen om iconen als de Venus van Milo en de Mona Lisa te bekijken.

Arc de Triomphe

Stap uit bij de halte George V en zie niet alleen de beroemde boog van Napoleon, maar ook het Graf van de Onbekende Soldaat en de beruchte cabarets Lido en Crazy Horse.

Eiffeltoren

Als je het beroemdste monument in Parijs al hebt gezien, overweeg dan een bezoek aan het nabijgelegen Musée du Quai Branly, waar een bijzondere kunstcollectie op je wacht.

Les Invalides

Geen betere plek om van de zon te genieten dan op de prachtige Esplanade des Invalides of de Rodintuin ernaast. Regent het? Bezoek dan Napoleons tombe in het Legermuseum.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Een Hop on, hop offbus is één van de goedkoopste manieren om te sightseeën in Parijs. Vanaf €30 kun je een dag lang hoppen, en duurder dan €40 wordt het in de meeste gevallen niet. Vaak zit er zelfs een rondvaart over de Seine bij inbegrepen!

Welke route?

De meeste busbedrijven werken met routes. Meestal dienen zij geen thematisch doel; het is gewoon praktisch. Op de tourpagina's kun je de afzonderlijke routes bestuderen. Als je vreest dat je aan één dag niet genoeg hebt, kun je in de meeste gevallen voor een paar euro meer een ticket voor twee dagen kopen.

Wat anderen zeggen over Parijs

Goede en makkelijke manier om de stad te verkennen

De haltes zijn goed te vinden. Je kunt heel makkelijk in en uitstappen. Op het bovendek van de bus heb je goed uitzicht op de diverse locaties. Combineren door over te stappen op een andere lijn is echt een uitkomst. Voor een tweedaags ticket betaal je maar een paar euro meer. Dit is echt aan te raden als je wat van de stad wilt zien. Wij hebben hierdoor veel metroreisjes kunnen laten vervallen. Wel even goed plannen. Bij elke buschauffeur krijg je een duidelijke routekaart zodat je precies weet waar je heen kunt. Voor ons helemaal top geweest, heeft een heleboel kilometers "in de benen" gescheeld. En al rij je een route 2x maakt dat niet uit. Onbeperkt genieten.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door L.P., 25-09-2016

Ideale rondrit met regelmatige bussen en duidelijke op-en afstapplaats

Wanneer je Parijs bezoekt is het belangrijk een zicht te krijgen op het geheel, en ook de stadsverplaatsing te maken in open lucht. Nadien kan je met de metro vlug naar de bestemmingen gaan die je wenst. Deze Hop on hop off formule beantwoordt aan haar doelstelling. De bussen rijden zeer regelmatig. Je kan op- en afstappen aan goed aangeduide haltes, en tijdens de tour dus al enkele bezoekjes afleggen. De verschillende kleurroutes zijn op het kaartje goed aangegeven en je kan gemakkelijk van de ene route op de andere stappen. Zo bekijk je heel Parijs. Enige minpuntje: geen Nederlandse gidsing.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door Ivo, 15-04-2016

Prima manier om alle bezienswaardigheden van Parijs te bezoeken

De hop on, hop off rijdt 4 routes door de stad hierdoor is het mogelijk ook de verder gelegen bezienswaardigheden te bezoeken. Leuke ten opzichte van de metro is dat je reizend al veel van de stad ziet. Minpunten zijn dat de Blue line niet elke 20 minuten rijdt en dat de bus soms lang bij een halte blijft staan waardoor je 10 minuten zit te 'wachten'.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door H., 30-07-2016

Relaxed reizen in drukke stad als Parijs en alle highlights gezien

Vriendelijke buschauffeurs, korte wachttijden en prima service en advies ontvangen. Een mooie manier om Parijs te bezoeken met kinderen.

Parijs: Hop on, hop off bustour & Seine rondvaart Beoordeeld door Frank, 10-05-2016

Prettig om van te voren de tickets geboekt te hebben

Omdat we met een grote groep, kinderen en kleinkinderen, waren en omdat we zeker wisten, dat we een tour met de hop on, hop off bus wilden doen, heb ik van te voren online de tickets geboekt. De buschauffeur deed eerst nogal moeilijk om de voucher in te wisselen, maar na telefonisch contact met het kantoor mochten we mee, maar moesten we wel bij het beginpunt de voucher op het kantoor gaan inwisselen. Tot onze verrassing kwam er na een paar stops iemand van de organisatie en wisselde zonder problemen onze voucher in voor tickets. Prima geregeld! Na 16.00 uur zijn de bussen erg vol en heb je vaak alleen nog maar staplaatsen.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door Joke, 08-05-2016

Parijs Hop on, hop off tours
4.3
Gebaseerd op 1.769 beoordelingen van GetYourGuide-klanten