Parijs
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Een Hop on, hop off bustour door Parijs: hierom!

De Hop on, hop offbus is een makkelijke en voordelige manier om de spectaculaire bezienswaardigheden van Parijs te verkennen op je eigen tempo. Hier een paar hoogtepunten en attracties die je kunt bezoeken.

 • Place de la Bastille

  1. Place de la Bastille

  Op dit plein staat de Opera Bastille, één van de meest opvallende moderne gebouwen van Parijs. Mis ook de Colonne de Juillet niet, die de Julirevolutie herdenkt!

 • Musée du Louvre

  2. Musée du Louvre

  Alleen al om het gebouw zelf mag je het Louvre niet overslaan. Blijf hangen om iconen als de Venus van Milo en de Mona Lisa te bekijken.

 • Arc de Triomphe

  3. Arc de Triomphe

  Stap uit bij de halte George V en zie niet alleen de beroemde boog van Napoleon, maar ook het Graf van de Onbekende Soldaat en de beruchte cabarets Lido en Crazy Horse.

 • Eiffeltoren

  4. Eiffeltoren

  Als je het beroemdste monument in Parijs al hebt gezien, overweeg dan een bezoek aan het nabijgelegen Musée du Quai Branly, waar een bijzondere kunstcollectie op je wacht.

 • Les Invalides

  5. Les Invalides

  Geen betere plek om van de zon te genieten dan op de prachtige Esplanade des Invalides of de Rodintuin ernaast. Regent het? Bezoek dan Napoleons tombe in het Legermuseum.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Een Hop on, hop offbus is één van de goedkoopste manieren om te sightseeën in Parijs. Vanaf €30 kun je een dag lang hoppen, en duurder dan €40 wordt het in de meeste gevallen niet. Vaak zit er zelfs een rondvaart over de Seine bij inbegrepen!

 • Welke route?

  De meeste busbedrijven werken met routes. Meestal dienen zij geen thematisch doel; het is gewoon praktisch. Op de tourpagina's kun je de afzonderlijke routes bestuderen. Als je vreest dat je aan één dag niet genoeg hebt, kun je in de meeste gevallen voor een paar euro meer een ticket voor twee dagen kopen.

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 5.436 beoordelingen

De tourreis was zeer geslaagd. We hebben heel veel van Parijs gezien. Je kan uitstappen en terug opstappen wanneer je wil. Het was wel even onduidelijk waar we moesten vertrekken maar uiteindelijk zijn we naar het plein voor de Eiffeltoren gegaan en daar konden we dan vlot vertrekken.

De bustour is een ideale manier om de betreffende stad te leren kennen. Je ziet en beleeft veel. De audiogids geeft je ook veel informatie over de bezienswaardigheden die je ziet.

Super goed. Gemakkelijke en leuke manier als je niet veel tijd hebt, of je kunt niet lopen en wilt rusten..je kunt de belangrijkste punten snel zien.

Leuke manier om Parijs en zijn belangrijkste monumenten te ontdekken en op elk moment uit te stappen om te bezoeken.

een echte aanrader je ziet en komt gemakkelijk bij de bekende bezienswaardigheden